reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

reklama
eh jutro mam troche rzeczy do robienia ... pozałatwiać sprawy i jechac w sprawie dodatkowej pracy ... wiec uwolnicie sie ode mnie wieczorami :D :-p:-p
pozatym gardło mnie dalej boli nie wiem co mam brac zeby przeszło :| :| oszaleć idzie ... pozatym kark mnie boli <zle spałam bo jak tu dobrze spac z 2 facetami w lozku ;P starszy nie chce isc do salonu a młodszy do lozeczka ;P eh kochaja mnie nad zycie chyba :D >i jakos zimno sie zrobiło ...eh ... zima idzie .... czekam na przesyłki z allegro <samochodzik-jezdzik Pawliczkowi, barwnik i moja bluzka :cool::cool::cool::cool:> juz rajstopy grube zamowilam <u kolezanki pracuje w sklepie> 100DEN :o :o ciekawe co maz powie jak mnie zobaczy w tej bluzce :D znajac jego to tylko od tyłu bedzie mi rece pchal do Cycków ;-) ...pozatym to w szoku jestem ... jak dla Pawliczka zeby rosna ... wczesniej 6 naraz praktycznie pozniej długo nic no i teraz trzy "czwórki" :szok: kto wie moze jutro kolejne beda :-D:-D:-D
eh rozpisalam sie :d lece do łozka grzac sie wlancze poduszke elektryczna to mnie ogrzeje ;) bo maz to juz odleciał dawno .... a syna budzic nie bede ;P przytulaska mojego :)

Hej.
Czuję się fatalnie. Odstawiam anty . Przez 6m-cy było dobrze z tymi tab. ale ostatnio stwierdziłam,że przytyłam 6kg, mam przeszywające bóle brzucha i strasznie bóle głowy. Jestem rozdrażniona i nerwowa.Także jestem w połowie brania ale już nie chce na nie patrzeć. Muszę zmienić na inne ale nie brać wcale.

Właśnie dziś zrozumiałam ,że nie umiem nic z chemii ;/

Ale mi pierwszy raz szkoda mojego B. :( Chodzi do pracy od 3 w nocy do 11tej, a teraz kolega mu załatwił pracę drugą żeby jeździć po towar u takiej babki co ma sklep internetowy i sobie jeździ (najważniejsze ze nie codziennie) ale jest w domu o 19tej :/ Przyszedł położył sie na podłodze pobawił chwile z małym i zasnął na niej ...;/ Biedy tak sie stara zeby było lepiej a ja zawsze marudzę.

Głowa do gory. Kobiety sa od tego zeby marudzic heheheh

Kasiula to ty idz do slonu i problem z głowy ;-)

Ostatnia edycja:
Jakaś spokojna noc byla eh ..... wstał raz o 3 a pozniej o 6 ... musielismy wstac o 7 bo tatusia do pracy zawiesc ... zauwazylam ze jak Paweł wtylony jest w kołdre, mame itp spi lepiej ... eh ;P gardło dalej boli :d spoko juz chyba sie przyzwyczaiłam najgorzej ze uszy mi przytyka :/

jestem niezywa...wieczorem tak mną telepało że kaloryfery na maksa D dresy i bluza i tak spałam pod kołdrą...Igorek tezpokasłuje dzis nie wychodzimy nigdzie...jak siędo jutra nie polepszy szorujemy do lekarza...dawno się taknie czułam chyba w 2008 jak miałam zapalenie ucha...nawet nie czym mogę sobie pomóc przy karmieiu cycem...spaaaaaćććććććććććć :-(

hej laski!u nas zimmmmmmmmmmmno ja chce lato...

Kasiula a do jakiej pracy sie wybierasz?i szkoda ze caly dzien Cie nie bedzie:-(bluzeczke ta zamowilas bez plecow?? Kasiula jako ze Twoj M pracowal w obowniczym to moze pomozesz opyla sie takie buty kupic?? wh FUTRZASTE MUKLUKI xx BUTY W STYLU GWIAZD r36 (1275638472) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Cleo avatar piekny:-)

Wyjatkowoona
my jestesmy od marudzenia...nie lam sie..co do tabsow to musialas miec zle dobrane skoro zle sie czulas o nich...

Gosiu do pracy do sklepu Wujka do pomocy na wolne dni itp zreszta bede wiedziala dzis jak zajade :) i nie caly dzien tylko popoludniami ;) Bluzke zamowilam czekam na listonosza :D a co do butów spytam mojego ale jak na "moje oko" to one sie nadaja oby deszcz niepadał i nie na snieg ... bo powierzchnia górna bedzie mokra i ciezkie te buty beda... tak mysle ale spytam mojego wieczorem :)

Dziunka - troche mnie nie bylo i nie wiem, czy pisalas czy nie - jak twoj brat sie czuje i jak bratowa, urodzila?

Mój brat idzie w pt do akademii, będą robić test antyfosfolipidowy ( czy coś takiego ;) ). Zeby go zrobić to muszą odstawić przeciwzakrzepowe a to w jego sytuacji bardzo niebezpieczne. Trochę się martwimy...tym bardziej ze to akurat na Swięto Zmarłych, do tego on własnie 1.11 ma urodziny.... Raczej do niego nawet nie dojedziemy, takie korki :( Poza tym to akademia doprowadziła go do zatoru płucnego przez olewactwo lekarki i teraz znowu do nich :/

o wlasnei dziunka jak Bratowa? :d ma juz 10 cm ? :D

To bratowa A, nie moja ;) Ja jestem na nich wściekła, rodzinna afera się wywiązała, okazało się że faktycznie blokował miejsce mojemu A :( Norwegia do niego zadzwoniła, opierniczyła z góry na dół, na to jego żona zadzwoniła później do nich i też ich opierniczyła że traktują B jak idiotę. Mówię Wam KOMEDIA. Za 2 tyg będzie decyzja faceta czy zatrudnia A czy nie.

A ona, nie, nie rodzi. Dalej twierdzi rozwarcie na 8 palców, odchodzą wody itp. :D

Dziunka a moze mnie jutro odwiedzisz? :) Kupiłąm dzis młodemu ślimaka smakosza FB , ale olał go .... czlowiek sobie zyly wypruwa a ten bez wdziecznosci :p

Dziś chyba nie dam rady, Julia na 10:30 do szkoły, a potem nie wiem czy się wyrobię żeby o 16-tej odebrać... no chyba że załatwię kogoś do odbioru w razie jakbym nie zdążyła...

Taki szok z samego rana, aż kawy pić juz nie muszę!

Malgosiu u nas najlepszy sposob to sciagnac skorke z bialka (ta co przylega do skorupki jak robijesz jajko) i nalozyc na guza. zostaw az sie zasuszy i przy kapieli lub po kilku godzinach sciagnac ;-) tylko szkraba trzeba zajac zanim sciagnie jeszcze nie zaschniete. Oli nabija sobie srednio 3 guzy dziennie i od razu schodza!

Wow, o takim sposobie nie słyszałam. Nam pomaga sposób Marty - wacik nasączony octem. Ale rzadko stosujemy bo i rzadko guzy mamy, a jak mamy to porządny ;)

jestem niezywa...wieczorem tak mną telepało że kaloryfery na maksa D dresy i bluza i tak spałam pod kołdrą...Igorek tezpokasłuje dzis nie wychodzimy nigdzie...jak siędo jutra nie polepszy szorujemy do lekarza...dawno się taknie czułam chyba w 2008 jak miałam zapalenie ucha...nawet nie czym mogę sobie pomóc przy karmieiu cycem...spaaaaaćććććććććććć :-(

Biedna, zdrówka!!!

Asia ma dziś dzień marudzenia!!!! Zaraz oszaleję, ktoś mi dziecko podmienił. Pewnie te górne dwójki dają o sobie znać :/

Dobra idę Julię zaprowadzić...

reklama
Witajcie,
Kasiula to teraz bedziesz człowiekiem orkiestra- kucharka , zona , kochanka , matka, pracownica:tak:Powodzenia!!!!!
U nas ziiiiimno. Zjadłam snaidanko , mldoy zaraz idzie spac. Dzis na 17 odrabiamy zajecia basenowe z soboty,

Etna-tak mamy kotka w domu:tak:

Do góry