Antylopka
Potrojna mamuska
u mnie nie tylko noc fatalna (a w zasadzie jej połowa), to jeszcze cały wczorajszy dzień.
w ciągu dnia siadł nam prąd, nie z gruszki ni z pietruszki.
Dopiero wieczorem udało sie wyjaśnić wspólnie z bratem właścicielki, że ktoś zapierniczył główny bezpiecznik z korytarza od naszego mieszkania
(tego niby nie wolno nam ruszać, ale brat właścicielki wyjął sąsiadom i dał nam). Podobno wczoraj widział ludzi w EDF-u (czyli nasza Enea), że wchodzili na górę, a tam mieszkają tacy jedni, którzy mają na bakier z płaceniem. On podejrzewa, że oni poszli i z głównej szafki na schodach wzięli sobie jakiś inny, co by prąd mieć. Chwała, że on tu mieszka, bo właścicielka oczywiście we Włoszech (bo teraz są wakacje szkolne tutaj) i ja nie miałam nr klienta, aby przyjechali kolesie w EDF-u.
W dodatku miałam temperaturę, która ustąpiła dopiero wieczorem, ale w zamian zaczęłam mieć skurcze i nie mogłam się ułożyć w łóżku. O 2 w nocy poszłam z kołdra na kanapę i zasnęłam
Wiktoria dziś już chyba ok, wczoraj do godziny około 13-14 zrobiła 8 kup
(!!). Już chciałam ściągac Marcina i jechać z nią do lekarza, ale Smecta i 2-godzinny sen w końcu pomogły. Kaszle już niewiele. Dostała wieczorem takiego powera, że poszła spać o 22.

polskie spółdzielnie to jedno oszustwo!!
Idę nadrabiać, co się wczoraj u Was działo

w ciągu dnia siadł nam prąd, nie z gruszki ni z pietruszki.

W dodatku miałam temperaturę, która ustąpiła dopiero wieczorem, ale w zamian zaczęłam mieć skurcze i nie mogłam się ułożyć w łóżku. O 2 w nocy poszłam z kołdra na kanapę i zasnęłam
Wiktoria dziś już chyba ok, wczoraj do godziny około 13-14 zrobiła 8 kup

zmienisz zdanie w drugiej ciązyI dlatego dobrze jest nie mieć telewizora![]()

skąd Ty masz TVP2 w Norge?? U mnie nie do załatwienia....Bozee leci na TVP2 straszny program o bledach lekarskich :O
Moja mama idzie dzisiaj do spoldzielni wyjasnic sprawe naliczenia nam 1300zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doplaty z podzielnikow kaloryferowych!!!!!!!!!!!! BOZEE!!!!!!!!!!!! Pewnie sie skonczy tym ze beda jej kazali rozlozyc na raty.. ale z jakiej racji raptem nabilo 400jednostek skoro w poprzednich latach przy takim samym uzytkowaniu bylo 10! razy mniej?? i zawsze mialysmy jakas niewielka nadplate, ludzie, okna sa szczelne a mieszkanie ma 31m2 wiec musialaby miec kaloryfer na fula nonstop! Moim zdaniem cos nie tak z podzielnikiem. Ale jak to udowowdnic?? no i co ja mam zrobic jak jestem tu??????????
polskie spółdzielnie to jedno oszustwo!!

Idę nadrabiać, co się wczoraj u Was działo