reklama
AguHan
mamusia Hanusi i Bąbla
Nati ja też mam w opisie napisane: zapłodnienie naturalne, też wiem mniej więcej kiedy poczęliśmy małego, bo przez 3 dni w okolicach owulacji było bara-bara:-). Nawet się śmiałam do męża, że czuję, że właśnie mnie zapłodnił, a było to 20 lipca więc ten dzień obstawiam.Co do płci...Ja chciałam drugą dziewczynkę, troszkę w szoku byłam, że to jednak chłopczyk, ale od wczoraj bardzo, bardzo Go pokochałam i na tą chwilę cieszę się, że jest ON. Teraz trzeba już powoli się zastanawiać nad imieniem, bo nie jesteśmy przygotowani na taką opcję.
Cucumber, ale wspaniała niespodzianka z tym wieczorem panieńskim. Cieszę się, że masz taki dobry nastrój przed ślubem. Trzymam kciuki żeby wszystko wypadło pomyślnie.
Koot, fajnie, że masz nową panią gin, która tak profesjonalnie do Ciebie podeszła. Najgorsze co może być to chodzić do lekarza, którego się nie lubi.
Anawoj, bardzo bym chciała żebyś miała upragnioną dziewczynkę. Podrzuciłabym Ci parę różowych sukienek, gdy będziesz w Sławnie, bo mi już raczej nie będą potrzebne.
Marma, mam wrażenie, że ten film, o którym piszesz nie jest oparty na faktach, to fantazja scenarzystów. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że kobiety nie wiedzą do końca o swojej ciąży. No kurcze, nie... nie wierzę.
Edzia, przykro mi, nie mam pojęcia czy niska temp. szkodzi dzidziusiowi. Mam nadzieję, że nie.Może zadzwoń do jakiegoś gina i zapytaj,żeby się niepotrzebnie nie stresować.
Cucumber, ale wspaniała niespodzianka z tym wieczorem panieńskim. Cieszę się, że masz taki dobry nastrój przed ślubem. Trzymam kciuki żeby wszystko wypadło pomyślnie.
Koot, fajnie, że masz nową panią gin, która tak profesjonalnie do Ciebie podeszła. Najgorsze co może być to chodzić do lekarza, którego się nie lubi.
Anawoj, bardzo bym chciała żebyś miała upragnioną dziewczynkę. Podrzuciłabym Ci parę różowych sukienek, gdy będziesz w Sławnie, bo mi już raczej nie będą potrzebne.
Marma, mam wrażenie, że ten film, o którym piszesz nie jest oparty na faktach, to fantazja scenarzystów. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że kobiety nie wiedzą do końca o swojej ciąży. No kurcze, nie... nie wierzę.
Edzia, przykro mi, nie mam pojęcia czy niska temp. szkodzi dzidziusiowi. Mam nadzieję, że nie.Może zadzwoń do jakiegoś gina i zapytaj,żeby się niepotrzebnie nie stresować.
krakowianka85
Fanka BB :)
Cucumber - podobno już w 13 tygodniu zaczyna słyszeć bicie serca mamy i odgłosy w jej wnętrzu, czytaj: bulgotanie w żołądku, przepływ krwi.
To już w tę sobotę Wasz ślub? 
Ja idę spać, mdłości... Dobranoc.
Ja idę spać, mdłości... Dobranoc.
Ostatnia edycja:
Aja byłam dziś u neurologa z tymi moimi bólami głowy i stwierdził że są one charakterystyczne dla migrenowych. Żadnych badań mi nie zrobi bo ciąża. Ponoć często bywa tak że pierwsze migreny pojawiają się właśnie w ciąży i to przeważnie z dziewczynkami więc jest nadzieja ;-)
Trochę mnie to martwi bo leki nie działają a przeciw migrenowych brać nie wolno 
Coś mnie brzuch pobolewa chyba jutro więcej poleżę. A może to po przytulankach?

Coś mnie brzuch pobolewa chyba jutro więcej poleżę. A może to po przytulankach?

Też to widziałam. To jest nienormalne. Chociaż zona kolegi mojego męża zorientowała się w 5 miesiącu, że jest w ciąży. A jest całkiem chuda, nie ma żadnych zaburzeń hormonalnych i innych takich. Nie rozumiem tego. Trzeba chyba całkowicie olewać sygnały z własnego ciała, żeby nie zauważyć, że coś jest inaczej. pomijam brak okresu, bo jest masa delikwentek, które nie maja pojęcia, jak długi mają cykl i kiedy powinny dostać miesiączkę. Chore.Właśnie oglądałam w telewizji program o kobietach które nie zorientowały się że są ciąży gdy nagle zaczęły rodzić. Normalnie szok. Jakoś ja sobie tego nie wyobrażam![]()
Aguhan gratuluję udanych badań.
Koot cieszę się, że znalazłaś fajnego lekarza. A do kogo teraz chodzisz?
Mam strasznego lenia. Nic mi się nie chce, musiałam się dziś zmusić, żeby zmywarkę włączyć. Pewnie bym tego nie zrobiła, gdyby nie fakt, że miałam trzy lekcje w domu i było mi wstyd pokazywać stertę brudnych garów w kuchni. Muszę chyba męża poprosić o solidnego kopa w zadek, bo siedzę i cały dzień oglądam CSI przez internet.
A moja Hani w drodze z przedszkola strzeliła do mnie tekstem "idź lizać pupę". Zaczyna się.
Cucumber - podobno już w 13 tygodniu zaczyna słyszeć bicie serca mamy i odgłosy w jej wnętrzu, czytaj: bulgotanie w żołądku, przepływ krwi.![]()
te odglosy sa podobne do odkurzacza, moja corka tylko przy odkurzaczu spala w koncu jej na kasete nagralam i jak tylko sie kaseta konczyla to sie budzila.
To by się zgadzało. Hanię usypiała suszarka do włosów.te odglosy sa podobne do odkurzacza, moja corka tylko przy odkurzaczu spala w koncu jej na kasete nagralam i jak tylko sie kaseta konczyla to sie budzila.
reklama
antonina01
Fanka BB :)
Hej
Ja tylko na chwilkę... Chcę Wam powiedzieć, że na prenatalnych wszystko wyszło bardzo dobrze. W Szczecinie mają zajefajny sprzęt, a lekarz naprawdę specjalista i do tego niezwykle rozmowny, sympatyczny człowiek. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Mam bardzo skrupulatny i szczegółowy opis USG na kilku kartkach z 24 zdjęciami mojego maluszka. Dowiedziałam się, oprócz najważniejszego, że dzidzia zdrowa także tego, że między nóżkami owej dzidzi dynda coś, czego nie da się z niczym innym pomylić, czyli... ,że to chłopak.
A teraz Was przepraszam, moja Hania stoi z wiadrem ksiązek... będziemy czytać:-)
Buziaczki dla wszystkich kwietniówek. Ps. Dziękuję za kciukasy.
ojej, nie wiedziałam że tak szybko już można płeć poznać:-) pewnie na prawde dobry sprzęt musi być. Gratuluje!!!
a ja dalej chora, zakatarzona i wogóle bleee! a musze codziennie do pracy chodzić i to na piechote w ten deszcz,..Nie wiem czy ja sie w końcu wykuruje zupełnie
Ostatnia edycja:
Podziel się: