reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
jestem po pierwszej jeździe! Żyję i nie mam na sumieniu nikogo :) więc jest całkiem nieźle... :-)

Madzieńka jesteśmy więc umówione!!! Ale się cieszę!!!

Martyna super że wszystko wiesz! No i że Borys rośnie zdrowo!!!

Misia gratuluję awansu!!!

Talia oby zajęcia dały szybki rezultat!!!

No i sobie popisałam - Nela mi się obudziła... idę bo zaraz obudzi mi Jula...

reklama
Martyna super ze wyniki są dobre i z Boryskiem wszystko ok no i że ma szansę być ze stycznia (jak moja Gabi:-D)
Anaconda też bym się wściekła może idz bez numerka i Cię przyjmie ktos:baffled:

Gabi super zadowolona z zajęć flirtuje z fizjoterapeutami i masażystą:sorry: Bo najpierw ma masaż potem ćwiczenia.

Byłam też na zakupach w ciuchach i bardzo udane pokupiłam kilka fajnych ciuszków niuni i sobie bluzeczkę jak nowa:-)

to ja tak piorunem ;-)

kochane jak spotkanko ?? :-)
dzieki za telefon jesteście kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuję że nie ma mnie z Wami :-)

talia gratki dla Gabi :-)
mamy ten sam lezaczek jest REWELACYJNY!!!!

Martyna z tymi lekarzami uważaj, moje dwie koleżanki zostały odesłane z Jaczewskiego mimo że miały tam swoich lekarzy ... jedna wylądowała na Kraśnickich druga na Lubartowskiej

w obu przypadkach lekarzy nie było w szpitalu i nie mogły sie do nich dodzwonić ... obie akcje porodowe zaczęły sie przed czasem

ps ja mam dwie bezsenne noce za sobą.... ogólnie zaczynam sie stresowac w okresie jakim mogę rodzić czyli świeta - sylwester .... to zly czas na poród .... bo wszyscy lekarze wyjezdzaja na narty :-)

Spotkanie jak najbardziej udane mimo że główna organizatorka Martyna na nie nie przyszła :baffled::baffled:
Miło tak spotkać się w babskim gronie i poplotkować troszeczkę :-p:-p:-p
Mężuś też się sprawdził bo jak wróciłam to Maja już spała a dom był w miarę posprzątany :-p:-p - wniosek z tego taki ze częściej muszę takie wypady organizować :-D:-D:-D

Hej babeczki
zajrzałam do Was jeszcze tą późną wieczorową porą.

Wizyta u gin. przeszła spokojnie, wszystko jest ok., wszystko się tam na dole trzyma jak trzeba, Antonio też trzyma się jak należy. :-D Lekarz pozwolił mi pić słabą kawkę na to niskie ciśnienie. Co mnie zaskoczyło najbardziej to schudłam jeden kg. :szok::szok: Wiem, że to niewiele więc jakoś specjalnie się tym nie przejmuję. W pozostałym miesiącu przytyłam 3kg, teraz można uznać że nic ale i stresów było dużo i te problemy z żołądkiem. W sumie jestem 4 kg na plusie, to chyba nieźle jak na 6 miesiąc.

Martyna super, że u Ciebie też wszystko w porządku, a wagą się nie przejmuj. Borys się urodzi to szybko spalisz przy dzieciaczku. :tak:

ps ja mam dwie bezsenne noce za sobą.... ogólnie zaczynam sie stresowac w okresie jakim mogę rodzić czyli świeta - sylwester .... to zly czas na poród .... bo wszyscy lekarze wyjezdzaja na narty :-)
ej niunia spokojnie. Filipek jest z 3 stycznia i było wszystko ok. Ten początek stycznia to taki trochę gorący okres w szpitalach bo sporo pacjentek się pojawia z terminami świąteczno-sylwestrowymi. U mnie jest trochę gorzej bo mój termin przypada w sam środek ferii, a mój gin, już mnie uprzedzał, że w tym okresie będzie nieobecny. No ciekawe jak to wszystko wyjdzie.

Girlsy jak spotkanie?

witajcie,
ja znowu późnym wieczorkiem, gdy moja królewna usypia;-);-):-D:-D
=Madzienka;6098201]
Antuanet buziak urodzinowy dla Kubusia!!!!
Zobacz załącznik 289983
[/QUOTE]

dołączam się do życzen:tak::tak::tak:

Witajcie,
jestem po pierwszej jeździe! Żyję i nie mam na sumieniu nikogo :) więc jest całkiem nieźle... :-)

Madzieńka jesteśmy więc umówione!!! Ale się cieszę!!!

Martyna super że wszystko wiesz! No i że Borys rośnie zdrowo!!!

Misia gratuluję awansu!!!

Talia oby zajęcia dały szybki rezultat!!!

No i sobie popisałam - Nela mi się obudziła... idę bo zaraz obudzi mi Jula...

Brawo za odwagę i zdolności kierowcy;-):tak:

Spotkanie jak najbardziej udane mimo że główna organizatorka Martyna na nie nie przyszła :baffled::baffled:
Miło tak spotkać się w babskim gronie i poplotkować troszeczkę :-p:-p:-p
Mężuś też się sprawdził bo jak wróciłam to Maja już spała a dom był w miarę posprzątany :-p:-p - wniosek z tego taki ze częściej muszę takie wypady organizować :-D:-D:-D

super, że udało się spotkanko:tak::tak::tak:

Martyna nie ładnie:no::no::no::no::no::no::no:

ufff...w końcu jutro piątek...a potem będzie można nieco odespać;-):tak:no i przynajmniej dwa dni nie wychodzić w porannym przymrozku:baffled::baffled::baffled:

maltanka PW!
pozaznaczałam cytaty i tylko część mi pokazało.....wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
madzienka misia2010
dziękuję za życzonka dla Kubusia:-)
marta1981 dziękuję za wiadomość:tak:
martyna100 super wieści od lekarza:-)
madziara78 teraz to już tylko "z górki" będzie:tak:
talia gratuluję udanych zakupów!
karlita życzę dużo cierpliwości do papierów:tak: Mi niestety czasami nerwy puszczają jak czytam niektóre faktury:rofl2:
anaconda27 brawa dla małża:tak:
misia2010 a jak tam Cię przyjęli w pracy? W sumie pierwszy tydzień za Tobą prawie...
Cieszę się że spotkanie udane i szkoda mi że nie mogłam się wyrwać, ale mieliśmy gości.:-) Mam nadzieję że będą kolejne.
Ja dzisiaj znów cały dzień w biegu, dobrze że jutro już piątek ;-)Dzisiaj podniosła mi ciśnienie pani w PZU:wściekła/y:Niestety niektóre osoby tam pracujące zachowują się jakby tam siedziały za karę, na szczęście dyrektor oddziału super:-) W sobotę mamy imprezkę urodzinową więc jutro znów zakupy i szykowanie;-) Chyba rano skoczę na Elizówkę:happy: Miłej nocki:tak:

Do góry