• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wisienko kochana, jeśli masz aż takie rozbieżności, to powinnaś zaopatrzyć się w termometr elektroniczny, żeby pokazywał 2 miejsca po przecinku. Bo póki co nic z tego wykresu nie wynika :sorry:a mierzysz zawsze o tej samej porze? A mandatem się nie przejmuj ;-)
LILITH smacznego :-)

WISIEŃKA- no faktycznie tempka nie daj sie....;/ najgorzej ,ze ten śluz tez nie halo w tym cyklu i ta szyka wciąz u gory...mam nadzieje,ze jutrzejsza wizyta cos wyjasni...tego życze..a mandat...coż przerabialam to jak pracowalam tak jak Ty:))wiem jak jest tylko ten bol placenia...

MLODAM- cześć babo :))

mlodam witaj zwykły za prędkość.
musia zawsze raz do roku łapię jakis, no max 2.
kahaka. Mam elektroniczne 3 i tak mnie wkurzaja, ze kupiłam zwykły ale mierze obydwoma. Ja mysle, ze przy moim trybie zycia, nerwach w pracy, przegrzaniach czy przemarznięciach i zaburzeniach przeróznych to nic nie da mierzenie. To znaczy nie okreslenie owu. Miałam nadzieję, ze po prostu będzie wzrost ale sie przeliczyłam. Cóz w ciązy jednak miałam duzo wyższa więc wywnioskowałam , ze po prostu nie było owu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry