reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
cześć dziewczyny- wy to przynajmniej działacie w temacie leków... ja na samą naturę i luteinę jestem zdana:(
a poza tym @ nie ma a test negatywny; nie wytrzymałam i przed chwilą zrobiłam
:((( wogóle mi się nie podoba bo ta kontrolna kreska tez słabo wyszła, prawie jej nie widać.
najgorsze że nie boli podbrzusze tylko jajniki i krzyż cały czas. jak przy owu. a to juz 5 dzień bez luteiny, a zawsze @ przychodziła po 2. znowu coś się pochrzaniło:(((

Witajcie dziewczyny. U mnie cykl zaczyna znów wariowac i nie moge sie tak naprawde doczekac jego konca. jakąś nadzieję mam w tym nowym ginie. Owu chyba znów nie było, tempka spada zamiast rosnąć. Testy owu tez nie wychodzą, tylko bladziocha. No i sahara...

czesc WISIEŃKA- no to bieda...mam nadzieje,ze jak sie nie uda to chociaz @ normalnie przyjdzie ,zebys nie musiala czekac...ja tez mam u siebie taka nadzieje-jak nie zaszlam to niech za tydzien w sobote @ przylazi i juz:eek:

LOPOP- &&&&&&&&&&& za ten cykl..

DEN- tule....ale skoro ta testowa wyszla blado to moze kup test innej firmy i jutro powtorka testu;-)

cześć dziewczyny
co tam u was??
ja czekam na @ i po raz pierwszy nie wiem kiedy będzie:( w sumie ff wyznaczyło mi owu na 13 dc ale mam wrażenie że owu wtedy nie było a wysoka temperatura była spowodowana chorobą

cześć dziewczyny- wy to przynajmniej działacie w temacie leków... ja na samą naturę i luteinę jestem zdana:(
:((( wogóle mi się nie podoba bo ta kontrolna kreska tez słabo wyszła, prawie jej nie widać.
najgorsze że nie boli podbrzusze tylko jajniki i krzyż cały czas. jak przy owu. a to juz 5 dzień bez luteiny, a zawsze @ przychodziła po 2. znowu coś się pochrzaniło:(((
A ile dni minelo od owulki?
dziewczyny dzisiaj u mnie 3dc więc dzisiaj clo i działamy dalej:0
Czyli jednak sie zolza rozkrecila...:no:
W takim razie trzymam kciuki, abys miala w tym cyklu czas na "te wazne spray";-)

cześć dziewczyny
co tam u was??
ja czekam na @ i po raz pierwszy nie wiem kiedy będzie:( w sumie ff wyznaczyło mi owu na 13 dc ale mam wrażenie że owu wtedy nie było a wysoka temperatura była spowodowana chorobą
To moze owu byla 18/19dc?

den83
moze kup jeszcze raz tescior moze ten był walniety i nastepny wyjdzie tak jak powinien;-) oczywiście dwie piekne krechy!!!! trzymam kciukole!!!
Ja jeszcze troche musze poczekac tak mniej wiecej do 13.10 jestem cierpliwa":))

wikulaa na razie nie bedę testować- jakby coś miało być to już test owu by wyszedł ciemny... wiec czekam na @- zaczyna kłuć krzyż, wiec pewnie juz za momencik.
hehe swoją droga szkoda ze nie ma takich zestawów małego analityka- mozna by zrobic wszystkie badania w domu i wiedziec na czym sie stoi;-)
za pare lat może wymyślą i bedziemy w domku wszystko robic ;)

Witam dziewczyny,
Gin dał mi receptę na clo i jutro biorę pierwszą tabletkę. Mam pytanko czy Wy bierzecie to rano czy wieczorem?
ja clo brałam zawsze rano po sniadanku ale wiem ze to nie ma znaczenia o kórej bierzesz

dawno mnie nie było,przepraszam ale sporo spraw miałam....
u mnie juz po owu zaczęla sie faza lutealna
biore codziennie 0,5 tabl. bromka a od 17dc łykam dupka
wykresik mam bardzo podobny do tego zaciążonego wiec już sie włączyło we mnie nakręcanko.....a miałam wogóle nie mysleć i wyluzować...ale tak sie nie da,juz w głowie mętlik
za min,10 dni bedzie wszystko jasne....
jesli teraz nam sie nie uda to do końca roku dajemy sobie spokój i ruszymy po nowym roku,bo ja mam sporo spraw do załatwienia a jak bedę non stop mysleć o starankach to nic nei zrobie,bo nei potrafie sie skupic.....

iza.malami A KTÓRY TO DC?? ja podziwiam kobitki które potrafią czekac z testami do @ mnie zawsze korci wczesniej.....

reklama
Do góry