reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A słyszałyście dziewczyny o takim czymś, że pępowinę daj esię dziecku jak skończy 18 lat, żeby ją rozwiązało???

Nadal dzielnie walczę...
No a ja wyżuciłam zaraz do kosza jedynie co zachowałam to paseczki na rączke te z imieniem i nazwiskiem

Lunka ja też karpatke z torepki robie ale nie wyszła mi taka pulchna o ciasto mi chodzi
No i witam was w sobote przy kawce a reszte kompa wyłączam i zabieram sie za porządki.W nocy oduczałam Kamilka picia i 2 razy tak płakał i poszed pierwsze i kompa se włączył i mówi ze bedzie boba oglądał :/ no to go odniosłam do łóżeczka ale poszedł do korytarza i płakał poszłam po niego wziełam do łóżka i zasną i za drugim razem tez tak samo ale efekt taki ze Kamil nie pił w nocy i sie nie dosikał tak bardzo jak wczesniej no bo na noc zakładam mu pampka bo w dzien nie nosi..
A przed chwilką wyskoczyłam do łażienki a te moje dzieciaki wylały mi kawe nosz ale sie wkurzyłam zapowiedziałam im ze do żadnego sklepu nie pójdą i nic im nie kupie :/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
my też wczoraj Pande oglądałyśmy :-D

Natali, ale szybko ten pepek :szok: u mnie, się trzymały i trzymały te pempuchy :no:

Wiki, gartaki dla Kamilka :tak: Moja Niki całe szczęście jest bezobsługowa w nocy :tak: Tylko niestety przychodzi spać do mnie :no:

Moje dzieci już zdrowsze, za to mnie rozkłada :baffled:

Witam witam
Nocka spokojna, alez się wypociłam, jestem jak nowo narodzona, tylko kaszel i katar został, ale do przeżycia. Za to skóra już nie boli, nie mam delirium tremens , jest oki. No i nie powinna wychodzić przez conajmniej 3 dni tylko grzać sie pod kołdrą a musze z przesylkami ganiac no i nie da isę tego przełożyć, oj nie.

MH zdrówka kochana, może postawić Ci bańki???

Witam w sobotę :tak: my godzinkę temu do domu weszliśmy :tak: a ja już mam wszystko zrobione :-) obiad gotowy, tylko potem cycki usmażyć, Kuba śpi :tak: potem tylko do pierdonki będzie trzeba skoczyć i jeszcze okno u Kuby muszę umyć :tak: kupiłam M buty na zimę, Kubie czapkę :tak: jeszcze muszę Kubie jakieś kozaczki kupić na zimę i będzie spokój na szczęście :-) idę odpocząć bo kręgosłup mi odpada :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A słyszałyście dziewczyny o takim czymś, że pępowinę daj esię dziecku jak skończy 18 lat, żeby ją rozwiązało???

Nadal dzielnie walczę...
przeczytalam i myslalam ze walczysz ze swoja pepowiną:-D:-D:-D:-D:-D

a teraz daja dziecko z takim klipsem a nie wiązą:tak:
Czarkowi tez odpadlo na drugi dzien pobytu w domku:tak::tak:
Lence na trzeci:tak:

m poszedł z czarkiem na spacer
mala pojadla przebralam ja dwa razy a teraz zaczyna marudzic :sorry2:
pewnie chce na rączki bo w łozeczku lezy:sorry2:
oj nie ma tak łatwo kochana nie nie
wyrodna ze mnie matka:-p
ale nie chce miec przesrane:no:

czesc mamuski!!!
ale tu pustki przy sobocie.:szok::szok::szok:
ja tez tylko na chwilke bo jeszcze musze buty wyczyscic,głowe umyc,pranie rozwiesic itp.
od rana cos do roboty mialam i jescze nie:no: skączylam ojj cos mi sie wydaje ze soboty mi braknie.:dry::confused:
m pojechal z krystianem na zakupy do tesco,dzieci spia a ja z kawka zagladam na bb.
dzis na obiad nic nie :no:robie,stwierdzilismy z m ze pizze zamówimy.:tak:

milego weekendu życze.:-)

mh-fajnie ze dzieciaczki już zdrowe:tak:,a tobie kochana dużo zdrówka życze.

beatka-ale Ci dobrze ze juz na zime pokupowalas dla m i dla kubusia.
ja to załamana jestem ile rzeczy bede musiala kupic a skąd na to brac kase.:-(
np.blizniaki nie mają kurtek,czapek,szalików,rekawiczek i butów,krystian nie ma butów i kurtki,m nie ma butow i kurtki a ja nie mam kurtki-no masakra:wściekła/y: ile kasy na to pójdzie.:szok::-(

luna-super ze sie już lepiej czujesz.oby Ci te banki pomogły.:tak:

beatka-ale Ci dobrze ze juz na zime pokupowalas dla m i dla kubusia.
ja to załamana jestem ile rzeczy bede musiala kupic a skąd na to brac kase.:-(
np.blizniaki nie mają kurtek,czapek,szalików,rekawiczek i butów,krystian nie ma butów i kurtki,m nie ma butow i kurtki a ja nie mam kurtki-no masakra:wściekła/y: ile kasy na to pójdzie.:szok::-(
o i nas tez zakupy zimowe czekają :tak::tak::tak:
mlody ma tylko kombinezon dwu czesciowy a trzeba mu jeszcze jeden kupic jednoczesciowy butow ze dwie pary rekawiczki szaliki czapki ło matko m tez niewyposazony i ja:szok::szok:
masakra oj cos zima chuda bedzie:baffled::baffled:
az sie boje:szok:

ide sie wyczesac dzis sie wykapalam i normalnie teraz czuje sie jakbym z 10 kilo zrzucila:sorry2::-D:-D
wreszcie leb umylam i sie porzadnie wyszorowalam
rodzice dzis przychodzą wiec ide sie suszyc;-)
młoda zasnęła:tak::tak:

Witam i ja
My dopiero co wrocilysmy do domku:tak::tak::tak:Od ranca bylam z mlodym w certusie zrobic badanie krwi,moczu i ekg zeby w poniedzialek moc jechac do lekarza sportowego:tak::tak::tak:Pozniej jechalismy do siorki i tak jakos sie zasiedzielismy:tak:Dotarla do nas druga siora z ktora pojechalam na zakupki hehe i On awziela mlodego na noc do siebie:tak::tak::tak:Tak wiec jestem sama z dziewczynkami:tak::tak:Zaraz cos wypijemy,zjemy i bedzie kapiel a pozniej spanko bo jestem mega padnieta:tak::tak::tak:
A i cos mnie pyklo i zmienilam sobie dzisiaj kolor wloskow,tzn przyciemnilam je i Wam powiem ze nawet calkiem calkiem wygladam ;-):-)
Fotki nie cykne bo mam zepsuty aparat i jakos nie moge sie spiac zeby zakupic sobie nowy:szok::no:

LIDUS
Oj to czekaja Cie mega wydatki widze:szok:
Ja mam jzu wiekszosc pokupowane bo jak widzialam cos fajnego to zaraz kupowalam:tak::tak::tak:A dzisiaj udalo mi sie kupic dla klaudi spodnie na zime:tak:Niestety tylko Klaudi bo byly tylko jedne takie,wiec Wiktorii kupie innym razem:tak::tak:No a mlodemu kupilam taki worek w ktorym bedzie nosil ciuchy na treningi-worek musial oczywiscie byc lecha poznan hehe
Ja potrzebuje jakis plaszczyk ale mam juz dwa upatrzone wiec luzik:tak::tak::tak:

Witam wieczorem :tak: a co nas tu tak mało :szok: no w szoku jestem nie możliwe żeby wszystkie jeszcze sprzątały :-D ja dzisiaj bez humoru, głowa mnie co chwile coś szmera :dry: Kuba już zjadł i chyba pójdzie szybko spać bo coś marudzi :sorry2: M z nim siedzi i dobrze niech się zajmie dzieckiem zanim pojedzie na poligon :tak: ja zaraz pójdę sobie w wannie posiedzieć potem kolacyjka i do wyrka spać :-) plecy dają we znaki i to masakrycznie :no: nic nie mogę nawet siedzieć, leżeć nic :no: oby przeszło :tak: zajrzę jutro trzymajcie się cieplutko dziewuszki :tak:

reklama
Witam ja tylko na sekundę,bo jak zwykle w biegu.
Pochwalę się Wam :tak::tak:***************
Dostałam takie zaproszenie :-D:-D:-D:-D

W imieniu organizatorów zapraszamy do udziału w Konferencji „(Dogo)terapia czy pseudoterapia”, która odbędzie się 12 listopada 2010 roku.

Tematyka konferencji obejmuje zarówno zagadnienia etyczne, psychopedagogiczne jak i związane z bezpośrednią pracą ze zwierzętami biorącymi udział w zajęciach terapeutycznych i edukacyjnych.

Chcielibyśmy aby konferencja była okazją do spotkania przedstawicieli wszystkich osób zainteresowanych metodą dogoterapii, szansą do wymiany doświadczeń i rozmów na tematy ważne dla osób zajmujących się wspomaganiem terapii i edukacji przy udziale zwierząt.

Organizatorzy:

* Beata Kulisiewicz (Fundacja Jak mleczna czekolada)
* Marta Lichnerowicz (Fundacja Dogtor)
* Maria Habrowska (Fundacja Razem Łatwiej)

Termin konferencji:
12 listopada 2010 r

Miejsce
Sala konferencyjna Zajazdu Krystyna k/Krakowa
Wakacje w Jurze, integracja dla firm w Jurze oraz wypoczynek rodzinny (Wakacje w Jurze, integracja dla firm w Jurze oraz wypoczynek rodzinny)

Opłata za udział w Konferencji: 90 zł

Uprzejmie prosimy o dokonywanie opłat za konferencję na konto Fundacji "Jak
mleczna czekolada" w Częstochowie

Nr konta: 43 1020 1664 0000 3102 0321 5183
Orkana 43 /37,
42-229 Częstochowa

Z dopiskiem "konferencja"

_Program konferencji:_
9.30-10.00 Rejestracja uczestników
10.00-10.05 Uroczyste otwarcie
10.05-10.35 Wykład inauguracyjny: Zachowania samo uszkadzające o podłożu psychogennym u zwierząt analiza przyczyn - mgr Katarzyna Gnaszczyk
10.35-11.00 Pies wspomagający terapię w teorii i w praktyce- mgr Marta Lichnerowicz
11.00 -11.15 Dobre zwierzę w złym świecie - mgr Beata Kulisiewicz (Akademia Jana Długosza, Częstochowa)
11.15-11.30 Przerwa kawowa
11.30- 11.50 Granice między terapią a pseudoterapią- mgr Anna Ziółkowska (Uniwersytet Jagielloński)
11.50-12.10 Etyka ogólna oraz kwestia tożsamości zawodowej terapeuty
12.10-12.40 Dobrostan zwierząt - koncepcja pięciu wolności - prof. Czesław Klocek (Uniwersytet Rolniczy, Kraków)
12.40-13.25 Dobrostan psów w AAA i AAT - dr Maria M. Habrowska (Uniwersytet Warszawski)
13.25-14.10 Pułapki antropomorfizmu - mgr Andrzej Kłosiński (COAPE)
13.10-14.30 Przerwa obiadowa
14.30-15.00 Podstawy diagnozy psychopedagogicznej na potrzeby terapii z udziałem psa - dr Monika Włodarczyk-Dudka
15.00-15.40 Dziecko i pies-wzajemne interakcje - Zofia Mrzewińska, instruktor szkolenia psów, międzynarodowy sędzia prób pracy i testów ZKwP
15.40 Panel dyskusyjny

Organizator zastrzega sobie prawo zmiany programu.

W imieniu organizatorów

Marta Czerwińska – Lichnerowicz

Jak myślicie?
Pojadę :confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry