Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiek u nas wit D podaje sie do roku, nie wazne czy piers czy mm, a jak pieknie twoj maluch juz siedzi w tym krzeselku

trzymamy, powodzeniaDzięki. Widzę że model z pałąkiem jest już za 1288złAle wszystko zależy od tego co się zaraz wydarzy! Idę na rozmowę z szefową, trzymajcie kciuki.....plizzzzzzzzzzzzzzzz
ewela jak sprzedasz tego quinny to akuratPewnie nie podoba ci się to nierozkładanie do poziomu spacerówki?
och dajcie mi tu coś zjeść;-):-)Ojej... jakie spacerówki drogie!!! My mamy spacerówkę espiro atlantic, jest fajna i na nasze chodniki idealna, ale... no właśnie, jest za duża!!! Cały bagażnik zajmuje! Często podróżujemy więc chcemy kupić mniejszą ale nie wydawać tyle kasy... zamierzamy kupić coś takiego GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE+folia przed deszczem (1284361680) - Aukcje internetowe Allegro ktoś może go widział na żywo lub ma taki???
Teraz mamy taki:
Zobacz załącznik 297170
A krzesełko takie:
Zobacz załącznik 297171
moja mama wręcz sama się pyta czy nie przyjechac, zostać z maluchami czy wyjść na spacer chociaż z jednym, a raz w miesiącu zabiera Asię do siebie na weekend bez rodziców:-)Zazdroszczę Wam że macie takie fajnie babcie... mojej mamy nie ma w kraju, a męża mama nigdy nie zaoferowała nawet że zostanie z małym albo żeby chociaż zabrała na spacer... hmmm... nie wiem o co jej chodzi... czy Wy same pytacie czy by się małymi zajęły czy same oferują? Ja nigdy nie poproszę...
( nie dzwoniłam, nie zadzwonie i nie puszczę na spacer z dziećmi) z resztą przez 2 lata Z Asią nigdy nawet na 5 minut nie wyszła, ba nawet nie zaproponowała:-) a mi to na ręke oczywiście

moja z brzuszka na plecki się jeszcze nie przekręca, natomiast w odwrotna stronę non stop

kończy się umowa nic nie mówią i dają kosmiczna stawkę
wtedy grał jeszcze z Massive Attack, teraz solo; koncert Massive Attack też mi się marzy
, byli u nas teraz w lipcu na Open'erze no ale cóż wtedy Majusia była taka malutka
Na allegro kochana PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1287390791) - Aukcje internetowe Allegro polecam, super i duzo bo 26 szt a inni za ta kase 10szt sprzedają