reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka oto wyniki,ktore mialam Ci napisać:
27.09 36,6
28.09 36,7
29.09 36,6
30.09 36,5
1.10 36,6
2.10-5.10 36,5
6.10 36,4
7.10 36,6 (ten moze byc zaklocony, bo b. malo wtedy spalam, a jak juz zasnelam to co chwila sie budzilam)
8.10-10.10 36,5
11.10 36,3
12.10 36,6
13.10 36,8
jak myslisz, byla juz ta owulka?wczoraj sie nie kochalismy.zamierzamy dzisiaj ale czy to cos da?za to ostro dzialalismy 7.10, 8.10, 10.10 i 11.10.testy owulacyjne wyszly pozytywnie:10.10-12.10, dzis jeszcze nie robilam.mam dzis 22 dzien cyklu.a za ile dni moge sie spodziewac okresu jak sie nie uda zaciazyc?za 13 dni?

raczej nie tylko czuje ciepło w brzuchu ale się nie Napalam poczekam 6dni i zrobie test. wątpię że ciążą choć w duszy . . . . :) bo to boli już ok 5dni

Można założyć, że owulka coś koło 11-12 była i teraz masz skok. Sprawdzaj kolejne 2-3 temperatury dla potwierdzenia tego, wszystkie muszą być minimalnie na 36,8. :)

Zuzu, jak mówi Mononoke, może zrób bete, bo na test raczej za wcześnie..

A tak swoją drogą witam się pieknie :)

ok właśnie mierze wiem że rano powinno być :-) ale z Czystej ciekawości zobacze a może jednak poczekam do@ i już rozum mówi nie a serce tak bo nigdy tak się nie czułam. Na Forach piszą że boli tak brzuch we wczesnej Ciązy ale u mnie to za wczesnie a wg ostatniego cyklu mam za 3 dni ówu głupieje rozum co innego a podświadomość co innego dzięki że mam was . jajniki mnie bolały wcześniej Kuly a od niedzieli chyba w nocy brzuch i w dzień lekko nie wiem głupieje a ta ciekawość ech./(

Poczekaj kilka dni. Do tego czasu uwazaj na siebie, nie dzwigaj, nie przemeczaj sie, odpoczywaj w miare mozliwosci, nie pal papierosow, nie pij alkoholu, i uwazaj zeby sie nie przeziebic :>
Zrob bete, jesli to faktycznie ciaza to moze wlasnie teraz zarodek probuje sie zagniezdzic... nie wiem, dziwne to dla mnie wszystko:>
Ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&

reklama
No właśnie dla mnie też moja temp teraz wiem ze rano powinno 37.1 ją mam dziś i jutro Aerobiki w szkole w miare wysiłek bo to szkoła podst może poczekam jeszcze tylko jakoś mi tak dziwnie ok dzięki za posady spadam do pracy :-) będę po 16

Do góry