reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kacha10, miałam cykle zazwyczaj około 32 dni, owulacja około 19 dc, ale ostatni cykl, jak już pisałam był 57-dniowy :wściekła/y:
blondplatyna, musisz być twarda :-D jeszcze nie raz bobas da Ci popalić;-)
Agusia, a podpowiedz mi, wyciągać świnkę z klatki i głaskać? Bo my dalej na etapie oswajania...:sorry:
Wisienka, a gdzie Ty mierzysz tą temperaturę? Bo jakieś duże rozbieżności...Ostatnio pisałaś, ze pod pachą. Nie wiem czy wiesz, ale pod pachą to bez sensu mierzyć.

Ja już wyszykowana, czekam na tel od wuefisty :-D

witajcie niedawno wrocilam i zaraz uciekam na zajęcia dance ale słuchajcie cały czas mnie lekko boli brzuch i czuc jajniki lekko już głupieje i mówię Se tak że jak będzie otwarta apteka to kupię test i rano zrobie a jak zamknięta to nic nie będę robic i już . Będzie co ma być ale czasami jest mi niedobrze i nie wmawiam Se że to ciążą bo sama w to nie wierze tylko serce by już chciało i rozum więc tak dumam. Koło 11 miałam temp 37. 1 tylko wstalam i po śniadaniu wiem że to tak się nie mierzy :-) ech . . . A my jutro mamy apel i imprezy smak więc no no więc nie szaleje jutro bo mam aquarobik ale i tak pić nie mogę

PLATYNA-dzieki za &&&&&&&&&&&&& bardzo sie przydadzą :))
MARTUSIA- dziekuje za pamiec o mnie :))
WISIEŃKA- czesc kochana-i bardzo dobrze ze idziesz jutro do gina-daj znac po wizycie a ja zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&& zebys dowiedziala sie czegoś sensownego!!

reklama
kahaka pod pacha mierzyłam jak byłam w tamtej ciązy z Dzwoneczkiem i była powyżej 37 a teraz mierze " tam na dole". Nie liczyłam na to, ze bedzie jakas regularna bo nie regularny tryb zycia i stresy mam ogromne ale chociaz na to, ze wzrośnie w drugiej części cyklu a to własnie takie poplątanie. Mierze tak jak trzeba zaraz po przebudzeniu bez wstawania no i było tak
1.36,6 @
2,36,6@
3.36,5@
4.36,7@
5.35,9@ s
6.36,6
7.36.7
8.36.8 s
9.36,6 s
10.36,7
11.39,8
12.36,5 s
13.36,6 s
14.36,6
15.36,7 s
16.36.6
17.36,4 s
18.36,5
19.36,4 s
2036,7
21.36,4 s
22.36,6 dzisiaj
gdzie s to bobosexy. No tak wiecie juz o mnie wszytsko. Dodam tylko, ze szyjka na górze i otwarta cały czas.
AAAAAAAAA i dostałam dzis mandat

Zuzu ściskam i zaciskam &&&&&&&&&&&&&

Do góry