reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ech, dalej nie mogę znaleźć o co dokładnie chodzi i czy jest jakaś norma..
A bigosik gotowy juz, pachnie i czeka na męża :D

Martusia, baw się dobrze.

Ja już znalazłam ale niestety nie wiele z tego rozumiem :D

Test migracji (swimm up)
Test migracji jest nie tylko użyteczną metodą diagnostyczną, ale również pozwala na wyizolowanie prawidłowych plemników z płynu nasiennego. Jest to lepsza technika, ponieważ tylko żywe i aktywne plemniki wypływają do podłoża hodowlanego pozostawiając za sobą większość zanieczyszczeń komórkowych i słabe plemniki. Najaktywniejsze plemniki, które znajdują się w górnej warstwie podłoża, mogą zostać zebrane w celu przeprowadzenia sztucznego zapłodnienia, czy sztucznego zaplemnienia. Dobry test migracji dostarcza do 1 miliona bardzo aktywnych plemników.

Tu piszę, że do 1 a mój miał 14,5 ;/

Ostatnia edycja:
Ale sie dziewczyny upisalyscie od wczoraj :D Chyba przez o czytanie spoznie sie do Kosciola :D
Wiecie co... jedziemy do moich rodzicow na obiad, bedzie tam tez moja bratowa w 6 mcu ciazy ... to bedzie ich drugi dzidzius... ale jej zazdroszcze....
Milego dnia dziewczynki:*

,a ja coś leżę w łózku coś chyba mnie bierze, gardło boli... lekki katar.... a zaczelisy juz od 2 dni staranka oby wyszło...a i powiem czy ta coca cola działa... kazałam memu pić a on się śmiał ze mne.... ale wypił hehe oby działało... no!

reklama
Czesc babki
ZUZU- moj wczoraj przed dzialaniem wypil mocną kawe :):):):))))i jak minelo 30 min od wypicia mowi-no to idziemy dzialac bo chlopaki sie wyrywają :)) wariat!

my dzialamy jeszcze dzis-wczoraj bylo po 18 a kolo 22.00 czulam lekki bol po lewej stronie przez chwile ,potem i do teraz juz nic.śluzu brak..
nie wiem czy efekty beda majac swiadomosc ,ze moje endo kiepskie,sluzu brak i do tego ruchlwosc moglaby byc wieksza...ale dzialamy :)

pozdrawiam i milej niedzieli :)

Do góry