• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
MLODAM- czesc kochana:)) a widzisz ja na staraczki sporadycznie wlatuje :)pozdrawiam Cie ;)))

LILITH- idz ,produkuj suwaczek:))

no właśnie czemu ? Wracaj !
mama-tak przy okazji odbyłam wczoraj rozmowe, a w zasadzie kłótnie z mężem, zaczął się wycofywac z tego badanie i powiedział, ze o niczym innym nie gadam ciągle tylko o "robieniu dziecka" i ze zaczyna to byc męczące itd... więc jesli nie uda mi sie go wyciągnąć na badanie, to daj cyne czy jakies witaminki dostał Twój małżyk, moze zafunduje mojemu, tak w razie czego ...

Ostatnia edycja:
hope - gratulacje duzej dzidzi :D jeszcze tylko 32tygodnie :>

Achacha Mononoke jak mogłaś mnie tak dobić :-D:angry::sorry2::-D
To mnie pocieszyłaś! Nie śpię po nocach, podsypiam w dzień, nie mogę się wysr... jak człowiek, boli mnie wszystko, mdli, łeb pęka, nic nie smakuje a ty mi tu jeszcze tylko 32 tygodnie?? Ty potworze, aaaaaaaaaaaa, składam rezygnację z ciąży!

Achacha Mononoke jak mogłaś mnie tak dobić :-D:angry::sorry2::-D
To mnie pocieszyłaś! Nie śpię po nocach, podsypiam w dzień, nie mogę się wysr... jak człowiek, boli mnie wszystko, mdli, łeb pęka, nic nie smakuje a ty mi tu jeszcze tylko 32 tygodnie?? Ty potworze, aaaaaaaaaaaa, składam rezygnację z ciąży!

Uwierz mi, chetnie cofnelabym czas zeby byc teraz Majoweczka i mogloby mnie mdlic, bolec, wkurzac wszystko... nawet najmniejszy palec w stopie ;)

reklama
dobry wieczor kochane, ja dopiero wrocilam i znow po nocy odpisuje ;-) ciekawe kiedy nadejdzie taki dzien, ze bede mogl apopisac z Wami on-line ;-)

mononoke, w srode wysle Ci art. mam na kompie w pracy a w poniedzialek wyjezdzam w delegacje, wiec jak tylko pojawie sei w pracy to zaraz usiade do komputera :-*

LILITH dzisiaj jak M. wroci z pracy, to moze skozystam z pozycji na nietoperza, dzisss mam owu, wiec moze zadziala ;-)

Mama wy tez pracujcie, mocna kawka i do przodu ;-)

nie pamietak ktora z Was pisala o bojce w szkole, ja tez sie bilam i to az iskry lecialy i wyroslam na porzadna babke, zeby tylko szczerbate nie chodzily ;-) a moj braciszek jak go kolega zdenerwowal, kopnal go w kolano, ze az ze schodow zlecial i noga w gipsie ;-) a jak moj mlodszy braciszek za dlugo dzil, to niechcacy spadl z hustawki i obojczyk zlamany, mozna by sporo opowiadac, ach.... co to byly za czasy czasy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry