reklama
zdec - u mnie tez od paru dni jest tylko aaaaaaa
Taki teraz jego etap "rozmowy".
Ufff...dzisiaj byla tragedia z zasnięciem. Krystianek krzyczał, wiercił się i nie dal sie wogole polorzyć. Po godz. przyszło mi do głowy, że może chce mu sie pić (a był już po wieczornej porcji mleka). Dałam herbatke, to wypił połowe i zaraz padł
Uff...jak ciężko zgadnąć o co dziecku chodzi...
Zegnam wszystkie mamy i do jutra
Ufff...dzisiaj byla tragedia z zasnięciem. Krystianek krzyczał, wiercił się i nie dal sie wogole polorzyć. Po godz. przyszło mi do głowy, że może chce mu sie pić (a był już po wieczornej porcji mleka). Dałam herbatke, to wypił połowe i zaraz padł
Zegnam wszystkie mamy i do jutra
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
pielęgniarstwokoniczynka - witaj nowa mamusiu, a co studiujesz?
Emilka o 16.30 zasnęła i śpi dalej. Już z jednego cyca mleko ściągnęłam, teraz czas na drugi. Dziś cały jest taki śpiący dzień, a mi ciągle wkładki przeciekają :/ Ale niech śpi mała, przy ostatnim katarku przespała 11h i to jej pomogło. Może teraz też poskutkuje? Idę po laktator i zaraz też się położę spać
Milka26
Fanka BB :)
dziekuje za dobre slowa
wlasnie rozmawiamy o tym czy nie podpisac sie w kartotece ze nie chcemy robic badan , on jest zadowolony usmiechniety spi cala noc robi wszytsko co powinno dziecko w jego wieku, wage dawno temu podwoil, a ja sie tak stresuje tym pobraniem krwi ze mnie telepie, wiem ze czesc z Was juz przez to przechodzila ale jakos nie moge nawet o tym myslec. Olaf ma robione badania co roku sama prosze o skierowanie ale on mial pierwszy raz badana krew jak mial 2 lata i krew z paluszka a ten twardziel sie nawet przy tym nie skrzywi, jest nastawiony ze poboli przez chwile jakby komar ugryzl. Nawet przy ostatnim szczepieniu powiedzial alaa i potem juz zero reakcji
Kasiula1982
pielęgniarstwo
Emilka o 16.30 zasnęła i śpi dalej. Już z jednego cyca mleko ściągnęłam, teraz czas na drugi. Dziś cały jest taki śpiący dzień, a mi ciągle wkładki przeciekają :/ Ale niech śpi mała, przy ostatnim katarku przespała 11h i to jej pomogło. Może teraz też poskutkuje? Idę po laktator i zaraz też się położę spać![]()
od 16:30 do teraz?????????????????? ja już bym schizę miała, że tak długo........ a te 11 godz to w nocy czy w dzień?????????
ewelinka307
Ja to już bym obudziła swoją jakby tyle spała
Kurcze gry mi nie działaja na nk i fb po tej wymianie dysku nic sie nie chce otworzyc zaraz zajrze na farmerrame może chociarz tam działa

Kurcze gry mi nie działaja na nk i fb po tej wymianie dysku nic sie nie chce otworzyc zaraz zajrze na farmerrame może chociarz tam działa

agast22
Udało mi się jednak wyrwac do tego kina
Film nie nastroił mnie pozytywnie, bo to dramat i raczej happy endem sie nie skonczyl, ale generalnie film dobry, zdobyl juz mnóstwo nagrod na festiwalach filmowych.
Zdec- tak, powstawal jak jeszcze pracowalam
Paula- gratuluje działeczki! Super!
Milka- wyluzuj z tą wagą! Bedzie dobrze!
ewelinka- słabo z tym portfelem
Przykro mi 
Kajdusiu- jak fajnie ze kotek wrocil!
Zdec- tak, powstawal jak jeszcze pracowalam
Paula- gratuluje działeczki! Super!
Milka- wyluzuj z tą wagą! Bedzie dobrze!
ewelinka- słabo z tym portfelem
Kajdusiu- jak fajnie ze kotek wrocil!
Ostatnia edycja:
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
od 16:30 do teraz?????????????????? ja już bym schizę miała, że tak długo........ a te 11 godz to w nocy czy w dzień?????????
Wtedy zasnęła ok.18 i spała do 5.30, i to chyba ja ją wtedy obudziłam, wstając z powodu bolesnych obrzmiałych piersi w poszukiwaniu przyjaciela odciągacza
Śpi dalej, chodzę tylko i sprawdzam, czy oddycha i ma się dobrze. Nie martwię się zbytnio, bo swego czasu spała po 5-6h co noc, a zdarzały się ze 2-3 razy, że po 8h przesypiała. Ale za to dzień zaczyna o 4-5 rano...
Ostatnio znowu co 3-3,5h się budziła, więc moje piersi produkują mleko w ogromnych ilościach :/ a nie mogę sobie ulżyć i ściągnąć pokarmu z obu jednocześnie, bo a nuż się obudzi za chwilę z wilczym apetytem?
A budzić jej nie chcę, bo pamiętam, że przy poprzednim katarze taki długi sen dobrze jej zrobił- jak się obudziła odciągnęłam jej z noska, to co się zgromadziło i było to chyba ostatnie odsysanie, choć przez 2 poprzednie dni leciało jej sporo. Liczę, że tym razem będzie podobnie
Ostatnia edycja:
reklama
yoshe
Konkurs Chopinowski spadł na psy. Werdykt jury jest skandaliczny
Wiem, że to nie to forum, ale muszę dać upust emocjom wszędzie gdzie się da
wrrrrr....
A dla Was słodkich snów nieprzerwanych płaczem dzieci![]()
to tylko polityka! O tym, że wygra Rosjanin/ka wiedziałam już od momentu, w którym usłyszałam, że od dawna nie brało udziału w konkursie tylu Rosjan i że pierwszy raz od lat zmieniono jury. Smutne to wszystko, bo trudno nie zauważyć polityki prorosyjskiej w naszym kraju w ostatnim czasie :-(