Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ło matkoa u nas na bogato jeśli chodzi o krzesełko do karmienia hiihihihiihih ;-) mała dostanie od babci takie:
Nowoczesne Krzesełko BLOOM LOFT20 WZOROW z TVN (1284927120) - Aukcje internetowe Allegro
rzeczywiście na bogato;-):-)i Jasi widać zadowolony:-)Wywołuje w Koronie w Foto joker, tam jest 29gr za odbitke. Albumy tez robią zajeb...
Ja też jeszcze nic nie dostałam :-(
Dobrze wiedziec o tych słoiczkach. Dzięki za infoPrzyszła juz mata piankowa. Oto pierwsza próbaZobacz załącznik 297149Zobacz załącznik 297150
najlepsze życzenia dla Karolci, jak ten czas szybko leciWitam
O matko jaka tu produkcja od rana. Jeszcze wczorajszej nie nadrobiłam (w ciągu dnia troszkę czytałam gdy Karolina dżemki łapała).
U nas noc SUPERKarola spała od 22 do 7 poczym zjadła 130 i spała do 9 a teraz sama bawi się w łóżeczku. Kochane dziecko dało rodzicom odpocząć.
Ale ten czas leci Karolcia dziś kończy 5miesięcy. A dopiero się urodziła. Tydzień temu miną rok jak pierwszy raz ją na usg zobaczyłam.
Dobra idę poczytać co słychać.

Ale to już drugi miesiąc byłkaro - mega wypasione krzesełkoNa allegro cenę trochę zawyżyli, sprawdźcie sobie w sklepach, chyba że nie robi to różnicy;-)
emalia - Jasiek zadowolony z zakupu
eagle - gratulacje za nowe wyczyny!!!!
zdec, ewa - wszystkiego najlepszego dla Waszych maluchów:-)
A ja równiutko rok temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, kiedy to zleciało
jak się fifi grzechotka pierdzielnął i guza nabił to babcia [prawie płakała a on się śmiałGaja ma pierwszego guzo-siniaka o karuzele w łożeczku dwa razy zawaliła ćwicząc przewroty masakra...babcia wróci to pewnie będzie panikować![]()
A propos ilości dzieci, to mi się marzy trójeczka:-) Ale czas pokaże, czy się uda i czy zdania nie zmienię.![]()
A mnie mała wczoraj strasznie przestraszyła... zjadła jabłuszka, potem trochę mleczka wypiła i leżała bawiła się grzechotką... nagle słyszę taki bulgot, a ona wymiotuje leżąc na plecachjak ją złapałam do góry szybko... serce mi waliło jak szalone... wydaje mi się, że za głęboko wepchnęła sobie grzechotkę do buziaka, ale jak się wystraszyłam....A Nina nawet się nmie przejęła.
Czy któraś z was myślała albo kupiła już krzesełko do karmienia? Czy zamierzacie w ogóle kupować?
anecznik więc jaki problem rozpocząć znów staranka?;-):-)
8 tydzień, pierwszy test mi pokazał że jednak nie jestem w ciąży, dopiero drugiAle to już drugi miesiąc był