reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

lil_maja ja mam wizyte umówioną dziś na godz. 13, wieczorem wpadne i napisze Wam co mi powiedział . TY też daj znać.

Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia kiedy lekarz najwcześniej jest w stanie zobaczyć pęcherzyk, jak z Błażejem byłam w ciąży to na pierwszej wizycie byłam w 5 tygodniu i widział.
Ale napisałam nie wiem czy zrozumiałyście coś :eek::eek:

reklama
Witajcie dziewczyny. Jakos źle dziś spałam obudziłam się o 2 i nie spałam do 4.Widzę, ze tu coraz ruchliwiej. Fajnie
lil,neska powpdzonka na wizycie
A jak tam u was objawy? Mi praktycznie dalej nic a nic i już sie tym denerwuję. W sumie dziś zaczynam 5 tc.

Hej Wisieńka, no ja też dziś nie spałam za dobrze, jakieś głupoty mi się śniły. Wogóle to jestem śpiochem, ale od kiedy wiem, że jestem w ciąży to budzę się o 6tej rano albo wcześniej, chyba z podekscytowania :)
Z objawów to brzuch mnie pobolewa trochę, no i piersi też. Co do nudności to sama nie wiem, trochę mnie kręci, ale staram się nie nakręcać, bo to nic miłego takie akcje - reakcje w brzuchu.
No i mierzę temp, cały czas wysoka, ok.<37, co jest super i wywołuje zawsze miły uśmiech:)

slimakowa ja się już zaczynam denerwować bo piersi mam takie jak zwykle, ani nie większe ani nie bolące a w poprzednich ciążach zawsze bolały. Tempka owszem wysoka. 37. Ja mysle, zew też pewnie z przejęia nie śpię. Mam nadzieje, ze tym razem u mnie będzie dobrze.

Wisieńka, przecież doskonale wiesz, że nie ma się czym martwić, jeszcze nie raz pożałujesz jak Cię zemdli. Moja koleżanka nie miała żadnych objawów do 3go miesiąca! - możesz sobie wyobrazić? zatem się nie martw, a tak w ogóle to kilka objawów by się przecież znalazło, np brak @, podwyższona temp, test... to one są najważniejsze! głowa do góry :)

dzieki slimakowa za wsparcie, Wiem oczywiście, ze tak sie zdarza. Wolalabym jednak miec standardowe żeby być spokojniejsza. No cóz jakos wytrzymam te 2 tyg do gina.A ty na kiedy masz orientacyjny termin? Bylas już u gina.

Byłam u gina, ale oczywiście jeszcze było za wcześnie, mam przyjść w przyszły piątek. A termin sobie sama wyznaczyłam :) i wychodzi mi około 9 lipca:) To moja pierwsza ciąża, więc trochę Ci zazdroszczę doświadczenia.
A w ogóle to sobie postanowiłam, że oprócz tego forum nie będę chodzić po necie i czytać o wszelkich możliwych komplikacjach w ciąży. Zdaję się na mojego gina i na miłe towarzystwo tu u nas na babyboom:) Razem to się fajnie przeżywa. My powiedzieliśmy na razie tylko moim i męża rodzicom, ale aż by się chciało wszystkim...

witajcie postanowilam zawitac tu tylko nie wiem czy nie za wczesnie bylam wczoraj u gin...stwierdzil wczesna ciaze lecz pecherzyka jeszcze nie widac mam jechac za dwa tyg witam sie z przyszlymi mamciami:)
chcialam zapytac czy wam tez tak sie zdarzylo??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anulka witaj ja też tak mam i czekam na kolejną wizytę i też się martwię.
kiedy masz wizyte??mi powiedzial ze do zaplodnienia moglo dojsc pozniej i dlatego jeszcze nie widac...ale jakas grubosc ze jest bardzo ladna i ze ladnie cialko zolte widac to dobrze bo ja chyba bylam jak na chaju jak wyszlam i normalnie pamietam co drugie jego slowo...
wolne masz czy do pracy biegniesz cos kiedys wspominalas o L4...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry