• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochane jestem
i tak wyniki odebrane i ogolnie jest si ,ale.....
napisze Wam jak ma:
pH norma 7,2 ma 7,9 czyli si
ogolny procent ruchliwych 55% a norma to wiecej niz 50 % wiec si
liczba plemnikow 155 milionow w 1ml a norma to wiecej niz 20 wiec si
szybkosc linearna 5 a norma to wiecej niz 25% i tu bieda:sorry2:
pozostale parametry w normie...

i na koncu w uwagach ma wpisane- Asthenozoospermia czyli jak sie dowiedzialam nieprawidlowa ruchliwosc-zamiast isc do przodu to weszly na rondo i kręcą sie w kolko:sorry2::baffled:
podobno witaminami da sie wypracowac..

reklama
mama05, więc nie jest źle! Jak się da witaminkami poprawić parametry to super!
Hope, ale Ci zazdroszczę :-D

Jak ja się cieszę, że już piątek! Moje dzieci w szkole dziś wychodziły z siebie. Biły się dziewczyny z chłopakami! W drugiej klasie :angry:

Oj Kahaka przejdzie ci zazdrość jak się tak będziesz męczyć jak ja, jeszcze ci będę nad głową gadać: a nie mówiłam? :-D:-D

Mama czyli trzeba zaopatrzyć maluchy w witaminowego GPS-a i jazda :tak: A tak poważnie, kłania się wizyta u androloga. Szczególnie, że nie wiecie chyba co jest przyczyną, czy czynniki zewnętrzne ( komputer, obcisłe spodnie, gorące kąpiele) czy wewnętrzne (stany zapalne). I za niecałe 2 miesiące powtórka badań.
A dwa, endo też trzeba wspomóc i myślę, że się uda :-) Jesteście bliżej niż dalej.

dzieki dziewczyny...
jutro lub pojutrze mam miec owulke -coz bedziemy dzialac choc biorac pod uwage ruchliwośc i moje endo wiadomo juz ,ze @ przyjdzie ,ale..nie oddam tego cyklu walkowerem-bedziemy walczyc..

dzieki dziewczyny...
jutro lub pojutrze mam miec owulke -coz bedziemy dzialac choc biorac pod uwage ruchliwośc i moje endo wiadomo juz ,ze @ przyjdzie ,ale..nie oddam tego cyklu walkowerem-bedziemy walczyc..

Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze:) Przynajmniej masz poukladane cykle, wiesz kiedy owulka, znasz wyniki ....

A u mnie qpa... powinnam dostac @ za 3 dni ale sie na nia w ogole nie zapowiada a znajac zycie, moje cudowne szczescie, patrzac na ostatnie kilka miesiecy i cykle 27-44dni i do tego jeszcze poronienie to cos mi sie zdaje ze @ ma mnie gleboko w powazaniu i przyjdzie sobie jak jej sie laskawie zachce wiec pewnie za jakies 2tygodnie bo narazie nie ma zadnych oznak.

Bo przeciez stan zapalny w kregoslupie, przewiana lewa strona i syf na migdalku (ktory notabene dzisiaj odkrylam) to nie oznaki zblizajacej sie @ .... ale jestem zla!

Wiec droga mamo glowa do gory :)

kahaka, slonce, wiesz, relacje damsko meskie nie zawsze wygladaja tak jak nam sie zdaje :D Ja juz nie takie rzeczy widzialam :D zreszta, jak bylam w wieku Twoich uczniow to robilam dokladnie to samo :D + chodzenie po drzewach i organizowanie konkursow na najbardziej osiniaczone cialo :D (rozstrzygniecie wynikow nastepowalo na basenie :D ) wiec take it easy :D

hope - gratulacje duzej dzidzi :D jeszcze tylko 32tygodnie :>

wiecie co.... zla jestem na te wszystkie chorobska i inne dziwne rzeczy, ktore mnie ostatnio przesladuja ale ciesze sie strasznie ze nam budowa do przodu idzie :D Juz mamy scianki dzialowe na poddaszu i gotowe kominy <radocha> :) Ide dzisiaj na inspekcje :D
Aaaaa a mowilam wam ze nam szambo przywiezli? :D tzn pojemniki na szambo takie plastikowe bańki wielkie :D wypas normalnie :D

Ostatnia edycja:
Mama, nie jest źle, poważnie!!
Na ruchliwość domowy sposób to kawa przed, czy też coś innego z kofeina. No i witaminy.
Jak chcesz mogę Ci wyszperać starsze wyniki mojego i pokazać Ci jaki był rezultat po lekach jakimi go faszerowałam a byl dość znaczny :)

A ja wróciłam biedna skacowana i niewyspana przez sąsiadów z zakupów.. zakupiłam też to siemię i zaraz idę gluta popijać, bo wiecie.. ta kuźwa poczta nie przyszła !!!!

Cola ma tez kofeinę, ale ja polecam bardziej kawę :D
I nam mówił, że z 30 minut przed. I wierzę, że cos w tym jest, bo jak tworzyliśmy nasza córę, to to było na chwilę przed tym jak do roboty wychodził i akurat był po kawce, ogólnie mega spontan, dziwna pozycja głową w dół i zadziałało :D

reklama
jak tworzyliśmy nasza córę, to to było na chwilę przed tym jak do roboty wychodził i akurat był po kawce, ogólnie mega spontan, dziwna pozycja głową w dół i zadziałało :D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno to sie uśmialam-dziwna pozycja z glową w dol:cool2::cool2:szaleństwo:tak:;-)
spontany sa najlepsze ;-)

dzieki za info z kawą i witaminkami.

LILITH- jak C sie chce to poszukaj wynikow-ciekawa jestem w jakiej mierze pomagaja witaminki...

MONONOKE- dziekuje kochana:) :*:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry