reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Tym razem matka nie może spać, rozbudziłam się całkowicie na karmieniu:-(

perfecta super wiadomości! Gratuluję tak dobrego rozwoju Jasia:-)

katarzynajanicki a ty tak szybko podajesz jabłuszko z przepisu lekarza? Żeby Fifi przybrał na wadze? Mam nadzieję że z kupkami wszystko się unormuje:)

Milka będzie dobrze! Najważniejsze że przybiera na wadze:-) A skoro zdrowo wygląda, to wydaje mi się że za bardzo się przejmujesz;-) Moja też nie przybrała jakoś za wiele, ma 3,5mies i przybrała od urodzenia 2180g.

ewelinka mi już dziewczyny na forum pisały że niestety kleik nic nie daje jeżeli chodzi o długość spania:-( No i rzeczywiście u nas się sprawdza, mała nie śpi wcale dłużej po kleiku:-:)-( Jeszcze nadzieja w kaszce, chociaż jak to się mówi nadzieja matką głupich;-) (od 19 już karmiłam ją dwa razy, o 23 - 120ml, no i teraz o 2 - 90ml)

paula super z tą działką:-) Tak po cichu też mi się marzy domek za miastem:-) Tylko to raczej odległe marzenia:-(

kajdusia niestety często tak jest że werdykt w naszej ocenie jest niesprawiedliwy!:-( Gratuluję, powrotu kotka, wie gdzie będzie mu najlepiej:-)

Widzę że więcej mam spać nie może;) Ja idę spróbować, może teraz Morfeusz zabierze mnie w swe objęcia:-D:-D

reklama
Witam się i ja....
Pola wstała o 4.30(czyli 5.30 polskiego czasu) zjadła zrobiła kupe za kupą i postanowiła już nie spać....Także dyndam się z nią w salonie...Oczy mi się kleją...no ale ta chce gadać....Masakra jakaś....No a P. śpi sobie smacznie ...Nawet oka nie otworzył...I gdzie te obietnice że bedzie wstawał ze mną....Wczoraj jak wstał to odrazu z rana po red bulla pojechał....bidulek niewyspany....wrrrrrrrr
No nic sprawdzę może wygrałam wczoraj w Lotto!!! Jak tak to lecą z Polcią na Karaiby a on niech sobie smacznie śpi!!!!

edit: NO NIC MOŻE WYGRAM DZIŚ!!!!!!!! Ach to życie!!!!

Ostatnia edycja:
Gosiu - Wszystkiego Dobrego z okazji urodzin.....Samych radosnych chwil, zadowolenia z Majusi i uśmiechu na twarzy każdego dnia....
Oby Tobie i Twojej rodzinie zawsze sprzyjało szczęście ....

witam się i ja z ranka

przepraszam że nie poodpisuję, nadrobię to popołudniu ( ale jestem czytam i kontroluję sytuację na bieżąco )

Gosiu przyjmij także od nas najpiękniejsze życzenia mnóstwa miłości i uśmiechu każdego dnia, niech Majeczka codziennie daje mamusi dużo powodów do uśmiechu a przede wszystkim baardzooo dużo zdróka dla całej Waszej trójeczki:-)

ja wykorzystuję męża w każdy możliwy sposób;-):-)
dziś czekam aż maluchy wstaną, podrzucamy je do mamy i wybieramy się na jakies większe przed zimowe zakupy

odezwę sie po powrocie

acha.....wrzuciłam na FB nieco fotek imprezowych:-)

miłego dnia

Gosiu- w dniu Twojego święta życzę Ci pięknych marzeń, ktore uda się zrealizować, duzo zdrówka dla Ciebie, Majeczki i męża, szcześcia, dużo uśmiechu i wszystkiego co najlepsze!

Dzien dobry! U nas nocka tylko z jedną pobudką o 4 :)

pielęgniarstwo :)

Emilka o 16.30 zasnęła i śpi dalej. Już z jednego cyca mleko ściągnęłam, teraz czas na drugi. Dziś cały jest taki śpiący dzień, a mi ciągle wkładki przeciekają :/ Ale niech śpi mała, przy ostatnim katarku przespała 11h i to jej pomogło. Może teraz też poskutkuje? Idę po laktator i zaraz też się położę spać :)

Witam Cię Konnicznka wsród nas. Widzę ,że wszystkie Emilki to śpiochy :)

:angry::no::realmad: Konkurs Chopinowski spadł na psy. Werdykt jury jest skandaliczny:crazy::no::wściekła/y: Wiem, że to nie to forum, ale muszę dać upust emocjom wszędzie gdzie się da :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrrr....
A dla Was słodkich snów nieprzerwanych płaczem dzieci :-D

Kochana to nie pierwszy i nie ostatni konkurs z przekrętem. Takie już mamy czasy.

Witam i ja.U nas wieje jak w Kieleckim. Mam lenia od rana i jeszcze mi się @ przyplątała :) Dobrze że wczoraj gar grochówki ugotowałam , to mam dzisiaj wolne z obiadem. Te co cwiczą "6W"- robicie przerwę na @? Kurcze, boję się,że mnie zaleje.

GOSIU, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I ZDROWIA DLA CAŁEJ RODZINKI.
ABYŚ ŻYŁA NAM STO LAT!!!
:-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-)

reklama
witam się i ja:-D

Maja urzęduje od 6 ciekawe kiedy zamierza pójść spać:dry:
paula - gratuluje działki, w końcu uwolnicie się od teściowej:-D
Kajdusia - kotek wie gdzie dobrze:-D
eagle - udanych zakupów
emalia - ja mam teraz @ i ćwiczę cały czas

Do góry