reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lidka żyć nie umierać, hehe

Natali z tego co wiem, to wode morską można już noworodkowi podawać/psikać, tylko sprawdź, czy ta co masz to dla noworodka oki. No nie pamiętam już nazw...

A ja w kuchni, pomodorowa hehe na obiadek będzie. Zaraz za warzywka się wezmę. Kurcze, ale mi dziko, cicho w domu...

A ja od teściowej grzybów dostałam więc dzisiaj sosik robię :tak::tak::tak:
MH z tego co pamiętam to ty robiłam sama kebaby, mogłabyś mi jeszcze raz podać przepis na te placki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lidka pamiętam jak u teściowej dom ocieplali a my jeszcze tam wtedy mieszkaliśmy, normalnie syf był wszędzie :szok::szok::szok:
Natalineczka nie pomogę ze sterimarem bo nie wiem, spróbuj w necie poczytać :tak::tak::tak:

Anaconda, post nr 560 w naszej książce :tak:

JA po lekarzu, Niki dostała antybiotyk :no: no ale jak mus to mus.

Ugotowałam dzisaj fasolke po beretonsku, :-) pycha :-)

Zaraz się szykuje po Helenke do przedszkola.

Ja planowalam pomyc sobie okna ale jakos juz mi sie nie chce hehe:no:Siedze,popijam capucinko i wcinam delicje:tak::tak::tak:
Mlody robi lekcje i juz mnie szlag trafia:wściekła/y::no:Wszystko jest za trudne,o wszystko wyje i robi takie cuda ze szok:no::no::no::wściekła/y:
Dzwonilam do tego lekarza sportowego i kurde wizyte mam dopiero w przyszly poniedzialek:szok::szok::szok:Mimo ze mam juz wyniki badania krwi i moczu i ekg:no::no::no:

NATALI
Ja mysle ze najlepiej to wlasnie sterimar lub zwykla sol fizjologiczna:tak::tak::tak:Byle nie za czesto

MH
Antybiotyk:szok:To co jet Anice???

No nie wiem nam pomagał Nasivin albo euphorbium ale on jest dla dzieci ponizej 6 lat a nie wiem czy takim małym dziecią sie go podaje.

A czym odciągasz lence z noska??
a sól morska do nawilzania psiknij jej do noska przed wyciąganiem
jedna zotane przy wodzie morskiej:tak::tak::tak::tak:
odciągam jej nosefridą:tak::tak::tak:
taki aspirator do nosa:tak:
u nas w potocznym języku glutownica:-D:-D:-D:-D
mała u czarka w pokoju sobie spi a my wietrzymy nasz pokoj
mlody wlasnie zjadl zupe i czekamy na m az wroci z pracy:tak::tak::tak:
mam ochote na cos słodkiego ino nie wiem na co moge sobie pozwolic :baffled::eek:

MH jak ty się dostałaś do lekarza? Bo jak ja zobaczyłam co się dzisiaj w przychodni działo to normalnie szok :szok::szok::szok:
Dzięki ;-);-)

U nas pusto w przechodni, ja przyszłam to nikogo nie było :szok::-D Jak wychodziłam to było 2 dzieci.

...

MH
Antybiotyk:szok:To co jet Anice???

Zapalenie gardła i paskuny katar :baffled: A ze trwa od tygodnia i nie przechodzi to postanowiła dac antybiotyk :baffled: A najgorsze, że w zwszłym tyg przełożyłam wizytę u okulisty na jutro, i znowu muszę przekładać :no:

Natali, byle nie czekolada :)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem :happy::happy::happy::happy::happy:
Obiad sie prawie dogotowuje dziś rybka +ziemniory+surówka z pory jabuszka i marchewki :tak::tak::tak::tak:
MH zdrówka dla Niki :tak::tak::tak::tak::tak: nasza pani doktor to z tych co to antybiotyk daje jak człek prawie umiera :baffled:i sama juz nie wiem czy to dobrze czy źle :baffled::baffled::baffled: a nie dasz rady jechać z nią autem do okulisty??? a jak ty sie czujesz???
Lunka ale cię teściowa obdarowała :szok::szok:jak nic pewnikiem coś będzie od ciebie chciała :-p:-p:rofl2::rofl2:
Wiktoria odkurzaczem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no cos ty jak do tej rurki :szok::szok::szok:nie kumam rurke do noska jednym końcem a drugim do odkurzacza:szok::szok::szok:moje dziecko by mi chyba umarło ze strachu na rękach:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: u nas króluje gruszka a właściwei królowała bo teraz Antoni umie sam dmuchac nosek :tak::tak::tak:
Natali my tez stosowaliśmy sterimar na katar jak Toni był mały a jak nie pomagało to nasivin soft :tak::tak::tak:widzę że ty zorganizowana mama jestes dom srzątnięty obiad ugotowany dzieci nakarmione a mamuśka na bb ma czas tak trzymaj :tak::tak::tak::tak: a co do słodkości to na pewno możesz biszkopty:tak:i chyba te zwykłe herbatniki:tak:
Lidus ale ty masz dziś luzik :tak::tak::tak::tak:azdroszczę :tak:letego syfu po remontowego to juz tak jakby mniej :baffled::eek:
Julka jeszcze trochę kaszle temperatury na razie nie ma jeszcze dziś i jutro ma luz od szkoły a w środę już ją poślę bo za dużo zaległości będzie miała :baffled:chociaż dziś jak jej się lepiej zrobiło to sama się prosiła o ćwiczenia w pisaniu no to ćwiczy literkę L":tak:

Do góry