reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Zuzu, tylko nie myśl tak o tym, bo im intensywniej będziesz to robić, tym więcej możesz mieć objawów. NIestety trzeba spokojnie poczekać.

Miłego więc dnia :)

A ja sama zostałam? ;>

Kahaka oto wyniki,ktore mialam Ci napisać:
27.09 36,6
28.09 36,7
29.09 36,6
30.09 36,5
1.10 36,6
2.10-5.10 36,5
6.10 36,4
7.10 36,6 (ten moze byc zaklocony, bo b. malo wtedy spalam, a jak juz zasnelam to co chwila sie budzilam)
8.10-10.10 36,5
11.10 36,3
12.10 36,6
13.10 36,8
jak myslisz, byla juz ta owulka?wczoraj sie nie kochalismy.zamierzamy dzisiaj ale czy to cos da?za to ostro dzialalismy 7.10, 8.10, 10.10 i 11.10.testy owulacyjne wyszly pozytywnie:10.10-12.10, dzis jeszcze nie robilam.mam dzis 22 dzien cyklu.a za ile dni moge sie spodziewac okresu jak sie nie uda zaciazyc?za 13 dni?
KAHA- jak na moje owulke mialas 11/12 pazdziernika-od 12 + 14 dni to na 26 wychodzi Ci termin na @...oby nie przyszla :))

KAHAK,MONONOKE,MARTUSIA,LILITH i reszta babeczke -HEJKA :))

U mnie 24 d.c wiec do soboty coraz blizej ,ale dzielnie czekam i nie w glowie mi testowanie-za duzo sie napatrzylam na I :(
takze bardzo bym chciala zeby sie udalo ,ale nie testuje -czekam do terminu .

mama, hej hej :)*
kacha10, tak jak Ci dziewczyny napisały, wygląda na to, że dziś miałaś wzrost temperatury, jeśli się utrzyma jutro i pojutrze, to będzie znaczyć, że owu miałaś najpewniej wczoraj-przedwczoraj. Więc z bobosexami trafiliście idealnie :-D

Ja dziewczynki wróciłam ze szkoły z wielkim wiechciem kwiatów- z okazji dnia nauczyciela (pachą mi teraz lilie mocno). A wieczorkiem szykuję się na imprezę - robimy sobie z tej okazji w knajpie (sama młodzież hehe, wuefiści też :-D). Także pobaluję trochę, bo jutro wolne, to mogę pospać.

Teraz idę do sklepu po coś do jedzenia, bo dziś tylko śniadanie jadłam.

Mama, napisałaś dokładnie to samo co ja stronę wcześniej, czyli obie mylić się nie możemy ;p teraz jeszcze Kahaka potwierdzi :D

Nie ma co za wcześnie testować, bo po co.. jak fasolka ma być to przeciez nie ucieknie :D Ja mam termin na spadek na 23-24, więc jeszcze kawał czasu :) Ale jestem pozytywnie nastawiona. Szkoda tylko, że ani żel ani testy nie przyszły.. a czekam tylko od 24.09 :D

Hahaha, Kahaka, no normalnie Cię przywołałam tymi myślami o Tobie :)

Baw się dziś dobrze, tylko nie szalej za dużo :-)

j jestem praktycznie pewna,ze u nas nic z tego w tym cyklu bo wlasnie zsunelam sobie skarpetke i widze,ze juz woda zaczyna mi sie zbierac ...mam lekko spuchniete a wczoraj tego nie bylo wiec pewnie tez jutro na wadze zobacze wzrost...

no nic walczymy dalej

LILITH- a Ty masz pecha z tym listonoszem....jeszcze zel nie dotarl..............;/;/

KAHAKA- przyjemnosci i szaleństwa :))

ide rozwiesic pranie..

Mama, nie myśl tyle o tym. Co ma być to będzie, spokojnie poczekamy i zobaczymy, zaciskając mocno kciuki )

Ja właśnie rybkę wstawiłam :)

Co do przesyłki i listonosza to wiem.. dodatkowo ładowarkę wysłano ponownie w czwartek rano.. miała być w poniedziałek i zaś ne ma..

LILITH, cześć :-D ale masz cyrki z tym listonoszem :no: ja bym się wnerwiła nieźle.
mama, spokojnie, czekaj, nigdy nic nie wiadomo ;-) u mnie 14 dc, do owu pewnie daleko, biorąc pod uwagę, że ostatnio była ok 44 dc. Chciałabym, żeby to było już, bo już chcę @, żeby iść na te badania!

Cieszę się na tę imprezę, męża nie mam w domu, to przynajmniej się nudzić nie będę. Tańczyć zamierzam :-)

reklama
Do góry