mandziula biedactwo, teraz każdego łapie jakieś przeziębienie, dbaj o siebie, cytryna i sok z malin do herbaty!!
Dziękuję za troskę, powolutku sobie robię w szafie, po 2-3 półeczki i odpoczynek:-):-)
kochana będę napewno, nie odpuszczę teraz, tak żałowałąm wczoraj że mnie nie było że mi się śniło ze jednak byłam, i że było tak suuper:-):-) jak się obudziłam to byłam zła że już koniec snu

A porządeczki robię powolutku:-)
Słoneczka, how sweet:-):-):-):-):-) kochana jesteś...
Dziękuję za powitanie, odpoczywam, chociaż ja to na miejscu usiedzieć nie mogę, ale wiem ,że to dobrze dla dzidziusia bo za nic nie chcę żeby coś się stało, albo żeby wcześniej się urodził:-)
Hej kochana, dziękuję za powitanie, dziękuję za troskę i obiecuję że siedzę na tyłku częsciej, nie forsuję się

:-):-):-) I Promissss

sunday_ takie bitki z kasza i buraczkami chodzą za mną już dłuższy czas...oj uważaj bo tam zawitam do Ciebie

maltanka dzięks za powitanie, u smoka jak zwykle..pięknie, cudownie...ahh ten Kraków.....poprostu cuuudowne miasto...tak żałuję czasami że mnie już tam nie ma:-(
A na kurczaka przepis zapiszę na kulinarnym, wczoraj robiłam z głowy więc jak zredaguję to jakoś ładnie to dam znaka:-):-):-)
Dziewczynki ja porządki rozpoczęłam powolutku i powolutku sobie robię...
Wiecie co, jak mi miło jak pytacie, mówicie żebym się oszczędzała, nie forsowała...to takie milusie jak się martwicie...aż się wzruszyłam..kochane jesteście....

Nie uwierzycie, ale tak myślałam dużo o Waszym wczorajszym spotkaniu, że mi się śniło, że na nim byłam:-):-):-) i jaka zdziwiona i zła byłam jak się obudziłam