reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam :)
Ja niestety nie wiem :(
Ponoć czerwone wino jest dobre.. ale sama nigdy nie stosowałam i nawet nie wiem jakie endo mam :(
Za to są Mama ziółka, co dziewczyny piją na lepsze eno, może tego spróbuj??

Kiedy odbieracie wyniki??

reklama
ja slyszalam o czerwonym winie i suszonych morelach...

mama, nie przejmuj sie tak, bo jak bedziesz chciala na sile, to nic z tego nie wyjdzie. postaraj sie zajac swoimi aniolkami, a z sexu czerp po prostu przyjemnosc, a dzieciatko samo sie pojawi, nawet nie zauwazysz kiedy :-)

buziaki i milego dzionka

u Was tez jest tak zimno??

Na cienkie endo znalazlam tyle:
duzo czerwonego wina,orzechow i rybek głownie wedzonych,a w zasadzie preparaty na bazie kwasow omega3,estrogen w pigulkach na pogrubienie endometrium.
Tyle pisza na innych forach :> Ale dopiero wrocilam i mam duzo roboty wiec wybacz mama ale poszukam cos wiecej dopiero pozniej:*

Poprostu sie kochajcie i samo przyjdzie! Katty ma racje!:D
ps. Katty co z ta twoja prezentacja?:> :D poprosze :D

lilith- DZIEKI :)
KATTY- Tobie rowniez dziekuje-Wasze wsparcie nie raz postawilo mnie na nogi bo juz rece opadaja,za tydzien da mi skierowanie na TSH i zobaczymy moze tam cos nie tam....mowil jeszcze o sprawdzeniu droznosci jajowodów..

MONONOKE- bardzo Ci dziekuje za fatyge-wlasnie dzwinil Tomi ,ze wyniki sa ,ale a zalakowanej kopercie i pani nie moze otworzyc i Mu podac ,musi byc osobiscie;/
dlatego zaraz sie szykuje po syna i jak Go odbiore jedziemy do Poznania zajade po męża i pojedziemy odebrac.

reklama
Hej babeczki, działajcie, działajcie to będziecie mieć potem jak ja, notoryczne przemęczenie i inne sensacje :-D:-p

Zazdroszczę wam tego dzikiego seksu, u mnie niestety gin kazała ostrożnie i mało :sorry2:

Połowa sukcesu i tak leży w głowie, nie myśleć, działać ;-):-)

Przesyłam fluidki od mojej 15 mm dzidzi! :-):-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry