reklama
marczelitto85
wurcel purcel
mi też mówili żeby smarować oliwą......z olivekTo naprawde zazdroszcze,ponieważ w moim przypadku absoluntnie nie można mówic o tym aby oliwka miała w jakikolwiek sposób wpłynac na jędrnośc skóry.Nie tym razem...
Serio?! Nie miałabym odwagi wysmarować siebie takim tłuszczem, a co dopiero dziecko! Ale wierze, że może pomóc
Co do wiszącej skóry, to wiem o czym piszecie – tez nie chciałam tak drastycznie działać ( z resztą już o tym tu pisałam) Znalazłam informacje o „podciąganiu” skory i ostatecznie zdecydowałam się na Ultrashape i jestem bardzo zadowolona. Ale jest sporo rożnych zabiegów. Może laser Titan będzie dla Ciebie dobry
Co do wiszącej skóry, to wiem o czym piszecie – tez nie chciałam tak drastycznie działać ( z resztą już o tym tu pisałam) Znalazłam informacje o „podciąganiu” skory i ostatecznie zdecydowałam się na Ultrashape i jestem bardzo zadowolona. Ale jest sporo rożnych zabiegów. Może laser Titan będzie dla Ciebie dobry
marczelitto85
wurcel purcel
kochana uda i rozstępy.....bo oponkę już zbijam i jest extra a uda.....bleeeeeeeeeeeeeZ udami i rozstępami to juz zupełnie inna historia.Nawet kiedys sie tak zastanawiałam cos jest gorsze czy rozstepy czy własnie wspomniana oponka.Z która sie lepiej walczy ?
zabenka
Zaciekawiona BB
Jeśli idzie o zrzucanie wagi, to w moim przypadku nie było problemu. Mnie przeraża skóra, która nie jest już tam, gdzie być powinna
To co mam, to już nie jest oponka - ją zwalczyłam 
Muffinka - Powiesz na czym to polega? Gdzie robiłaś? Wole trafić do sprawdzonego miejsca…
Muffinka - Powiesz na czym to polega? Gdzie robiłaś? Wole trafić do sprawdzonego miejsca…
W skrócie napisze, ze przy Titanie chodzi o ujędrnianie. Plus jest taki, ze nic nie boli i praktycznie nie ma żadnej rekonwalescencji
Ja wybrałam Elite w Warszawie. Najbardziej mi odpowiadała. Nie wiem, czy maja placówki w innych miastach (nie wiem, skąd jesteś)…
marczelitto85
wurcel purcel
no i ja się zastanawiam nad wycięciem tego i owego.......no ale się boję trochę
reklama
Jadran
Fanka BB :)
Ech, ja w ciąży przytyłam prawie 30
(Uda zrzucałam jakieś dwa lata.Brzuch mam, choć znajome twierdzą,że nic nie widać.Owszem w jeansach i przykrótkiej bluzeczce nie widać ale jak założę satynową sukienke....trochę się odznacza.No i skóra nie jest taka jędrna na brzuchu.....ćwiczyłam ale niespecjalnie w ujędrnieniu pomogło...Ale wyciąć raczej nie dam.
Podziel się: