reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke specjalnie dla Ciebie śle wiruski ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
mama nie myslo o tym za dużo kochana :) Do soboty jeszcze trochę, więc może sie wam udało, a jak nie to niech Tomek witaminki bierze i żołnierzyki wtedy na pewno będą bardziej zwinne, nastawione do boju i znajdą drogę:tak: głowa do góry.

Martusia trzymam kciuki, to może jeszcze załapiesz się do mnie do czerwcówek.
A no i znów wiruski przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Całe mnóstwo. Bo dziś już mały śmierdziel (moja fasoleczka) dawała mi o sobie znać.
Mama za Ciebie też kciukasy zaciśnięte.

No to nic, tylko się cieszyć, że znaki daję. Takie są uroki ciąży.

Dziś przyjaciółka dostała wczoraj zamówione krzesełko z allegro dla synka do karmienia i wiecie co.. co za szajs.. nawet nogi odpadają. Właśnie wypatrzyłyśmy cała masę komentarzy, że gość takie felerne rzeczy wysyła.. albo popsute, albo poniszczone. I co gorsza nie każdemu oddaję pieniądze.. no szok..

Hej dziewczyny wróciłam do domu. Znowu zmeczona ale...Zapisałam sie na jutro do gina bo coś na pewno jest nie tak. Mam mase białego sluzu, mam ciągnięcie brzucha, bolące piersi, kłucie jajnika a dzis zrobiło mi sie słabo i prawie zemdlałam. Gdybym nie wiedziała, ze nie było owulki myślałabym , ze to fasola. Ale tempka bez zmian wacha sie między 36,2 a 36,7 ostatnio 36.6. No i brak sluzu przez cały miesiąc albo raczej cały czas biały.
Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa i komplementy. Ide was poczytać!

reklama
Do góry