reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, brak natchnienia na pisanie ale czytam Was na bieżąco;-):tak:.
Fogia,
ja u tego ginka zawsze z terminami wypadałam na jego wyjazdy a potem wielkie zdziwienie, bo jak wrócił to ja jeszcze w 2- paku byłam:-p:-p - stara śpiewka o feriach:confused2::sorry::sorry:. Z resztą wczoraj spotkałam go na położnictwie:-p:tak::-) (byłam z dostawą do położnej) i do mnie z pytaniem KTO RODZI? Ja niewiele myśląc palnęłam że JA - NA WIOSNĘ:tak::-D:-D - chyba nie zajarzył :no::eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: - biedaczek:-D:-D.
Wczoraj po 2 godzinnej wizycie u klientki i szybkich zakupach z Olkiem w Tesco, padłam na pyszczek - nie wiem o której M poszedł spać:no:. Dziś też zalatany dzień i jutro znowu - ale daję radę.

reklama
I ja w końcu dotarłam....

Spotkanie jak zwykle udane, a jak udane to same zobaczcie, coś wam zostawiłam :ninja2:

Pisze i kasuje, pisze i kasuje...a co domyślcie się same...kto mnie zna wie co mogłabym tutaj napisać ale po co:eek::eek::eek::eek:brak słów:baffled:

Fogia super że wizyta udana, oszczędzaj sie ciężaroweczko nasza....

Marta dzięki za pw...i nie szalej z tymi zamówieniami...a jak pierożki zrobiłaś dla mnie???

Madziarka udanej jazdy jutro!!!!

Antuanet szkoda ze nie udało Ci się dołączyć do nas:-(udanych urodzinek....

Zmykam, spokojnej nocki

Witajcie nocną porą...

dziękuję dziewczyny za wspaniały wypad! Musimy to koniecznie powtórzyć... choć powiem Wam że moje dzieciaki czekały na mamę jak wróci od Cioci... :-) ponoć za nic nie chciały iść spać :)

Madzieńka ja też pisałam i kasowałam i pisałam aż wykasowałam :-)
...bo po co...

Marta powodzenia - zaciskam kciuki oby się tym razem udało...

no i nie wiem co miałam jeszcze napisać... wybaczcie...

idę robić dzieciakom inhalacje i spać... bo jutro z rana kolejne godziny napięcia przede mną ;-)

Dobrej nocki Wam życzę!!!

A Madzia idę jeszcze zajrzeć zobaczyć co nam zostawiłaś :-)

witam i ja zrana
wczoraj miałam okropny dzień i sił nie straczyło na BB:no::no:

madziaraka super że pierwsza jazda już za tobą, teraz to już łatwo będzie:tak::tak:

antuanet od nas równiez wszystkiego najlepszego dla Kubusia:tak:

fogia super że z Antosiem wszystko ok:tak::tak:

marta kareta dla malca super:tak::tak:

super że udało sie wam spotkać i pogadać chwilkę:tak::tak::tak:

i lece się do pracy zbierać, jak to dobrze że dziś piątek:tak::tak::tak: no i zaraz po pracy do rodziców jedziemy więc bedę dopiero w niedziele wieczorkiem, życzę więc udanego weekendu:tak::tak:

Witam i ja :-):-):-)
Z rana na morfologie pobiegłam więc już nie zajrzałam ale widzę że mało mamusiek już wstało :-p:-p
Zimno jak diabli mimo że przez okno wydaje się całkiem co innego :crazy::crazy:
Marta wózka nie popuszczaj bo bardzo fajny, też mi się podoba :tak::tak::tak: Dobrze ze w ciąży nie jestem bo bym się z tobą licytowała :-p:-p
Antuanet ja to mam wrażenie ze większość pań pracujących w urzędach robi to za karę i z przymusu :angry::angry::angry:
Przyłączam sie do życzeń dla Kubusia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Misia ja też się cieszę że jutro weekend i trochę dłużej pośpię (mam przynajmniej taką nadzieję :-p:-p)
Madziarka powodzenia na dzisiejszych jazdach :tak::tak:

reklama
heloł

czytałam trochę ale jakoś brak czasu na pisanie:sorry: na dworze zimno w domu młody marudzi, wczoraj wieczorem wyjęlam juz zimową kurtkę:eek:

jutro na wesele się wybieramy do Warszawy:baffled: wieczorem jedziemy już do rodziców,

lecę ogarnąc mieszkanie trochę bo przez te zabawki nie mam już gdzie chodzić nawet:happy:

antuanet buziaczki urodzinowe dla Kubusia

Ostatnia edycja:
Do góry