reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z FRANCJI!

witajcie:)
ja przelotem:)
jak zwykle zabiegana jestem
dzis bylam wreszcie w hm i kupilam sobie spodnie ciazowe bo moje jeansy juz mnie cisna
ale powiem wam w ogole nie bylo rozmiarow
wszystko od 42 wzwyz! porazka!
nie wiem czy juz sie chwalilam ale moje male juz fika w brzuszku, co wieczor jak sobie juz w lozku leze czuje lekkie pukanie:)
narazie to mile, zobaczymy czy nosze nastepnego brutala czy moze delikatna panienke....????

reklama
zoe : sliczna corunia :)

parisienne : ucieklas mi jak coi pw pisalam akurat, grrr :)
zazdroszcze ciazowcych zakupow, ja dzis muyslalam wlasnie jakie to u tesciow w szafie gleboko mialam ciuchy ciazowe schowane i czy prosic o przywiezienie przy nastepnej wizycie ;)

pewnie ze popros o ciuszki
moze suie szybciutko ci przydadza;)))

ale powiem ci ze w hm nie ma nic ciekawego dla kobiet w ciazy
wzsytko takie jakies nijakie

ale za to ciuszki dla dziecie sa rozkoszne
narazie nie kupowalam bo nie znam na 100% plci
ale mam jakies przezucie i zobaczymy czy sie sprawdzi 6 grudnia na mikolaja bo wtedy echo:)

ja uwielbiam ciuszku HM ale dla malych dzieci, powyzej 2 lat juz jest sredniawka :) a takie dla malych sa sloooodkie :))))))) podobnie jak z form angielksih typu next etc
a tesciowke pewnie poprosze, tylko to ebdzie sporo "na zapas" i boje sie, ze sporwadze tyllko lawine niepotzrebnych pytan
bo ona ma zapedy zeby duzo wiedziec co u nas slychac, i dokladnie :)
ze nie wpsomne ze 3 pudla ikea srednie ciuskzow po malym u nich sa i tez trzeba bedzie je sprowadzic... i ja juz bym chciala
bo poki co na leb mi pada i sie juz zaopatruje dla drugiego... troche dla dziewcyznki troche dla chlopca a 2 kartoniki w bezach i bialych :) wiem, odbija mi, ale co zorbic... ;)

dziewczyny jakie macie wozki??
bo ja planuje kupic ten
PACK THEO comprenant : - Nouvelle Poussette Bugaboo Bee+ - Nid d'ange Bugaboo Bee+ - Adaptateurs Pebble - Sige Auto Pebble Bb Confort = 898 soit -40 sur le Pebble - Tho des Collines
wydaje mi sie ze bedzie idealny na nasze paryskie drogi:)
i slyszalam o nim same plusy!!!

my dla malego zrobilismy najgorsze glupstwo : tj; chcielismy zaoszczedzic a wozku, niby dobry wzielismy firmowy Chicco. jezdiz ok, nie ciezki. gondolka i czesc lezaca dla nowordka ok, tylko ze siedzeniowka nam sie popsula po miesiacy czy 2 uzytku... a ze my jestemsy z mezem stresznie nieuwanzi jelsi chodiz o papiery, dokumenty, daty, rachunki itp ... zgubilismy gwarancje no i trzeba bylo kupci nowy... kupilismy tylko spacerowke, ale juz za to dobra, 400 stowy kosztowala - mac laren, jets super i gwarantowana na zawsze, wiec chyba warto bylo..;oby... ;)

a dla drugiego wozka nie ebd ekupwac, plaska czesc i gondolke wezme z chicco a pozniej wskoczy do mac larena od razu, mlody bedzie juz normaknie podchodzil pod pod 3,5 roku to chyba juz sie wkoncu spacerowy pozbedzie...

PS. a jakie masz przeczucie co do plci???? fajny bedzie prezencik mikolajkowy :)

Ostatnia edycja:
wieczorowa pora witam!!!
widze temat hm sie nawinal ..;to ja tak dodam ze dla dzieci owszem cos tam kupie czasem ale dla doroslych to lipa! kupilam sobie jedna bluze ! i ostatnia! niedosc ze kolor po pierwszym praniu stracila to wyglada jak szmata dwuletnia! takze skonczylam swoja znajomosc z hm!
co do wozkow to ja jestem za maclaren. mialam , zmienilam bo kolko mi weszlo w schody ruchome i sie wygielo a ze nie mialam juz faktury zeby to wymienili to chcialam zmienic bo a noz moze lepiej trafiej! i kupilam chicco i normalnie szajs jak nic ! kola mi sie blokuje z przodu! mam taki z pojedynczymi kolami na przodzie i normalnie nie polecam! wogole maly jest i dziecku nie wygodnie w nim! i chyba jak bedzie mroz to jak wloze misia do wozka do mala mi nie wejdzie! i nie wiem co robic , bo ona w wozku bardzo malo siedzi i chyba juz mi sie nie oplaca kupowac nastepnego! jeszcze zobaczymy. zmykam! czysto sie zrobilo w domu az milo! czysto do jutro rano!jescze koce poprac bo smierdza wymiocinami malej ;)
pozdrawiam i milej nocy!

witam week endowo:)
fakt josephine ciuszki w hm sa slodkie a zwlaszcza te najmniejsze
piekne byly chcialam cos kupic ale nie bylo specjanie jakiss uniwersalnych kolorow, ale przyznam szczerze ze po kasrze mam w cholere ciuchow i mam tez duzo na dziewczynke bo szwagierka ma core , ale napewno cos dokupie:)
wozek mclaren jest ok, podoba mi sie ale akurat nie mialam
dla kaspra mialam peg perego pramette 2w1 bardzo fajny, ale sprzdalam
pozniej kupilismy spacerowke quinny zapp i naprawde to bl wypas!
ma tylko jeden minus ! nie rozklada sie do spania, ale ogolnie jest malenka i w kazda dziure mozesz ja wsadzic:)
teraz kupujemy napewno bugaboo bee plus6 po prostu sie w tym wozku zakochalam!
co do koloru to sie zobaczy po 6 grudnia
co do przeczucia to mam na dziewczynke, ale sie zobaczy co bedzie naprawde byle zdrowe prawda?
jezeli coreczka to chyba wezme wozek czerwony ze spiworkiem(wkladka dla noworodka rozowa) a jezeli chlopczyk to caly czerwony:)

jakie macie plany na week end??

reklama
hej:) ja na chwilke bo zaraz jedziemy do tesciwoej. pogoda u nas pod zdechnietym pieseczkiem://// wlasnie pije kawke.
co do wozkow -ja kupilam wozek i lozeczko od francuza ktory wspolpracuje z polska i mam te dwie rzeczy polskie! podaje linka poussette landau POUSSETTE TRIO SATURNE/GRE SATU/GRE - ceny sa niskei w porownaniu z jakoscia bo te wozki to 3w1 , kola terenowki, amortyzatory czad-po wertepach mozna szalec, i cenowo jak patrzylam wozki tego typu we FR sklepach to z 1500 euro nie zlazi... facet je przywozi do domu nawet na drugi koniec francji, firme ma w dep. Ain. no to do wieczorka

Do góry