reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Koriander - zdrówka, szczęścia, dla Lilianki

Agi - ja bym chciała żeby Iga choć w połowie tak spała jak Twoja Polcia, ten mój diabeł nawet zmęczony spać nie bardzo chce.

koniczynka - u nas to chyba jeszcze nie koniec z tymi zębami bo ślinotok dalej, marudzenie i łapka po łokieć w buzi:happy2: No to ładnie narobiłaś z tym laktatorem.

ewela - to miałaś przeżycia nocne, dobrze że go w końcu znalazłyście

zyrafka - Łukaszek od małego wie co dobre, zdjęcia ocenione;-)

A ja wreszcie dzisiaj dorwałam te pampki, pojechałam do innego reala i było całkiem sporo 4-ek:)
Dziewczyny ma któraś pocztę na gmailu? Nie chcą mi się zdjęcia ładować, muszę przez moją starą pocztę na wp, i dopiero wysyłać na gmaila. To samo było wczoraj, na bb mi się nie chciało zdjęcie załadować, wrzuciłam na fotosika i podałam linka:eek: Pewnie coś z ustawieniami, tylko co.

reklama
Witam!
ja tylko na chwilke bo miałam troche roboty w pracy przed świętem a dzis zmykamy na noc do znajomych mamy tylko malutka na noc bo starsze u dziadków to można jechac się troche oderwac od obowiązków:-)

ewela niezłe miałaś przeżycia nocne no ale skądś to znam kiedyś byli u nas zmajomi jeszcze jak tu nie mieszkaliśmy zrobiliśmy sobie imprezke no i w nocy kumpel chciał się przewietrzyć to poszedł sie przejść nie było go chba z godz to dzwonimy do niego tel wyłączony chodzimy szukamy znalazł sie po 3 godzinach poszedł sobie do domu i zadowolony no i oczywiście pretensje po co go szukaliśmy kumpela to myślałam że go rozszarpie ze złości ale że mu się iść chciało taki kawał ?ok8km
Zyrafka zagłosowane trzeba było dać to z balonami

pochwalę się wam moją dzisiejszą robotą jak wam się podoba?tylko czegoś mi brakuje i nie wiem czego nowy folder(2) 001 [800x600].jpg

tylko nie wiem w jaki sposób go zrobić żeby nie było przesadzone bo już raz tak napaćkałam że chciałam rozwalić i jeszcze raz od początku robić

kasiu- faktycznie męczący tydzień, trzymam za Was kciuki, co to jest wnetrostwoz???
Filip urodził się z jednym jąderkiem, drugie ma w brzuszku i przed ukończeniem roczku ma miec operację

kasiajanicka ten zabieg mają robić już teraz czy masz się zgłosić do chirurga na konsultacje bo mój syn miał robiony zabieg ok 2 r.ż.
koniczynka może zobacz w carfurze przecież masz niedaleko

nam chirurg powiedział, że przed ukończeniem roczku, znalazłam w Bydgoszczy prywatną klinikę, gdzie sie płaci za 1 wizyte u chirurga a potem cała operacja jest na NFZ i jedziemy na konsultację tam, może nam wyznaczą już termin zabiegu, chciałabym to jak najszybciej zrobić, może by sie udało jak jeszcze macierzynski mam, w tym roku, ale zobaczę co chirurg powie
strasznie się boję dac Filipa do szpitala a tam to jest chirurgia jednego dnia i w ogóle inne warunki niż w państwowym szpitalu a operacje robi chirurg ordynator (były) z toruńskiego szpitala

a zakupów w Smyku raczej nie będe robić, za drogo tam jest, w tym nowym sklepie kupie filusiowi zabawki, już nawet wiem co
http://allegro.pl/fisher-price-aktywne-klocki-dla-maluszka-74121-i1288851329.html

http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bubrilliant&id=41232
http://allegro.pl/fisher-price-wesole-klocki-p8893-w-samochodzikach-i1296542697.html
http://allegro.pl/fisher-price-pierwsze-klocki-malucha-zabawki-i1294506749.html

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bardzo proszę o dodanie oceny pod zdjęciami jest ich 7. Można głosować tylko raz chyba, ze macie zmienne IP. Będę bardzo wdzięczna, dzisiaj ostatni dzień.

Konkurs fotograficzny - Twój profil
Zagłosowane:tak:

Grrrrrrrr, masakra!!! Właśnie spaliłam/stopiłam mój laktator a pilnie potrzebuję i sama nie wiem, gdzie teraz lecieć i szukać czegoś, patrzyłam na allegro, żeby kogoś z 3miasta znaleźć i jeszcze dziś móc odebrać. Miałam laktator aventa i był ok, teraz znalazłam ogłoszenie z tommi tippie i nie wiem, czy dzwonić i kupować?
:szok:
konieczynka jak mozna stopic/spalic laktator ??????
O to samo miałam zapytać...
Współczuję przeżyć:no: Ehhh Ci faceci:eek:

Śliczniutki jest:tak::tak:

Moje dzieci nie odczuły zmiany czasu o śpią od 19.Więc weszłam na kompa...
Muszę ubranka wystawić na allegro bo mi się troszkę uzbierało no i mam jedną paczkę już do wysłania tylko czekam na kasę od kobitki;-)

Kasiu fajny rabat ale i tak ja nie robię zakupów w smyku:zawstydzona/y:
Nawet nie wiedziałam że Fifi ma jedno jąderko a drugie nie "wstąpiło" na swoje miejsce.Będzie napewno dobrze.Wizja szpitala przeraża,ale to szybciutko pójdzie i będziesz przy nim:tak::tak:

Hmm jakiś ten dzień taki dziwny...albo ja jestem dziwna...:-D

po przestawieniu zegarka moja mała już śpi od 19 :) tak samo jak u karo od dwóch dni jest obrażona na jedzenie :)

jak dzisiaj pięknie swieciło słońce! cudowna pogoda :) spacerek po starówce i duże ciacho oczywiście było :)

strasznie boli mnie głowa- mam nadzieje że sie nie przeziębiłam...
ide zaraz spaciuchać :) dobrej nocy życzę kobietki dla was i maluszków

reklama
katarzynajanicka zabiegu bać się nie musisz nie jest taki straszny wiadomo że zawsze interwencja chirurgiczna ale nie trwa to długo i dziecko im mniejsze tym lepiej znosi u nas były aż 3 takie zabiegi i każdy kolejny gorszy z uwagi na to że dziecko starsze a mielismy robione w wojewódzkim w gdańsku i też rano przyjeżdzaliśmy a jak było wszystko ok to po południu do domu

Do góry