reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja mam taki, ze nie daje się filtrów na wymianę tylko się płucze pod wodą :-) i już czysty

No nie będę jeszcze za filtry dodatkowo płacić....w życiu
do tamtego się wkłada troszeczkę waty, aby się nie zapchał

reklama
dziewczynki kategorycznie odradzam Wam gruszki. Fifi miał 6 tygodni jak złapał go katarek i my tą gruszką (niby taka idealnie dostosowana i bezpieczna dla dzieci) poraniliśmy mu nosek, aż krew się pojawiła. :szok::szok:

dopiero doktorka poleciła nam fridę właśnie i z niej byłam bardzo zadowolona. Co prawda synio straszliwie jej nie cierpiał i okropnie się wydzierał przy użyciu ale wiedziałam, że krzywdy mu nie zrobię, a nosek był oczyszczony jak trzeba.

Jak wszyscy sie chwalą to czemu ja sie nie pochwalę xd
no to kobitki my już kupiliśmy^^
Mega paka WYPRAWKA dla dziewczynki 56-62 (1300353368) - Aukcje internetowe Allegro
Mega WYPRAWKA dla CÓRCI 0-12m (103szt.)+gratis (1293931142) - Aukcje internetowe Allegro
a pod koniec miesiąca bierzemy łóżeczko]
Zestaw Żyrafka - łóżeczko+materac+posciel 17el (1291677954) - Aukcje internetowe Allegro
a>

Ribi ja juz mam to łózeczko SafariKlupś tylko nie z żyrafką ale z misiem:-)
Jest juz nawet rozłożone, tylko materacyk jest położony nadal w folii bo po co ma kurz zbierac.

Wygląda naprawe bardzo ładnie, takie inne, nie zwyczajne...:-) Moje ma kolor tekowy i fronty z dodatkiem ecri no i miś. Nie chcialam tego z żyrafką bo nie pasowaloby mi kolorystycznie do reszty mebli. Śliczne:-)

Jakie bedzie w uzytkowaniu to sie okaze niebawem:-)

reklama
No prosze nadrobiłam kilka stron i jestem pod mega wrazeniem !!! ILE macie juz rzeczy nakupionych , a ja jeszcze nic, kompletnie nic!! Tak sobie mysle, ze zaniedlugo bede miała mega szalenstwo zakupowe jak dojdziemy do ladu z remontem.....
Wszystkim Wam gratuluje udanych zakupów ktore sa poprostu sliczne, czekajcie na mnie tez wkrótce zaczne sie chwalic :)))

Do góry