reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hehehe przecudowne to jest takie właśnie yyyyyy z eeeee z beeeee :) Zwłaszcza jak go na ręce wezmę:) No i gdzieś przeczytałam że w tym wieku dzieci już się przywiązują do przedmiotów i Jasiek od dłuższego czasu nie zaśnie bez swojej maskotki "żyrafka" :)

Witajcie;)
GOSIAGRO wszystkiego Najlepszego zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci mężuś nago tańczy:)
Perfecta moja jak śpi to albo się śmieje albo płacze;)Dzisiaj co przez sen zrobiła ssała karuzeleę to dopiero jaja;)Szukała mojego cyca a, że natrafiła na podstawę karuzeli to ssała wystający dobrze, że plaastykowy mechanizm:)
Ale u nas wieje masakra!!!

Witajcie;)
GOSIAGRO wszystkiego Najlepszego zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci mężuś nago tańczy:)
Perfecta moja jak śpi to albo się śmieje albo płacze;)Dzisiaj co przez sen zrobiła ssała karuzeleę to dopiero jaja;)Szukała mojego cyca a, że natrafiła na podstawę karuzeli to ssała wystający dobrze, że plaastykowy mechanizm:)
Ale u nas wieje masakra!!!

hahahaha super!!!!! :) U nas też pada wieje i pochmurno

Zastanawiam się nad zakupem Emu , takich troche wariackich ale innych od wszystkich. Chciałam kupić gumiaki:) ale niestety moje golonki mają za duży obwód i żadne nie pasują na mą "zgrabną" nóżkę
http://moda.allegro.pl/sexi-kozaki-sniegowce-emu-flower-4-kolory-tutaj-37-i1279911959.html

Ostatnia edycja:
reklama
zdec zasiała we mnie niepokój tymi pojemnościami aventa i zrobiłam eksperyment- przelałam 180 ml wody z pojemnika do ściągania mleka avent do mojej miarki kuchennej i sie zrobiło prawie 210 ml, jak z tej kuchennej miarki przelałam 100 ml do butelki aventa to mi nadal 100 ml wyszło.... na tych pojemnikach to wiem dlaczego błąd jest: kropeczki oznaczające podziałkę są w równej odległości od siebie, a pojemnik sie rozszerza do góry :) ale ze mnie detektyw :p

u nas pogoda taka, że mi się nawet nie chce głowy myć, bo se myślę i tak na spacer nie wyjdziesz, poza tym muszę max szybko wyleczyć fifiego do końca, bo w okolicach 3 listopada mamy szczepienie i nie chciałabym go przesuwać, czeka nas jeszcze jedno i chciałabym jeszcze na macierzyńskim być jak ono wypadnie

co robicie na obiadek dziś? bo ja mielone, ale jakoś mi się nie chce za robotę zabrać, w sumie mam czasu duuuużo, skoro na spacer nie idę :p

może ponadrabiam zaległości prasowe: pani, twój styl i dziecko czekaja na przeczytanie :)

miłego dnia :)

Do góry