Antylopka
Potrojna mamuska
powiem Ci że w Zara nic nie lepiej.... kupiłam w Plsce latem spodnie ciążowe rurki - niby ok, materiał super, rozmiar 38 i... cały czas za szerokie w brzuchu!! a za miesiąc mam termin, więc ceikawe kiedy będa dobre...witajcie
ja przelotem
jak zwykle zabiegana jestem
dzis bylam wreszcie w hm i kupilam sobie spodnie ciazowe bo moje jeansy juz mnie cisna
ale powiem wam w ogole nie bylo rozmiarow
wszystko od 42 wzwyz! porazka!
nie wiem czy juz sie chwalilam ale moje male juz fika w brzuszku, co wieczor jak sobie juz w lozku leze czuje lekkie pukanie
narazie to mile, zobaczymy czy nosze nastepnego brutala czy moze delikatna panienke....????
dla wiki miałam wielofUnkcyjny PUMA, ale to jeszcze w Polsce. Potem spacerówkę kupiliśmy drugą włoską - Brevi.my dla malego zrobilismy najgorsze glupstwo : tj; chcielismy zaoszczedzic a wozku, niby dobry wzielismy firmowy Chicco. jezdiz ok, nie ciezki. gondolka i czesc lezaca dla nowordka ok, tylko ze siedzeniowka nam sie popsula po miesiacy czy 2 uzytku... a ze my jestemsy z mezem stresznie nieuwanzi jelsi chodiz o papiery, dokumenty, daty, rachunki itp ... zgubilismy gwarancje no i trzeba bylo kupci nowy... kupilismy tylko spacerowke, ale juz za to dobra, 400 stowy kosztowala - mac laren, jets super i gwarantowana na zawsze, wiec chyba warto bylo..;oby...![]()
Teraz chce od razu wielofunkcyjny Brevi, bo spacerówka mi się mega dobrze sprawdziła.
Poradźcie jeszcze jakie wkładki laktacyjne i jakie podkłady poporodowe kupić?