reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ja kupie w lidlu maly spirytusik za 18zl i go rozrobie.. kolezanka nie robila niczym- tak jej polecali naszkole rodzenia i co? pepuszek smierdzial strasznie, przyszla polozona i powiedziala ze jak nie ma spiryta to ma chociaz wodka czysta smarowac! no i wtedy po 3-4 dniach odpadl!

wczoraj kupilam kilka butelek wody niegaz (malej) do szpitala.. heh

No proszę, pani już widzę sie szykuje;]
Jeszcze troszkę czasu mamy kobitki^^
Chodz powiem szczeże ze juz ostatnio myślałam kiedy zacząc sie pakować;]
hmmm to moje pierwsze dziecko i za bardzo nie wiem co;]

reklama
dziewczyny nam (tzn mi i szwagierce) polożna mówiła że absolutnie nie mozna rozcieńczać spirytusu do pępka bo gnije tylko takim czystym i ona tak smarowała swoim synom i po tygodniu odpadł
ookatkaoo1993https://www.babyboom.pl/forum/members/ookatkaoo1993-77243.html ja to wczoraj dostałam jakiś lęków że sie nie wyrobie ze wszystkim:/
zostało mi sporo prania i prasowania a juz pogody nie ma i nie schnie szybko w domu, prace inz do skonczenia i niedlugo musze sie zaczac uczyc na egzaminy bo zdaje za miesiac:/ a tu z formą różnie bywa, raz jest lepszy dzien a raz gorszy i nie jestem w stanie nic zrobic:/

dziewczyny nam (tzn mi i szwagierce) polożna mówiła że absolutnie nie mozna rozcieńczać spirytusu do pępka bo gnije tylko takim czystym i ona tak smarowała swoim synom i po tygodniu odpadł
ookatkaoo1993https://www.babyboom.pl/forum/members/ookatkaoo1993-77243.html ja to wczoraj dostałam jakiś lęków że sie nie wyrobie ze wszystkim:/
zostało mi sporo prania i prasowania a juz pogody nie ma i nie schnie szybko w domu, prace inz do skonczenia i niedlugo musze sie zaczac uczyc na egzaminy bo zdaje za miesiac:/ a tu z formą różnie bywa, raz jest lepszy dzien a raz gorszy i nie jestem w stanie nic zrobic:/

Ja w styczniu mam sesje więc nie wiem jak to bedzie, ale moja pani powiedziała ze zawsze mogę napisac podanie o przesunięcie... ale jeżeli dam rade to będę zdawać jak najszybciej;]

klaudoos ty już szykujesz torbę do szpitala?

ja nie kupuje wody jeszcze, bo znając życie do tego czasu byśmy ją wypili :-D

u nas woda musi być codziennie - tak jesteśmy nauczeni, ja popijam tabletki, a mąż też lubi jak na noc jest przy łóżku....

No proszę, pani już widzę sie szykuje;]
Jeszcze troszkę czasu mamy kobitki^^
Chodz powiem szczeże ze juz ostatnio myślałam kiedy zacząc sie pakować;]
hmmm to moje pierwsze dziecko i za bardzo nie wiem co;]

wczoraj zeby zaplacic karta w lidlu wzielam wody male zeby bylo powyzej 20zl..
jesli chodzi o torbe- kupuje po 12.11 (na karte kredytowa) bo nawet nie mam torby normalnej w domu i wtedy bede pakowac, poki co przygotowalam czesc rzeczy na komodzie!

dziewczyny niektore z was maja terminy na koniec stycznia ja mam nawet na 15.12 wiec mysle ze po malu czas pakowac, zwlaszcza ze skurcze mam coraz czesciej i chyba odchodzi mi czesciowo czop- taka galaretka- juz pisalam o tym wczesniej.. poza tym jestem juz w 33 tyg i mozna zaczac rodzic juz nawet w 36tyg wiec uwazam ze nie bede zwlekac na ostatnia chwile..
jestem zodiakalna panna i musze miec wszsytko przygotowane wczesniej;)

wczoraj zeby zaplacic karta w lidlu wzielam wody male zeby bylo powyzej 20zl..
jesli chodzi o torbe- kupuje po 12.11 (na karte kredytowa) bo nawet nie mam torby normalnej w domu i wtedy bede pakowac, poki co przygotowalam czesc rzeczy na komodzie!

dziewczyny niektore z was maja terminy na koniec stycznia ja mam nawet na 15.12 wiec mysle ze po malu czas pakowac, zwlaszcza ze skurcze mam coraz czesciej i chyba odchodzi mi czesciowo czop- taka galaretka- juz pisalam o tym wczesniej.. poza tym jestem juz w 33 tyg i mozna zaczac rodzic juz nawet w 36tyg wiec uwazam ze nie bede zwlekac na ostatnia chwile..
jestem zodiakalna panna i musze miec wszsytko przygotowane wczesniej;)

no tak, u Ciebie to może być niesamowicie szybko...
więc lepiej dmuchać na zimne, będzie dobrze, oby dzieciaczek był zdrowy - a my bedziemy trzymać kciuki, abyś chociaż do tej wigilii dotrzymała - tak jak chciałaś ;-)

reklama
Do góry