ja przeważnie czuję ruchy na wysokości pępka a jak długo siedzę to aż do samych żeber, natomiast w drugą stronę to czuję naprawdę nisko. Mam wrażenie, że jest niżej bo nigdy tam nic nie czułam ale nie wiem jak określić na jakiej wysokości:/ niżej niz gumka od majtek ( czy to komuś cos mówi? )
Ja też mam rozrzut od gumki na dole aż po biust na górze. O bokach nie wspomnę - od jednego bioderka do drugiego

Ja nie wiem, skąd to dziecko ma takie długie kończyny
Co do kłucia to ja już przestaję wiedzieć, co czuję. Wczoraj cały dzień bolało mnie spojenie, nawet jak leżałam plackiem i się nie ruszałam. Dziś jest już lepiej - dla odmiany nic nie boli. Cały czas mam w pamięci to, że na ostatniej wizycie wyszła miękka szyjka, a że mały non stop głową w dół i bynajmniej nie siedzi spokojnie, to coś czuję, że kolejna wizyta u lekarza może obfitować w zaskakujące wiadomości
Poza tym mam ostatnio jakieś straszne rewolucje żołądkowe. Może przez ścisk w brzuchu, nie wiem... Mam co prawda zespół jelita drażliwego, ale w ciąży jakoś zupełnie nie dawał o sobie znać, a teraz jest jak w najgorszym stadium choroby. Dobrze, że to już nie może trwać długo...
O, ja się rozpisuję, a to nie ten wątek. Ale ostatnio wszędzie piszemy głównie o dolegliwościach, więc jakoś się te granice zacierają