Martusia85
Fanka BB :)
jA Wam powiem, że wczoraj wieczorem też z moim rozważaliśmy jak to technicznie musi być rozwiązane hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MARTUSIA- czesc,daj w palnik ,pewnieU mnie 13 dc... Nie no nawet owu pewnie jeszcze nie miałam więc spokojnie mogę dać w palnikNie no żartuje-i tak pewnie nie będę dużo pić bo nie chce mieć kaca jutro
![]()

mielismy randke z mężem-bylo baaardzo milo,kilka pozycji i gluuuuga rozmowa po i jak juz polezakowalam z chlopakami to poprosilam męża o lufke-mialam na myśli ,ze naleje mi 100 czystej a On mi drinasa zrobil a ze dostal od kolego "domowy"spirytus ,to...chcialoby sie powiedziec jak w tej reklamie KOPA MA TA KAWA

tak- KOPA MA TEN SPIRYT :-)po chwili juz szumialo elegancko w glowie i poszlam spac;-)wczoraj mialam 12 d.c.

MONONOKE- my sie nie zastanawiamy nad pozycjami-nieraz mamy spontan i szybki numerek- to wiesz 1 pozycja i juz a wczoraj byla celebracja i delektowanie sie wiec "przerobilismy " kilka pozycji)
mam nadzieje,ze masazysta pomoze bo bol pleców to nie halo..wspolczuje.
u mnie jest piekne slonko i pogoda super,spacer zaliczony a teraz dz.bawia sie w ogrodzie.