Dokladnie...MACKU- no cyrki,cuda-wianki-ja sie spodziewalam pustego lewego jajnika a tu co :0;0;0;0
no nic -czekan do przyszlego weekendu i sie okaże..
my to sie mamy![]()
Ale przynajmniej nudno nie jest;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie...MACKU- no cyrki,cuda-wianki-ja sie spodziewalam pustego lewego jajnika a tu co :0;0;0;0
no nic -czekan do przyszlego weekendu i sie okaże..
my to sie mamy![]()
A ile dni minelo od owulki?cześć dziewczyny- wy to przynajmniej działacie w temacie leków... ja na samą naturę i luteinę jestem zdana
a poza tym @ nie ma a test negatywny; nie wytrzymałam i przed chwilą zrobiłam
(( wogóle mi się nie podoba bo ta kontrolna kreska tez słabo wyszła, prawie jej nie widać.
najgorsze że nie boli podbrzusze tylko jajniki i krzyż cały czas. jak przy owu. a to juz 5 dzień bez luteiny, a zawsze @ przychodziła po 2. znowu coś się pochrzaniło((
Czyli jednak sie zolza rozkrecila...dziewczyny dzisiaj u mnie 3dc więc dzisiaj clo i działamy dalej:0
To moze owu byla 18/19dc?cześć dziewczyny
co tam u was??
ja czekam na @ i po raz pierwszy nie wiem kiedy będziew sumie ff wyznaczyło mi owu na 13 dc ale mam wrażenie że owu wtedy nie było a wysoka temperatura była spowodowana chorobą
moze kup jeszcze raz tescior moze ten był walniety i nastepny wyjdzie tak jak powinien;-) oczywiście dwie piekne krechy!!!! trzymam kciukole!!!a poza tym @ nie ma a test negatywny; nie wytrzymałam i przed chwilą zrobiłam
(( wogóle mi się nie podoba bo ta kontrolna kreska tez słabo wyszła, prawie jej nie widać.
najgorsze że nie boli podbrzusze tylko jajniki i krzyż cały czas. jak przy owu. a to juz 5 dzień bez luteiny, a zawsze @ przychodziła po 2. znowu coś się pochrzaniło((
za pare lat może wymyślą i bedziemy w domku wszystko robicwikulaa na razie nie bedę testować- jakby coś miało być to już test owu by wyszedł ciemny... wiec czekam na @- zaczyna kłuć krzyż, wiec pewnie juz za momencik.
hehe swoją droga szkoda ze nie ma takich zestawów małego analityka- mozna by zrobic wszystkie badania w domu i wiedziec na czym sie stoi;-)
ja clo brałam zawsze rano po sniadanku ale wiem ze to nie ma znaczenia o kórej bierzeszWitam dziewczyny,
Gin dał mi receptę na clo i jutro biorę pierwszą tabletkę. Mam pytanko czy Wy bierzecie to rano czy wieczorem?