Gosia - Ty dzisiaj się bawisz:-)udanej zabawy
hę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia - Ty dzisiaj się bawisz:-)udanej zabawy
Kurczę! Jak ten czasl szybko leci, ogromne gratulacje z powodu ząbkamamy dolną jedyneczkęjuż mnie synek nią ugryzł
tylko czubeczek ząbka wyszedł, ale zawsze :d przynajmniej znam przyczyne marudzenia synka............ zamiast kreseczki, o której pisała avena jest mega krecha....... jak ja bym mu ulżyć chciała...........
Aniu, a próbowałaś dać słodką marchewkę z jabłkiem? Jest taki deserek mojej małej podpasował, a potem nawet samo jabłko nie było najgorszeCzy któraś z was też tak ma że dziecko nie chce jeść żadnego owoca? Próbowałam wszystko, nie ważne czy ze słoiczka czy surowe: jabłko, morela, banan, mieszane jabłko-morela-banan, jabłko-marchewka, śliwka dzisiaj próbowałam gruszki((( NICCCCCCCCC!!
( Wszystko bleeeee i jak próbuję jednak dać to mała mi zaczyna płakać
((
UUu no to życzę miłej zabawyKlementinko idę na koncert artysty co się Tricky zwie, da trzy koncerty w Polsce, jeden we Wrocku, więc bliżej już być nie mogło
A mąż chętnie poszedł by ze mną, ale ktoś musi zostać z Maja. O kolegę nie zazdrosny ;-)to nasz wspólny znajomy i zarazem chrzestny Mai
Sądzę jako jedynaczka, że to swięte słowa. ;-)ktoś kiedys powiedział " najlepsze co mozemy dać swojemu dziecku to rodzeństwo" ja zamierzam miec jeszcze przynajmniej 2a co zaszaleje
![]()
Kurcze ja to Ci zazdroszczę, też bym już chciała dostać drugą @... bo tak to cały czas się boję, że znowu jestem w ciąży... hehDzięki dziewczyny za życzenia dla mojego już pięciomiesięcznego bąbla :-) ale ten czas leci :-) najlepsze też życzenia dla jego rówieśników :-) i jutrzejszych solenizantów :-)
Dostałam dziś @ to już druga po porodzie więc wiem, że długość cyklu bez zmian wciąż tak samo długi :-) Kładę się spać bo przez nią nie mam na nic siły i plecy tradycyjnie okropnie bolą. Pomyśleć jaki ten rok bez @ był przyjemny :-) W takim dniu jak ten bez zastanowienia zgodziłabym się rozpocząć od razu starania o drugie dziecko :-)![]()
ja mam w syropieDziewczyny wy ten calpol to macie w czopkach? Czy w jakiejś innej formie?
Dziewczyny wy ten calpol to macie w czopkach? Czy w jakiejś innej formie?