reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Mój późno poczuł,nie pamiętam dokładnie kiedy,ale chyba jakoś po 20 tyg,za to jak na 1 raz to konkretnie 
ewwe
Fanka BB :)
ja poczułam pierwsze ruchy w 18 tygodniu, i mąż przykłądając rękę - twierdził że nic nie czuje.... ojjjj jak mnie to irytowało
jak to nic nie czuł? skoro ja czułam tak mocno... no ale co fakt to fakt my czujemy te słodkie kopniaki o wiele mocniej i wyraźniej niż mało wrażliwe łapy naszych mężów. Zresztą mój z czasem zaczął przykładać ucho - wtedy młody nie zaprzestawał kopania, a i mąż czuł wyraźniej
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
hehe gwiazdeczka u mnie jest na odwrót - moj ręka nie uspakaja Krzysia za to każda inna działa uspokajająca. Juz mnie to drażni bo np kuzynka chciała poczuć kopniaki nooo ale się nie dało bo syn nieśmiały :] Wczoraj chciałam go podejść i nagrać kopniaki to też się uspokoił - zaczął kopać jak kamerę wyłączyłam :]
Mój dał czadu w szpitalu. No aż cały brzuch mi chodził. Nie codziennie oczywiście ale mial takie napady. Raz na ktg tak dał czadu, że brakowalo kawałku zapisu tetna, ale w tym czasie napstrykałam ruch za ruchem więc się śmiała, że to nie szkodzi bo widocznie zagłuszył, walac w aparat. a ja chwile przed ktg zjadłam najzwyklejsza landrynke i fikał koziołki z radości...a tetno jak mu mierzyły to po całym brzuchu zwiewał...Ubaw miały...
reklama