reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no no no ale pustki
weszlam sobie poczytac a tu niespodzianka
zaledwi kilka postów:szok:

m z mlodym jeszcze na spacerze
mala spiale zaraz sie pewnie obudzi bo slysze ze juz wzdycha a spi juz dłuuuuuuuuuugo:tak:
z cyców mi juz kapie
dziopki mam pytanie czy moge jesc slonecznik:confused:
m zostawil i mnie taka ochotka naszla wiec czesc mu zdlubalam zobaczymy czy malej nie zaszkodzi

reklama
Natali ja nie jadłam i nie wiem czy mozna ale wiem ze musisz uważac na jedzenie zeby małej nie bolał brzuszek.

Ja tez sie dziwie ze nas tak mało moje dzieci juz mleko wypiły i teraz kręcą piruety przed tv bo idzie jaka to melodia :-) zqa chwile bajka pójdzie to oglądną i pójdą myc ząbki i spac

Moje dzieci wlasnie jedza kolacyjke:tak::tak::tak:A jak zjedza to beda czekali na Kungfu Pande:-):tak:Zreszta ja tez bede to ogladala;-):-)
Ale mnie glowa boli i oczy:szok::

helo helo
alez dzis byla paskudna pogoda,mialo byc slonce a caly dzien chmury tylko7 tsopni bylo i co raz cos mzylo:wściekła/y::wściekła/y:
bylam dzis po poludniu u mamy,mala szla na piechote w obie strony to dzieczyny zaraz po mysciu padly jak betki:-D

A dziś to taki katar, że aż mnei nos boli taki zawalony. Tera zpochodziłam trochę, to zeszło, razem z krwią:baffled:. No jak sie lepiej nie poczuję to ise wybiorę do lekarza jeszcze dziś, bo weekend długi:dry:

Nocka jakos minęła, męczyło mnei w klacie i ten nos zawalony, zatoki... Nie wiem, czy migdały powiększone ale obolałe na pewno, też już maja dość:-D:-D:-DA jak mnie palce bola, to masakra, ledwo pisze:-D:-D:-D

oj niedobrze
pamietaj ze zawsze po 18 mozesz isc na ostry dyzur do szpitala to Cie przyjma

Witam i ja :-):-)
Dzisiaj wieczorkiem do teściowej na weekend wybywamy więc od rana humorek super ;-);-)
Do tego rano znowu tylko 5st.C było, normalnie masakra, całe szczęście że nie muszę nigdzie wychodzić bo inaczej bym chyba płakała , strasznie wygodnicka się zrobiłam :-p:-p]

za dlugo w cieplych ktajach siedzials:-D:-D:-D:-D:-D

witam :-) zimno brr:szok: drugi dzień dzis 10 godzin i jeszcze niedziela 10,5 godz i koniec maratonu :baffled: zaraz jade do praktikera zawieżc swoja aplikacje potrzebujea kasjerki a nuż widelec bedzie caly etat i wiecej kasy :dry: miłego dnia

trzymam ckiuki zeby wyaplilo

[
Ja nie wiem ale ostatnio to dzien w dzien zapierniczam z porzadkami:szok::szok:Albo sie bardziej pedantowata zrobilam albo moje dzieci bardziej swiniowate hehe;-):-D:-D:-D

starzejesz sie czy co?:-D:-D:-D:-D:-D

Witam piątkowo.
Poszłam spać o 5.50 rano , a obudziłam się o 7.34 :szok::szok:.
Oczywiście zaspaliśmy do szkoły.Mały poszedł na drugą lekcję.:baffled::baffled::baffled:
Mam już z grubsza ogarnięte,trochę poprasowałam ,nawet już zjadłam śniadanie :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Zaraz pranie wstawię i dalej za sprzątanie się biorę.
Po południu przyjedzie Klaudii i Kubusia babka od angielskiego ,więc jakoś dom musi wyglądać.
Przy psie w taką pogodę to raczej nie realne :baffled::baffled::baffled::baffled:
A do tego jeszcze: :-D:-D:-D:-D
Na 11.30 po małego do szkoły
Na 14 do pracy ,kończę o 16 ,na 17 do drugiej pracy,ale tylko na godzinkę.:-D:-D:-D
Na 19.30 ma być jeszcze Natalka na dogo tutaj w domu.:-D:-D:-D:-D

No to tak mi się dzień zapowiada. :szok::szok::szok:

heheh urwany dzionek

J
Kuxwa, weszłam na konto i sie przeraziłam. Zostało 1500zł z wypłaty. ***** jego mać.A jeszcze nie wszystkie rachunki popłacone. Ja się zastrzele normalnie, zastrzele sie jak nic:no::no::no:
chyba 150zl Ci zopstalo co?:-D:-D:-D:-D:-D

Luna na szybki obiad proponuję placki ziemniaczane bo sama je robię :-p:-p;-);-)

no tylko zeby sie jeszcze szybko same utarly:-D:-D:-D:-D

Witam i ja
Ja tak w biegu bo zaraz trzeba zrobic zakupki i potem po mlode isc:tak::tak::tak:Dzisiaj Dominik byl pierwszy raz na basenie z klasa,wiec jak zaprowadzalam male do przedszkola to czekalam chwile az skonczy lekcje i jechalam tez na ten basen:tak::tak::tak:Wlasnie wrocilismy do domu:-)
Na basenie Dominikowi sie bardzo podobalo i mial tyle energii(mimo ze mial dzisiaj 2 godziny treningu i 1 w-f) ze wszyscy sie z Niego smiali;-):-)Caly czas gadal,dziubek sie jemu caly czas smial no i non stop zaczepial tego trenera:-DTen facet juz Go pryskal woda,wciagal do wody i kazal robic przysiady za kare hehe:tak::tak::tak:No ale Dominik jest bardzo zadowolony:tak::tak::tak:
Jak poszli do szatni to stal jeszcze w czepku i mokrych kapielowach ale juz jako jedyny jadl hehe:szok::szok::szok:

fajnie ze wyjazd udany
Paulina w srode jedzie

Nie nooo, a gdzie mój post???!!! I jeszcze bezczelnie mam stare cytaty:wściekła/y:
No to od początku.
Koniec końców zrobiłąm rybkę na obiad- wieki nie jadłam, hehe.
Po 18 Wpadła mama, postawiła mi bańki.
Jestem od 17 w trakcie przygotowywania dodatkowego zbiornika i odławiania ryb na wysyłkę, koszmar normalnie.Jestem w połowie drogi.
Wiktoria ja karpatkę z paczki robię, hehe:-p

Natali o słoneczniku nic nie wiem, ale przypomnialaś mi, ze mam w szafce, hehe, lece po niego.

Ana wierz mi lub nie, ale już czuję się o niebo lepiej. Zobaczymy jutro:-p
hehe, nie-1500, ale jak opłacę resztę to będzie 400 do końca miesiąca:-)żyć nie umierać:-)

A Witusia od wczoraj znów bez pampka śpi, zobaczymy czy dziś też będzie sucho. Póki chora była, to bałam sie, zeby jej do końca nie załatwić, same rozumiecie. A od poniedziałku gwiazdeczka mija do pzredszkola znów maszeruje:happy2::confused::happy2:Nie wiem, czy sie cieszyć czy bać:-D

witam nocnie

ino na chwile bo zaraz do spania bo za jakies 2 godz pobudka albo i wczesniej:sorry2:
przed kapaniem malej pepek odpadl akurat jak ja tatus rozberal wiec pepek juz mamy z glowy szkoda tylko ze wody utlenionej nie mam:dry:
wczoraj prawdzilismy date i sie okazalo ze przeterminowana a dzis w miescie m o niej zapomnial
jutro rodzice jada to kupia:tak::tak:
ale pepowinka juz w albumie schowana:tak::-p
ok znikam bo znow nieprzytomna bede
do jutra;-)

reklama
Aaaaalleluja, Aleluja, alleeuja!
Sukces. Teraz tylko dolać kilka wiader wody, posprzątać, zrobić wyrko i spać. Miałąm jeszcze pranie pościągać, no ale mogę zrobić to rano, więc bez przesady-dziś, hehehehe.
A młoda do 1.00 zlała się 2 razy.
Myślicie, ze to koniec?
Któż będzie najbliżej poprawnej odpowiedzi? Kto wytypuje zwycięską liczbę? Kto wygra pyłek na kanapie??????
Odpowiedz już niebawem:-):-):-)

Dobra, spadam bo chyba mi odbija.

Do góry