reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Witam.Wiatrzysko nadal na dowrzu brrr,a moja Vanesska dzis poszła ze swoja grupa z przedszkola do kina na 'Żółwika Sammy" w 3D:tak::tak:mam nadzieje ze jej po drodze nie przewiało,bo na piechote poszli do tego kina a to ze 2 km;-)
Na weekend to ja mam w planach sprzatanie po remoncie,juz nawet koleznaka sie zaoferowala że mi pomoze,ale kurcze mam obawy czy sie moi panowie od remontu wyrobią:wściekła/y::no:

reklama
a tam Iwonka sprzątac będziesz, lepiej spotkaj się z minką bo to super dziewczyna :tak:
hehe ale reklama hihi dziękuję :-)

ja będę miała cały czas dostęp do netu więc na pewno się odezwę, gdzie co i jak :-) Ja będę na pewno na Pradze i jeszcze nieopodal no i pewnie nie odpuszczę Wesołej :-) no i oczywiście gmina w Wildze!

Jestem :-( żeby nie było że urodziłam i nie napisałam .Od rana bóle krzyzowo skurczowe i nie wiem co robić bo jak jestem aktywna to troche mniejsze ,popołudniu prawie przeszły po spacerze długim z Zuza W ogóle to czuje sie jakbym od popoludnia niedzielnego przeżywałą pierwszy okres porodu .Z Zuza w jeden dzień wszystko a tak narzekalam Oby końcówka mi wynagrodziła.
No i psychika z kazdym dniem gorsza:sorry:

Sylwia poród porodowi nie równy, drugi nie znaczy, że lżejszy
pakuj się Kochana i śmigaj do szpitala, przynajmniej nie będziesz się martwić czy zdążysz. Masz z kim zostawić Zuzę? bo jak w środku nocy się zacznie to trudno będzie dzieciaka komus podrzucać.. trzymam kciuki żeby było szybko i w miarę bezboleśnie

Sylwia poród porodowi nie równy, drugi nie znaczy, że lżejszy
pakuj się Kochana i śmigaj do szpitala, przynajmniej nie będziesz się martwić czy zdążysz. Masz z kim zostawić Zuzę? bo jak w środku nocy się zacznie to trudno będzie dzieciaka komus podrzucać.. trzymam kciuki żeby było szybko i w miarę bezboleśnie

Nie no do szpitala mnie nie wysyląj ,bym chyba tam umarla z czekania ,ja sie panicznie boje lezenia. Z opieka w nocy nie ma problemu tesciowie maja lekki sen i sa doslownie w 3 minuty .Mieszkają za płotem Otatnio tak bylo a my jeszcze 1,5 gosdz. sie wybieraliśmy

Sylwia, ja też ciągle wchodzę i sprawdzam, czy to już może. Komórkę też na wszelki wypadek mam pod ręką, jakbyś to do mnie eska wysłała. Trzymam mocno kciuki! :tak:

Minka, paczuszka dotarła, jeszcze raz dzięki!:-)

Śliczne macie pościele. My jedziemy na ikeowskich, bo ostatnio się przejechałam na tej z hello kitty.

Iga już zdrowa, wyobraźcie sobie, że eurespal pomógł. Nigdy wcześniej nie miałam tego leku, ale jestem w szoku, że tak zadziałał. Dobrze, że poszłam do przychodni, bo dzięki temu uniknęłam najpewniej szóstego antybiotyku w ciągu pół roku od kochanego prywatnego lekarza.

Ostatnia edycja:
Witam
Sylwia to napewno masz juz coraz wieksze rozwarcie:tak::tak::tak:mowie ci ze na porodowke trafisz tylko juz z partymi:-p
Migotka a smakowal eurespal Igusi ? Dla mnie te jest okropne,moje tego nie pija ,Ale myslałam ze ten lek wycofali i jest jego jakis zamiennik:sorry:
Cosmo tak na Pradze ,ale teraz na Targówku bo tam mam nieszczesny remont:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj tam pojechalismy,dwa dni nic nie bylo zrobione,nie bylo nikogo,bo zachali pale pracownicy:crazy:wczoraj mial byc kolejny dzien odbioru:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Maja teraz 24 na h robic

reklama
Do góry