• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martusia, ja jestem Katarzyna P. ;-)
Mononoke, uwielbiam Cię za Twoje zamiłowanie do słodyczy!!! :-) ja jak codziennie nie zjem czegoś słodkiego, to nie zasnę ;-) i to najgorzej, że wieczorami wsuwam, ech. A na śniadanie bułeczka z miodem :zawstydzona/y: Kochana, nie zapisuję się na NK, bo klasy mam widoczne i nie chce, żeby wszyscy znajomi wiedzieli o BB, bo zaraz mnie ktoś zacznie śledzić :-p

Martusia, ja jestem Katarzyna P. ;-)
Mononoke, uwielbiam Cię za Twoje zamiłowanie do słodyczy!!! :-) ja jak codziennie nie zjem czegoś słodkiego, to nie zasnę ;-) i to najgorzej, że wieczorami wsuwam, ech. A na śniadanie bułeczka z miodem :zawstydzona/y: Kochana, nie zapisuję się na NK, bo klasy mam widoczne i nie chce, żeby wszyscy znajomi wiedzieli o BB, bo zaraz mnie ktoś zacznie śledzić :-p
Taaa wszyscy znajomi beda sie bawili w Jamesa Bonda:> Nie wywiniesz sie :D schowaj sobie klasy jak sie boisz:P

Martusia ma trochę racji nie kórzy znajomi robią sobie głupie żarty, a człowiekowi jest przykro. Wiem z własnego doświadczenia nie dość że rodzina mnie skreśliła bo wyprowadziłam się z domu do chłopaka to jeszcze na dodatek że chcemy mieć dziecko w ogóle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry