Kasiiula
mamusia Pawełka :)
MARY !!!
jak ta spacerówka z polski ???? i jaka to dokladnei byla ?? <link prosze
>
jak ta spacerówka z polski ???? i jaka to dokladnei byla ?? <link prosze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
vektor stoi w garażu i jedzie z nami w grudniu do PL no i wystawie go na allegro do sprzedania , nie ma porównania z quinnyno i wszystko jasne:-) u mnie teren prosty:-) a uzywasz jeszcze tego vectora czy jakos tak??ktory lepszy quinny czy vector?
pewnie że 3kołowce są super , też mam porównanie do 4 kołowca ;-)he, w przyszłości tylko kupuję 3 kołowca ;-) w sumie to mam porównanie, bo używałam przed tym tradycyjnego 4 kołowca bez skrętnych kół i taki 4 kołowiec ze skrętnymi przednimi i ten 3 kołowiec prowadzi się superowo.
quinny speedy sx jest rewelacyjny, no ale ten nowy kosztuje 1000 zł jak nic, a my tyle nie mieliśmy :-( a ten hauck to okazja na maksa, bo aukcja była z licytacją i nówka sztuka z papierami :-)
vektor stoi w garażu i jedzie z nami w grudniu do PL no i wystawie go na allegro do sprzedania , nie ma porównania z quinny, wogóle to wymieniłam freestyle na 3xl freestyle comfort no i musiałam mojemu obiecać że to juz ostatni wózek hehe
pewnie że 3kołowce są super , też mam porównanie do 4 kołowca ;-)
a jak się wózeczek sprawuje ??:-)
MARY !!!
jak ta spacerówka z polski ???? i jaka to dokladnei byla ?? <link prosze>
comfort to też freestyle ttylko nowsza wersja i ma obracane siedzisko że mogę młodego wozić przodem lub tyłem do kierunku jazdy , oparcie jest opuszczane "normalnie" a nie taśmą i przednie koło jest obrotowe a w starym niea czym sie rozni quinny confort od freestyle??
u mnie na osiedlu jest jeden ten confort bo babka wozi go przodem do siebie:-)a wymienilas sobie z kims wozek tak??comfort to też freestyle ttylko nowsza wersja i ma obracane siedzisko że mogę młodego wozić przodem lub tyłem do kierunku jazdy , oparcie jest opuszczane "normalnie" a nie taśmą i przednie koło jest obrotowe a w starym nie
stary Zobacz załącznik 287746 a to nowy Zobacz załącznik 287747 z tym że mój jest czerwony
zależało mi żeby jednak Kuba siedział do mnie przodem