reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
U nas tez piekne sloneczko siweci:tak:Ale poki co jest mega zimno brrr:no:
Mlody juz w szkole a dziewczynki nie spia i wskoczyly do mojego wyrka:tak:
Dzisiaj po szkole planuje jechac do lekarza sportowego ale nie wiem czy uda mi sie umowic na dzisiaj:baffled:

reklama
CZeść kobitki :tak:

Ja troszke poleżałam w wyrku przez weekend, bo juz mi sił brakowałao, ale całe szczęście jest lepeij :tak: Zaraz ganma z Helenką do przedszkola i zapisać Niki na kontrol do lekarza.

Iwcik, jak miło, że normalność w końcu u ciebie zagościła :-) No i pomyśl sobie, ospę masz już z głowy :tak::-D

Wiki, rzeczywiście cos tu u nas pusto:szok:
Oj pusto pusto:szok::-(ale dobrze ze sobie poleżałas i czujesz sie lepiej:tak:
Witam w słoneczny poniedziałek :-D Kuba się bawi, już po śniadanku mama przed a M do pracy musi jechać :crazy: co za debile pracują w wojsku to paranoja :no: a mieliśmy dzisiaj jechać do żar auto oddać i po mieście pochodzić :sorry: może uda mu się wcześniej przyjechać :tak: a co tu takie pustki :szok: halllo Laseczki a Wy gdzie? :confused:
No ja juz jestem:tak::-)

Witam i ja chyba mnie cos dopadło boli mnie gardło i katar mam dotego kaszel oby na dzieci nie przeszło.Ale to chyba przez to ze mało ubrana byłam i chodziłam po polu wsumie było ciepiło ale juz po 17:00 było zimno a ja w cienkim sweterku to mam za swoje.A zisiaj słoneczko wychodzi ale był mróz :szok::szok::szok::szok:i zimno jak cholera a ja musze na strych isc i poszukac dziecią zimowych ubran

Witam :-):-):-)
Cały weekend byliśmy u teściowej a tam już internetu brak więc się nie odzywałam :-:)-(
Ale już jestem u siebie więc się z wami witam :-p:-p:-p
Iwcik to już twoja Lenka ospę przechodziła - o kurcze :szok::szok:
Dowikla oj widzę że dziewczynki popalić mamusi dają :-p:-p:-p

Jak fajnie,Klaudia mi wlasnie usnela:tak::tak::tak:No ale nie dziwne bo wstala juz przed 7:szok::szok::szok:Mam nadzieje ze Wiki tez mi usnie bo sama bym sie chetnie polozyla jeszcze hehe;-):-)

WIKI
Zdrowka Kochana:tak:

MH
Daj znac po lekarzu:tak:

ANACONDZIA
No ale podczas weekendu u tesciowki moglas sobie pewnie troszke opoczac;-):-)

Dowikla nie wiem czy odpoczęłam bo znowu musiałam słuchać teściowej wywodów na temat że wyrzucamy pieniądze w błoto bo do niej powinniśmy wrócić mieszkać :angry::angry::angry:

Dowikla nie wiem czy odpoczęłam bo znowu musiałam słuchać teściowej wywodów na temat że wyrzucamy pieniądze w błoto bo do niej powinniśmy wrócić mieszkać :angry::angry::angry:

A co Jej do tego co Wy robicie ze swoimi pieniedzmi:wściekła/y::no:A braliscie wogole pod uwage taka opcje zeby z Nia mieszkac?Daloby sie z Nia wytrzymac?
Moja tesciowa jaka jest taka jest ale nigdy,przenigdy nie powiedziala mi ze wydaje pieniadze na bzdury:tak:A w sumei jak kupuje cos dzieciakom to zawsze przychodzi i oglada:tak::tak::tak:

Witam laseczki po krótkiej przerwie:happy:
Nie nadrabiam bo nie dam rady:tak:
Postaram się teraz być na bieżąco mam nadzieję że nic nam nie wyskoczy znów :angry:Adam w szkole na kółku z angielskiego Julka śpi wstał z temperaturą więc ma dziś wolne :baffled: Toni rozrabia ile wlezie a ja musze ogarnąć po weekendowy chaos a jest co :confused2::confused2::confused2::confused2: chłop był chory toniewiele przez weekend zrobił poza obiadem i lekkim ogarnięciem wszystko zostało dla mnie :confused2:
Wczoraj widziałam się z Madziuląnataszą powiem wam że wygląda rewelka boziu jak ona schudła laseczka z niej nieziemska :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: była przelotem w szczecinie a że chłop musiał do casto a ja w pracy byłam to choć 15 minut pogadałyśmy :tak::tak::tak::tak::tak:
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom:tak::tak::tak::tak:

A co Jej do tego co Wy robicie ze swoimi pieniedzmi:wściekła/y::no:A braliscie wogole pod uwage taka opcje zeby z Nia mieszkac?Daloby sie z Nia wytrzymac?
Moja tesciowa jaka jest taka jest ale nigdy,przenigdy nie powiedziala mi ze wydaje pieniadze na bzdury:tak:A w sumei jak kupuje cos dzieciakom to zawsze przychodzi i oglada:tak::tak::tak:
he moja tesciowa tez ogląda ciuszki jak cos kupie a nieraz ona kupi dziecią.Pamiętam ze raz kazałam jej cherbatke dziecią kupic no i kupiła dałam Martynce pieniądze zeby jej zaniosła za ta cherbatke no i później ja zeszłam na dół i ona mi sie pyta czy te pieniądze to na odczepne i sie smieje ja jej mówie ze nie na odczepne tylko ze kazałam jej kupic n to zwracam kase za cherbatke a ona na to ze ona tez moze kupic dziecią cos no i na tym zostało :-)
Witam laseczki po krótkiej przerwie:happy:
Nie nadrabiam bo nie dam rady:tak:
Postaram się teraz być na bieżąco mam nadzieję że nic nam nie wyskoczy znów :angry:Adam w szkole na kółku z angielskiego Julka śpi wstał z temperaturą więc ma dziś wolne :baffled: Toni rozrabia ile wlezie a ja musze ogarnąć po weekendowy chaos a jest co :confused2::confused2::confused2::confused2: chłop był chory toniewiele przez weekend zrobił poza obiadem i lekkim ogarnięciem wszystko zostało dla mnie :confused2:
Wczoraj widziałam się z Madziuląnataszą powiem wam że wygląda rewelka boziu jak ona schudła laseczka z niej nieziemska :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: była przelotem w szczecinie a że chłop musiał do casto a ja w pracy byłam to choć 15 minut pogadałyśmy :tak::tak::tak::tak::tak:
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom:tak::tak::tak::tak:
Witaj kochana zdrówka dla Julki :-) a powiedz jak mama wszystko napewno dobrze co?

reklama
Dowikla mieszkaliśmy u teściowej 2 lata (bo tylko tyle wytrzymałam :-p:-p:-p), nie jest baba zła no i daje nam pieniądze, pomaga jak może ale nie może przeżyć że się wyprowadziliśmy bo ona ze swoją mamą w piętrowym domu mieszka a syna ma jednego, a ja nic nie poradzę na to że mieszkanie z nią i to jeszcze na wsi zupełnie mi nie odpowiada :crazy::crazy::crazy:

Do góry