reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ja czuję na samej górze(wiem, że to nogi) i na samiuśkim dole! w miejscu gdzie normalnie jest wyrostek. Takie coś malutkiego mi się tam wwierca! Myślałam, że to rączka, ale na usg było widać, że to łokciami mi się tam rozpycha!!
Najczęściej Madzia kopie nogami w górnych partiach, ale jak zaczyna się cała ruszać to czuję nawet powiedzmy w "pupie" czyli niziutko ma główkę. Zresztą ostatnio 2, 5 tyg. temu jak lekarz mierzył głowę to w okolicach pipki już.
Antylopka
Potrojna mamuska
u mnie to zależy od chwili - od żeber po... sam(!!) dół - kluje jak przy skracaniu szyjki, jak się zaprze nogami i główką ciśnie.
A z drugiej strony czasami rozpycha się na boki...
u mnie to zależy od chwili - od żeber po... sam(!!) dół - kluje jak przy skracaniu szyjki, jak się zaprze nogami i główką ciśnie.
To przy skracaniu szyjki czuć kłucie? O o...
agbar
Fanka BB :)
Moja siostra dziś "naocznie" zauważyła ruchy dzidzi. Była wręcz w szoku, że tak brzuch może się ruszać. Biedna nie wie, że to było tylko małe fikanko, a do szczytu możliwości małego jeszcze baaaardzo dużo brakowało;-) No i przy okazji położyła rękę i pierwszy raz poczuła. Gdzie ona się uchowała, to ja nie wiem. Maluszek ma chyba jakiś respekt przed nią albo jej się wstydzi;-)
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
ja przeważnie czuję ruchy na wysokości pępka a jak długo siedzę to aż do samych żeber, natomiast w drugą stronę to czuję naprawdę nisko. Mam wrażenie, że jest niżej bo nigdy tam nic nie czułam ale nie wiem jak określić na jakiej wysokości:/ niżej niz gumka od majtek ( czy to komuś cos mówi? )