reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla nie mam sprawy wpadnę :-D szykuj mopa :-)
Lun zdrówka dla Ciebie Kochana :tak: coś to choróbsko nie chce się od Was odczepić :no:

Witam jako druga :-) słoneczko cudnie świeci może sobie okna umyję :tak: oczywiście jak mi energii starczy :-p ja z Kubkiem już po śniadanku M jak zwykle leży :dry: dzisiaj wypłata i zaraz będzie po :dry: ach jakie to życie jest drogie :hmm: zielona herbatka mi stygnie idę wypić do końca i się biorę za robotę :tak: im szybciej zacznę tym szybciej skończę :tak: ach a wczoraj M wrócił przed 21,00 :dry: bark pytań, słów :dry: nie odzywam się bo nie mam ochoty w taką pogodę zła chodzić :tak: zajrzę jak się ze wszystkim uwinę :-D

reklama
Witam jako pierwsza, haha

aaaaaaaaaaaaa, to już wieeeeeeeeeeeem. No jestem ciekawa, czy zrobię, kiedyś nie było problemu, mostek wiem, ze tak, b niedawno młodej pokazywałam a o syrence zapomniaaląm. U nas teżisę tak nazywa, no z głowy na amen wyleciało.
Ale już wszystko oki było, wczoraj na zakupy w tych przeciągach i cos kiepśćiutko. A dziś to taki katar, że aż mnei nos boli taki zawalony. Tera zpochodziłam trochę, to zeszło, razem z krwią:baffled:. No jak sie lepiej nie poczuję to ise wybiorę do lekarza jeszcze dziś, bo weekend długi:dry:

Nocka jakos minęła, męczyło mnei w klacie i ten nos zawalony, zatoki... Nie wiem, czy migdały powiększone ale obolałe na pewno, też już maja dość:-D:-D:-DA jak mnie palce bola, to masakra, ledwo pisze:-D:-D:-D
Tos sie kochana załatwiła zdrówka dla ciebie.
Dowikla nie mam sprawy wpadnę :-D szykuj mopa :-)
Lun zdrówka dla Ciebie Kochana :tak: coś to choróbsko nie chce się od Was odczepić :no:

Witam jako druga :-) słoneczko cudnie świeci może sobie okna umyję :tak: oczywiście jak mi energii starczy :-p ja z Kubkiem już po śniadanku M jak zwykle leży :dry: dzisiaj wypłata i zaraz będzie po :dry: ach jakie to życie jest drogie :hmm: zielona herbatka mi stygnie idę wypić do końca i się biorę za robotę :tak: im szybciej zacznę tym szybciej skończę :tak: ach a wczoraj M wrócił przed 21,00 :dry: bark pytań, słów :dry: nie odzywam się bo nie mam ochoty w taką pogodę zła chodzić :tak: zajrzę jak się ze wszystkim uwinę :-D

Beatka moze i do mnie wpadniesz co ??

No i witam w piątek pogoda do bani bo zimno ja musze pranie zrobic a lenia mam posprzątac by wkoncu pasowało ale sie tez nie chce :/ och zycie czemu nie jest proste i nie jest jak w tej reklamie sciągasz brud i wrzucasz do kosza.No aletrzeba sie bedzie wziąśc.Kawka juz wypita
i kochane przypominam o głosowaniu na moje pociechy moge liczyc na was ??

edi.Prosze o głosy na Martynke i Kamilka moje najwieksze szczęscia
Autor Renata na obu zdjęciach

Kamil
http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...howPhoto=14553

Martynka
http://www.bebiko.com.pl/home/konku...galeria-konkursowa/?start=384&showPhoto=15634

Ostatnia edycja:

NATALI
Jaka duza urodzila sie wkoncu Twoja Lenka:confused:
Bo nie wiem czy pisalas
wiktoria pisała:tak::tak:
mała miała 56 cm i ważyła 3550:tak::tak::tak:

hej dziopki
m pojechal zalatwiac wszystkie urzedy po kolei
mam nadzieje ze duzo mu to nie zajmie czasu
choc znajac nasze polskie realia wroci popoludniu:sorry2:

mloda daje mi w nocy popalic dzis od 3 nie spała i cale 3 godz na bolacych cycach ja sopiero o 7 poszłam spac ale m i tak o 8 jechał wiec musiałam wstac bo czarek juz od 6 nie spi:sorry2:
no ale jakos musze zyc:-p:tak:
teraz mnie meczy helikopterami wiec musze znikac sie troche z nim pobawic;-)
zdjecia wkleje jak porobie bo narazie nie mam jak
i w dodatku cos mi komputer szwankuje:dry::dry:

Witam i ja z ranca
U nas tez strasznie zimno:no:Az nie chcialo mi sie z wyra rano wychodzic:no:Niby zapowiadali samo slonce a tu dupa,zero slonca:no::no::no:
Klaudia wstala mi juz o 7 ale pierwszy raz obylo sie be wycia i scen:tak::tak:A Wicia pospala do 9:tak::tak::tak:Zaraz trezba cosik zjesc i znowu ogarniac chate:tak:
Ja nie wiem ale ostatnio to dzien w dzien zapierniczam z porzadkami:szok::szok:Albo sie bardziej pedantowata zrobilam albo moje dzieci bardziej swiniowate hehe;-):-D:-D:-D

NATALI
Wspolczuje nocki:no::no::no:Oby cyce szybko wyzdrowialy:tak::tak::tak:

LUNKA
Zdrowiej wkoncu kobieto:tak::tak::tak:

Witam jako pierwsza, haha

aaaaaaaaaaaaa, to już wieeeeeeeeeeeem. No jestem ciekawa, czy zrobię, kiedyś nie było problemu, mostek wiem, ze tak, b niedawno młodej pokazywałam a o syrence zapomniaaląm. U nas teżisę tak nazywa, no z głowy na amen wyleciało.
Ale już wszystko oki było, wczoraj na zakupy w tych przeciągach i cos kiepśćiutko. A dziś to taki katar, że aż mnei nos boli taki zawalony. Tera zpochodziłam trochę, to zeszło, razem z krwią:baffled:. No jak sie lepiej nie poczuję to ise wybiorę do lekarza jeszcze dziś, bo weekend długi:dry:

Nocka jakos minęła, męczyło mnei w klacie i ten nos zawalony, zatoki... Nie wiem, czy migdały powiększone ale obolałe na pewno, też już maja dość:-D:-D:-DA jak mnie palce bola, to masakra, ledwo pisze:-D:-D:-D

Lunka zdrówka życzę.
Na zatoki polecam Sinupret -pisałam o nim niedawno.

Tos sie kochana załatwiła zdrówka dla ciebie.

Beatka moze i do mnie wpadniesz co ??

No i witam w piątek pogoda do bani bo zimno ja musze pranie zrobic a lenia mam posprzątac by wkoncu pasowało ale sie tez nie chce :/ och zycie czemu nie jest proste i nie jest jak w tej reklamie sciągasz brud i wrzucasz do kosza.No aletrzeba sie bedzie wziąśc.Kawka juz wypita
i kochane przypominam o głosowaniu na moje pociechy moge liczyc na was ??

edi.Prosze o głosy na Martynke i Kamilka moje najwieksze szczęscia
Autor Renata na obu zdjęciach

Kamil
http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...howPhoto=14553

Martynka
Galeria konkursowa

wiktoria pisała:tak::tak:
mała miała 56 cm i ważyła 3550:tak::tak::tak:

hej dziopki
m pojechal zalatwiac wszystkie urzedy po kolei
mam nadzieje ze duzo mu to nie zajmie czasu
choc znajac nasze polskie realia wroci popoludniu:sorry2:

mloda daje mi w nocy popalic dzis od 3 nie spała i cale 3 godz na bolacych cycach ja sopiero o 7 poszłam spac ale m i tak o 8 jechał wiec musiałam wstac bo czarek juz od 6 nie spi:sorry2:
no ale jakos musze zyc:-p:tak:
teraz mnie meczy helikopterami wiec musze znikac sie troche z nim pobawic;-)
zdjecia wkleje jak porobie bo narazie nie mam jak
i w dodatku cos mi komputer szwankuje:dry::dry:
Mała była spora ,ale nie jakaś ogromna.;-);-)
A tak się bałaś.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam piątkowo.
Poszłam spać o 5.50 rano , a obudziłam się o 7.34 :szok::szok:.
Oczywiście zaspaliśmy do szkoły.Mały poszedł na drugą lekcję.:baffled::baffled::baffled:
Mam już z grubsza ogarnięte,trochę poprasowałam ,nawet już zjadłam śniadanie :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Zaraz pranie wstawię i dalej za sprzątanie się biorę.
Po południu przyjedzie Klaudii i Kubusia babka od angielskiego ,więc jakoś dom musi wyglądać.
Przy psie w taką pogodę to raczej nie realne :baffled::baffled::baffled::baffled:
A do tego jeszcze: :-D:-D:-D:-D
Na 11.30 po małego do szkoły
Na 14 do pracy ,kończę o 16 ,na 17 do drugiej pracy,ale tylko na godzinkę.:-D:-D:-D
Na 19.30 ma być jeszcze Natalka na dogo tutaj w domu.:-D:-D:-D:-D

No to tak mi się dzień zapowiada. :szok::szok::szok:

reklama
hej mamuski!!!!
ale ja sie ciesze ze juz dzis piatek,jutro nie bede musiała tak wczesno z łuzka wstawac i zawozic krystiana do szkoly.;-)strasznie mnie to meczy-jakas taka leniwa i wygodna sie zrobilam.:zawstydzona/y::sorry2:pogoda beznadziejna,zimno,pochmurno,dzis rano na termometrze tylko 3c-masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obiadek mi sie robi, dzis nic mi:no: sie nie chcialo wymyslac wiec poszlam na latwizne i gotuje zupe pomidorowa a na drugie ziemniaki,jajko sadzone i kefir.:-p
dzieci spią a ja sobie posprzatalam i kawke popijam.;-)

milego dnia.:-)

luna-kochana dużo zdrowka dla Ciebie.
oj cos cie to chorubsko nie może opuscic.:-(

kamcia-wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia!!!!:tak:

Do góry