Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny kiedy wy te paczki z hippa i bobovuty dostałyście? znaczy ile dziecko wtedy miało? bo sie doczekać nie mogę
zdec- calpol syrop przeciwbólowy i przeciwgorączkowy, ja podaję fifiem bo miał stan podgorączkowy i ogólnie bez kija nie podchodź... nawet smoczuś to wróg
a z bobovity to hmm no będzie jakoś ze 2 tygodnie 

Sama nie wiem.... ale chyba kupować nie będę...Co do deserków, to jak chcecie to w Rossmanie słoiczki np Hippa są najtańsze. Wszędzie kosztują ok. 3,1-3,3, a w Rossmanie ok.2,7
Czy któraś z was myślała albo kupiła już krzesełko do karmienia? Czy zamierzacie w ogóle kupować?
Mi pediatra powiedziała, że to od dziecka zależy, ale mniej więcej do 1 -1,5 roku życiaJa kupiłam zwykłe krzesełko do karmienia w Ikea... dużo ludzi je chwali i do tego atrakcyjna cena
Do kiedy podaję się witaminę D3?

Wywołuje w Koronie w Foto joker, tam jest 29gr za odbitke. Albumy tez robią zajeb...Witajcie,
U nas jak zwykle nocka do d.... Mała poszła spać o 18:30, więc wiedziałam że za dobrze się to nie skończy, no i koniec spania o 6:30((( Na całe szczęście i tak matka musiała wstać. W nocy jedzenie o 1 -150ml wydudlała mleka, no i o 4 znowu - 100ml mleka, a o 8 -150ml kaszki. Ja już sama nie wiem czy ona nie je za dużo
((
Ale tak podsumowując to na dobę ok: 400ml kaszki dziennie + 450 mleczka no i pół słoiczka obiadku. Wiadomo są różne dni więc plus/minus. Czy ktoś też tak ma?
Dzisiaj rozmawiam z moją szefową w sprawie powrotu do pracy, trzymajcie kciukiMam nadzieję że będzie dobrze
emalia udanych zakupów! Gdzie wywołujesz zdjęcia? Też trochę mam, bo chcemy rodzicom albumy zrobić i szukam coś najtaniej
Co do wózeczków, to ja też w gondoli mam podpórkę na plecy, ale jeszcze z tego nie korzystam. Chcę jeszcze gondolą pojeździć może do połowy - końca zimy, a jak mała już usiądzie to pewnie nie będzie chciała się położyć
A co to ten calpol?
dziewczyny kiedy wy te paczki z hippa i bobovuty dostałyście? znaczy ile dziecko wtedy miało? bo sie doczekać nie mogę
zdec- calpol syrop przeciwbólowy i przeciwgorączkowy, ja podaję fifiem bo miał stan podgorączkowy i ogólnie bez kija nie podchodź... nawet smoczuś to wróg
Witajcie
Gosiagro moja budzi się codziennie o 5,30 i koniec spania!!Nie wiem jak ją przestawić??
Emalia super zakup
Ja w razie "W"podaję IBUM w syropie jest super!!
Katarzyna w biedronce są bobowity słoiczki w promocji 2,25

a u nas na bogato jeśli chodzi o krzesełko do karmienia hiihihihiihih ;-) mała dostanie od babci takie:
Nowoczesne Krzesełko BLOOM LOFT20 WZOROW z TVN (1284927120) - Aukcje internetowe Allegro

;-)