reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie sama się zdziwiłam jak się dowiedziałam że tyle mam i spokojnie z pół roku będę mogła pracować tylko 3dni w tygodniu:) W ogóle po tym co wy tu pisałyście to byłam trochę przestraszona, ale jak widać strach ma wielkie oczy;)
A jeszcze sobie tak myślę, że skoro będę na całym etacie to mi jeszcze dojdzie dwadzieścia parę nowych dni urlopu no i opieka - 2 dni:) To może pociągnę tak dłużej niż pół roku:) A potem jak to moja szefowa powiedziała, będziemy coś kombinować dalej:) Najbardziej mnie zdziwiła wizja większych obowiązków i podwyżki!:)

reklama
DSC01227a.jpgUciekam powoli spać, pokażę wam tylko niuśkę agentkę z okazji jej 4-miesięcznicy:)
DSC01209a.jpg Spokojnej nocki:) Dobranoc:)

Moja też ją kocha, szczególnie wsadzać do buzi:)
Maniaczka?? Hmmmm.... niech no się zastanowię...:)))) Chyba się po prostu zakochałam w tych małych ciuszkach HK:) Ale trochę mi jeszcze do kolekcji brakuje;)

zdec gratuluję! Fajną masz szefową że tak Ci pozwoliła.
A kradzież zgłoście na policji. Trzymam kciuki żeby chociaż dokumenty ktoś podrzucił.

Agi śliczne zdjęcia:)

Boszeeeeeeeeee Gaja dopiero usnęła masakra!!!Ciekawe na jak długo jeb.... zębiska!!!
jak ja cie kochana rozumiem, na morde padam dziś, a mąż se na piłeczkę wybył, jak ja bym kurde balans chciała mieć jeden wolny dzień od dziecka, on w środy tylko kapie filipa , rano do pracy, wraca na obiad i kąpanie i na piłkę i wraca ok 23 wrrrrrrrrrrrr a ja wszystko musze ogarnąć, witaminki, ząbki, kupki i inne srele morele............ nic mi się nie chce nawet na "m jak miłość" nie mam siły

z pozytywnych rzeczy: wygrałam dla Fifiego płyn do kąpieli J&J 500 ml i dziś doszła paczka i jeszcze w końcu kupiłam gryzak, który mu pasuje

http://allegro.pl/ra-avent-gryzak-klasyczny-etap-1-nowosc-0-bpa-i1290048331.html

zmieniłam Bobodent na Dentinox i mam nadzieję, że noc spokojniejsza będzie, babka w aptece mi jeszcze jakieś czopki na V.... polecała, ale na razie nie brałąm, bo nie chce go faszerować miliardem środków i kasy mi było szkoda, na razie Calpol sobie daje jako tako rade i żel niech podziała

jak teraz sobie o tym myślę, to doceniam to jakie mam spokojne i grzeczne dziecko: płacze i marudzi jak mu coś dolega tylko, a jak jest ok to jest aniołkiem: się sam bawi, sam usypia i jest najwspanialszy :)

jutro konsultacja u chirurga, oby się szybko dało ten zabieg na jąderko zrobić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry