reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu trzymam kciuki&&&

Natali a smarujesz sobei kochana czyms te sutki biedne wymęczone? Może by pomogło? Ja smarowałam czyms w podłużnej tubce, cienkiej, dziecko mogło to jeść, tzn nie trzebabyo ścierać przed karmieniem, tylko ewentualnie z grubsza, jak jeszcze dużo zostało. Kurcze, co to było...

Kuxwa, weszłam na konto i sie przeraziłam. Zostało 1500zł z wypłaty. ***** jego mać.A jeszcze nie wszystkie rachunki popłacone. Ja się zastrzele normalnie, zastrzele sie jak nic:no::no::no:

Z tym lekarzem poczekam do później. Jak Piotr wstanie i będę sie tak czuła kiepsko to pójdę. Nie chcę sie już leczyć na włąśną ręke bo cos mi wyjątkowo nie wychodzi. NO i nie mam kasy na przypadkowe leki. Ech... A jeszcze do Biedronki miałam pójść po sollę i płyn do płukania, ale chyba nie dojdę o własnych nogach tak daleko...
Ma ktoś pomysł na szybki obiad???? Plissssssss

reklama
No wlasnie LUNKA jest taka masc bo ja ja tez uzywalam:tak::tak::tak:
Nazywa sie bepanthen:tak::tak::tak:
Dobrze jest tez smarowac sutki wlasnym mleczkiem:tak::tak::tak:

My juz po sniadanku a mlode sie mega kloca i chyba same nie do konca wiedza o co:wściekła/y::no::no::no:

LIDUS
Ja tez sie ciesze ze dzisiaj juz piatek hehe;-):-)

Luna na szybki obiad proponuję placki ziemniaczane bo sama je robię :-p:-p;-);-)
Ale mnie tak palce bolą, a właściwe to kostki wszystkie w palcach, że nawet ziemniaka nie utzrymam, a co dopiero go zetrzec. ALe bym zjadła z ogromnym apetytem...

No wlasnie LUNKA jest taka masc bo ja ja tez uzywalam:tak::tak::tak:
Nazywa sie bepanthen:tak::tak::tak:
Dobrze jest tez smarowac sutki wlasnym mleczkiem:tak::tak::tak:
o właśnie włąśnie to to to:tak: i mleczko jak najbardziej też też też:-)

No ja już mam prawie wszystko zrobione :tak: okna umyte, kurze powycierane, obiad gotowy, poodkurzane, podłogi umyte, firanki się piorą i powieszę w dużym pokoju to fajnie będzie pachniało :-D Kuba walczy ze snem oby szybko zasnął bo potem na miasto opłaty porobić i zakupy i po wypłacie będzie :-( mam tylko nadzieję że chociaż za powódź w końcu przyjdzie :tak:
Luna Kochana najszybciej na obiad to cycki :tak: ja zawsze kroje w kawałki na patelnię z przyprawami potem jakieś mrożonki wrzucam niech się podgotuje ryż albo makaron czy też ziemniaki frytki i obiad w pół godziny masz :-) 1500 z wypłaty Ci zostało to dużo :tak: ja jak opłaty porobię to z 2000 zostaje mi jakieś 800 przy dobrych wiatrach :dry: a jeszcze zakupy i jakieś 600 na cały miesiąc :dry:
Wiki jasne do Ciebie też zalecę i sprzątnę :-D mam zapał dzisiaj więc może sobie w kuchni w szafkach poukładam i powycieram :-) potem tylko przed świętami się sprzątnie :tak:
As Ty to masz urwanie głowy :szok: skąd Ty siłę bierzesz :-)
lecę coś zjeść bo siły opuszczają :-D do potem Laseczki

Mała była spora ,ale nie jakaś ogromna.;-);-)
A tak się bałaś.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ano bałam sie bałam ale pisalam tez ze ja to boidupa jestem:-p:-D:-D:-D
a przy czarku mialam zle doswiadczenie i tego sie najbardziej bałama
ale jak tak to można dzieci rodzic;-):-D:-D:-D
Natali a smarujesz sobei kochana czyms te sutki biedne wymęczone? Może by pomogło? Ja smarowałam czyms w podłużnej tubce, cienkiej, dziecko mogło to jeść, tzn nie trzebabyo ścierać przed karmieniem, tylko ewentualnie z grubsza, jak jeszcze dużo zostało. Kurcze, co to było...
no własnie ten bepanten mam:tak::tak:
tfu tfu powoli zaczynaja mi sie wyrabiac teraz boli jak bierze do buzi sutek bo przygryza dziaslami a pozniej juz ssie w miare normalnie:sorry2::tak:
a w nocy to siedziałam juz i ryczałam normalnie:tak:
teraz sie smieje z siebie bo wiem ze hormony tez swoje robia no ale cóź trudno:-p:-D:-D
zaraz czarka do spania
wlasnie u niego wietrze
pozniej m wezmie mlodego na spacer to wywietrze tu unas w pokoju
wezme mala do czarka i tam niech sobie spi:tak:
a tu bede wietrzyc
mialam zupe robic ale m mi ziemniakow nie przyniosl:sorry2:
chyba musze sie do cioci usmiechnac:-p

reklama
Witam i ja
Ja tak w biegu bo zaraz trzeba zrobic zakupki i potem po mlode isc:tak::tak::tak:Dzisiaj Dominik byl pierwszy raz na basenie z klasa,wiec jak zaprowadzalam male do przedszkola to czekalam chwile az skonczy lekcje i jechalam tez na ten basen:tak::tak::tak:Wlasnie wrocilismy do domu:-)
Na basenie Dominikowi sie bardzo podobalo i mial tyle energii(mimo ze mial dzisiaj 2 godziny treningu i 1 w-f) ze wszyscy sie z Niego smiali;-):-)Caly czas gadal,dziubek sie jemu caly czas smial no i non stop zaczepial tego trenera:-DTen facet juz Go pryskal woda,wciagal do wody i kazal robic przysiady za kare hehe:tak::tak::tak:No ale Dominik jest bardzo zadowolony:tak::tak::tak:
Jak poszli do szatni to stal jeszcze w czepku i mokrych kapielowach ale juz jako jedyny jadl hehe:szok::szok::szok:

Do góry