reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna u mnie już jest i "karny jeżyk" i klaps :dry: no niestety. Kuba ma mój charakter i będzie masakra :sorry2: tylko ja sobie nie dam na głowę wejść :tak: ale dobrze że Kuba przynajmniej się słucha :tak:
MH Lidka fajnie że imprezki się udały :-)

Witam wieczorem :tak: my byliśmy w odwiedzinach u teściowej :tak: nie dawno do domku wróciliśmy i musiałam od razu za gary się wziąć i dać Kubie jeść :tak: teraz czekam aż gołąbki od teściowej się dogotują :tak: dała mi jeszcze kapustkę kiszoną i papryczkę w occie :-D jak zawsze jak się jedzie do mamy to się z torbami wraca :-D idę Kubie kąpiel szykować potem mama do kąpieli jakaś kolacja i do wyrka :tak:

reklama
hej kobitki
ja tak tylko przelotem:-)
od wczoraj rana w ogle nie mailam neta bo ciagle sa jakies problemy na centrali

dzis dzien leniwac w domu
kurcze ledwo mi przeszedl ostatni katar i teraz znow to samo,zaczelo sie od gardal i znow paskudny duszacy kaszel
Weronika ebz goraczki ale ma katar i kaszlu troszke,Pauline tez gardlo i kaszel suchy.
ale juz jutro je na dwor wygonie bo szaljeu mozna dostac,moze im przejdze,a mi tez juz powietrza potrzeba:tak::tak::tak::tak:
jutro p jedzie z Paulina w strony tecsiow na cmentarz,a ja z mala do nas a pozniej do moich rodzicow.

we wtorek powrot do bialego fartucha

MH TY STARUSZKO:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NAJLEPSZEGO KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak po imprezie?

Agnes 4-5godzin snu na dobe to ylko robocop AS wytrzymuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i tyle
moj nie wtrzymuje psychcznei z dziecmi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ciekae co powie po 2tygdoniach urlopu:-p:-p:-p:-p:-p:-p
milego

To ja się też witam. Ale mam wyczucie, że zaglądnęłam!
MH wszystkiego najlepszego na 18te urodziny!!!!:-) Naj, naj naj:-)
Zaraz zmykamy na groby a Laura ma dzis dzień na rączkach..a juz minęła 5kg...jest co nosić:rofl2:

Witam. My dzisiaj w domu siedzimy :tak: bynajmniej na razie takie plany mamy :-) ja już mam w kuchni posprzątane zupka się gotuje potem tylko drugie podszykować i laba :-D dzisiaj nic nie robię chociaż mam ochotę pod wieczór na cmentarz zajechać i zobaczyć jak się ładnie świeci wszystko :tak: życzę spokojnego poniedziałku :-)

Witam się i ja.Domek ogarnięty, ciasto upieczone. Panowie już wrócili z cmentarza. Teraz wcinamy barszczyk z pierogami i zaraz lecimy dalej na groby. A potem pewnie jeszcze do taty do szpitala.

hej kobitki
ja tak tylko przelotem:-)
od wczoraj rana w ogle nie mailam neta bo ciagle sa jakies problemy na centrali

dzis dzien leniwac w domu
kurcze ledwo mi przeszedl ostatni katar i teraz znow to samo,zaczelo sie od gardal i znow paskudny duszacy kaszel
Weronika ebz goraczki ale ma katar i kaszlu troszke,Pauline tez gardlo i kaszel suchy.
ale juz jutro je na dwor wygonie bo szaljeu mozna dostac,moze im przejdze,a mi tez juz powietrza potrzeba:tak::tak::tak::tak:
jutro p jedzie z Paulina w strony tecsiow na cmentarz,a ja z mala do nas a pozniej do moich rodzicow.

we wtorek powrot do bialego fartucha

MH TY STARUSZKO:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NAJLEPSZEGO KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak po imprezie?

Agnes 4-5godzin snu na dobe to ylko robocop AS wytrzymuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i tyle
moj nie wtrzymuje psychcznei z dziecmi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ciekae co powie po 2tygdoniach urlopu:-p:-p:-p:-p:-p:-p
milego

Bubka dużo zdrówka życzę

To ja się też witam. Ale mam wyczucie, że zaglądnęłam!
MH wszystkiego najlepszego na 18te urodziny!!!!:-) Naj, naj naj:-)
Zaraz zmykamy na groby a Laura ma dzis dzień na rączkach..a juz minęła 5kg...jest co nosić:rofl2:

No ale to 5 kg czystego szczęście więc aż tak się ciężaru nie odczuwa;-):-)

Miłego dnia.

Witam i ja
Dzisiaj na szczescie udalo mi sie pospac prawie do 10:tak::tak:Ale i tak jestem jakas nerwowa:no::wściekła/y:Wlasnie zjedlismy sniadanko a ja jestem jeszcze w pizamce i jakos nie chce mi sie ubierac:no:Na cmentarz wybieram sie po obiedzie jak juz bedzie tak fajnie ciemno i beda sie palily wszystkie znicze:tak::tak::tak:
Mlodzi wlasnie wlaczaja sobie bajke wiec mam nadzieje miec chwile ciszy,bo ostatnio to mnie mega wkurzaja

hejka.

Oliwka wyje,spiaca wręcz padnięta a uparta i spać nie chce bo uparła się ze będzie spać ze mną anie sama.
gdzieś od miesąca mam codziennie takie cyrki wieczorem że nie chce sama spać .normalnie już z nia nerwowo nie wytrzymuje.:no::no::no:

dziś wstała o 5 rano masakra jakaś,nos zapachany az jej podeszło do garła i zwymiotowała do łóżka i po spaniu.już nie usnęła.
2 dni wolnego i odpocząć mi nie dadzą tylko mi nerwy psuje.:crazy::crazy::crazy:

juz się drze z 15min " ja nie mogę spac sama" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszce to potrwa conajmniej pól godziny albo dłużej tak jak wczoraj.

a najgorsze jest to ze ona mi tylko tak robi jak zostaje z dziadkiem to chodzi mu spoać bez zadnego zająkniecia a jak ja jestem w domu to domaga się spania ze mną i jest jeden wielki cyrk.

niedługo to ja w wariatkowie wylądauje dzięki mojemu kochanemu dzieku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej melduje sie i ja

Lenka spi to korzystam dalej slaba jestem a lenka zaczela kaszlec chyba bez lekarza sie nie obejdzie a jeszcze dzisiaj trzeba na groby isc:tak:ciekawe czy nie rozchoruje sie bardziej wsumie to nawet ciepło jest :eek:

Natali no nieststy czas leci moja ma juz 3 miesiace

Kerna twoja ma miesiac i wazy 5 kg a moja ma ma 3 miechy i wazy 5515 :rofl2::rofl2::rofl2:tzn ze Twoja Laura jest dużaaaaaaa:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry