_avena_
mama Igi
hehehe, to nie TY?To kto się dzisiaj bawi?Przyznawać sięhęczy ja o czymś nie wiem?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehehe, to nie TY?To kto się dzisiaj bawi?Przyznawać sięhęczy ja o czymś nie wiem?
![]()
A mnie mała wczoraj strasznie przestraszyła... zjadła jabłuszka, potem trochę mleczka wypiła i leżała bawiła się grzechotką... nagle słyszę taki bulgot, a ona wymiotuje leżąc na plecachjak ją złapałam do góry szybko... serce mi waliło jak szalone... wydaje mi się, że za głęboko wepchnęła sobie grzechotkę do buziaka, ale jak się wystraszyłam....A Nina nawet się nmie przejęła.
dobrze, ze tak się skończyło..Dzisiaj rozmawiam z moją szefową w sprawie powrotu do pracy, trzymajcie kciukiMam nadzieję że będzie dobrze
![]()

zdec-Ksawerek tez zadnych owocow i warzyw nie toleruje jedynie danonki
a to są jakieś specjalne dla 5 miesieczniakow?
Czy któraś z was myślała albo kupiła już krzesełko do karmienia? Czy zamierzacie w ogóle kupować?
hehehe, to nie TY?To kto się dzisiaj bawi?Przyznawać się
ja się bawię ale w niedziele na koncercie
a dziś się bawi mój maż na piwie:-)

ja z hipa to już ze 3 tyg temu, jakoś akurat miała 4 m-ce, a z bobovity nie dostałamdziewczyny kiedy wy te paczki z hippa i bobovuty dostałyście? znaczy ile dziecko wtedy miało? bo sie doczekać nie mogę
hihi, jednak dobrze kojarzyłam, ale to dopiero w niedzielę:-)Chyba jednak się nie wyspałamhaja się bawię ale w niedziele na koncercie
a dziś się bawi mój maż na piwie:-)
No to w takim razie dla męża udanej zabawyDo kiedy podaję się witaminę D3?

zdec-Ksawerek tez zadnych owocow i warzyw nie toleruje jedynie danonki