reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja córka wzgardziła pomidorówka i ani mysli o spaniu :sorry:A zasmarkana jest bidula :-(

no wrocili juz od lekarza.
lekarka powiedziala ze jej to wyglada na ospe, ale musimy dalej obserwowac, narazie nie kazala niczym smarowac i w piatek do kontroli...
mamy przyuwazyc czy go to swedzi czy sie drapie czy pojawiaja sie nowe...

wiec poki co to nie wiem czy mam to uwazac za ospe czy nie... :confused2:

Za tydzień :szok: Mioto by kazała przyjśc w poniedziałek :tak:

patrysia dla mnie to dziwne.
Jeśłi podejrzewa a nie jest pewna to powinna szybciej kontrol ustalić .
Tydzień czasu czekac?
Dla mnie to głupota.
A jak z kąpaniem mówiła coś?
Ospa lubi ciepło ,więc odpadają również spacery w taką pogodę.:baffled::baffled:

Dokładnie tak, a do wanny można nadmanganian potasu sypac. W aptece z grosze, tak samo jak smarowidło na ospe. A małego to nie swędzi?? bo jak swędzi to ja bym smarowała, nie zaszkodzi :tak:

Właśnie pożarłam mozzarelle z pomidorkiem :-p pycha, jakbym miała więcej to bym się jeszcze po-odchudzała :-D:-D:-D Teraz popijam Cafe late, rozpusta :-p

reklama
Ja też już wysprzątałam i tylko ugotowanie ziemniaków mi zostało :tak::tak::tak: Do tego nawet pranie wstawiłam a drugie posegregowałam co do prasowania a co można już do półek poskładać tak więc troszkę wolnego teraz jest :tak::tak::tak:
Patrysia oj to dużo od tej lekarki się nie dowiedzieliście :sorry::baffled::baffled:
MH mozarella z pomidorkiem pyszna sprawa tylko ja teraz warzyw jeszcze nie mogę :cool::cool::cool:

przeczytałam wszystko co do tej pory pominęłam i nie czytałam...
czyli ok 15 stron:sorry::szok:

sliczne zdjęcia pszczółek...

Natalineczko twoje dzieci też śliczne , mała przypomina mnie na tym zdjęciu z bratem jak ja jestem z moim bratem... pokazałabym ale mam zdjęcia w pl :-(ale kiedyś jak będziemy i nie zapomnę to wkleję;-)wogóle to oczka ma podobne do mojej Vi jak tak patrzę

As współczuje przeżyć... mocno tulę :*

yyy nie pamiętam co jeszcze miałam napisać.. aha jeszcze chyba anaconda wklejała zdjęcia córy :) śliczka kobietka :-)

yyyy kto tam jeszcz.e...
Justa jesli mnogłabym prosić coś więcej o tej diecie... bo mój D musi na jakąś przejść wkmońcu bo już nie mogę patrzec na jego rozsący brzuszek:-D
i pisałyście o jakichś ćwiczeniach , też bym poprosiła:zawstydzona/y::-D

witam również nową mamę... zapomniałam nick .. ale coś na W chyba było:zawstydzona/y:l

lecimy dalej...
patrysia... jeśli to ospa to musisz trzymać dzieci w domu , lepiej dla pewności nigdzie nie wychoź do czasu aż lekarz nie stwierdzi co to jest

już powoili zapominam o czym miałam jeszcze pisać....

aha chyba jak dobrze pamiętam mama helenki pisała że dzici znów coś łapią...
także zdrówka życzę :tak:

jak coś sobie przypomnę jeszcze to napiszę , i na 2 raz postaram się tyle nie opuszczać bo to nie na moją pamięć póxniej;-)

a co u nas...
Hmmmm
Vi nauczyła się wymawiać prawie całe swoje imię... :-)
mówi pięknie "ktoriiiiiia" przeważnie jak widzi swoje odbicie albo zdjęcie...:-D
jeszcze Vi jej tylko brakuje... do tego jak zabiera mi telefon i mówię oddaj mamusi i wie ze zaraz będę chciała zabrać to chowa go pod pachę i ucieka:-D
oduc\am ją zasypiania na rączkach:sorry: i nawet mi to wychodzi...

a ja czuję się dobrze i źle.. znaczy dobrze bo brzuch nie boli i się nie napina...
a źle bo od 2 dni czuję sie fatalnie, mam straszne mdłości, bardzo wymiotuję... i wszytsko mnie łamie.. boli głowa , żołądek i nos (jakby miała mi zaraz krew polecieć)

a tak z newsów to jutro jedziemy na roczek do synka znajomej..
może zna któraż na teraz jakiś adny wierszyk żeby na kartce napisać...:sorry:szukałam w necie i znalazłam tylko 2 dla chłopca.... a tak to jakies zwykłe życzenia a ja chiałam wierszyk żeby był tak na zawsze:tak:

no i jeszcze jeden news.. moja kolejna znajoma własie jest na porodówce i wywołują jej poród(37tc ciąży - bliźniaki) czekam na wieści... i nie moge się doczekać kiedy ją zobaczę już z dziećmi... :-)

czesc laseczki!!!
witam sie z wami w piotkowy brzydki,pochmurny dzien.:wściekła/y:u nas take ciemno za oknem ze chyba snieg zaraz spadnie.:szok:
moje dzieci spia,krystian i ja już po obiadku jestesmy,m w pracy a ja wisze na tel.i próbuje sie dodzwonic do lekarza ale cisza w słuchawce.:eek:mam nadzieje ze wkoncu odbierze i bedziemy mogli przyjechac do niego.:tak:krystian czuje sie w sumie ok ma lekki katar i troszke kaszle nie goraczkuje ale ze jutro już weekend to wole zeby go dr.zbadał bede spokojniejsza.:tak:
uciekm bo pranie musze rozwiesic.

patrysia-dziwna ta dr.:eek::sorry:nie jest pewna czy to ospa????a kontrole wyznaczyła za tydzien.

as-trzymam kciuki zeby juz dzis było po wszystkim.

natalineczka-kochane masz dzieciaczki.

dowikla-to Ci dzewczynki ladnie pospały dzisiaj.:tak:
mój krystian tez dzis spał(jak nigdy)do 9:szok::szok:

edit:dodzwoniłam sie wizyte mamy na 17.

Ostatnia edycja:
wpadam tylko napisac ze wygospodarowalam aż 24 min na wiczenie
najpierw abs, ale co najlepsze to szyja mnie bardziej bolała niz brzuch chyba cos zle robie:eek: a tak mi sie spodobalo ze od razu zrobilam 8 min legs i 8 min buns:-p
zobaczymy jutro bo nogi czuje:-p:-D:-D:-D
na ostatku czarek sie zalapal i cwiczyl ze mna:-D:-D:-D
ok spadam mu zupe nakładac
czarek teraz mi wymysla cwiczenia:laugh2:

My jzu jestesmy w domku:tak::tak::tak:Bylam z mlodym na basenie i pozniej pojechalismy od razu po dziewczynki bo jest fatalna pogoda:tak::tak:O dziwo One za bardzo sie nie cieszyly jak nas zobaczyly bo akurat ogladali Madagaskar:tak::tak::tak:
Ja jestem jakas padnieta,chyab przez ta pogode:no::no::no:No nic mi sie nei chce a wypadaloby cosik porobic jeszcze:no:Rano sobie poodkurzalam i pomylam podlogi a wczoraj troszke poprasowalam ale jak stalam z tym zelazkiem to az mi sie ryczec chcialo:szok::szok::szok::no:

PATRYSIU
Rezczywiscie dziwne ze lekarka kazala Wam tak dlugo czekac:baffled:Chociaz z drugiej strony ospa moze tyle czasu wylazic:tak:A jak mala miala sie zarazic to jzu sie zarazila bo ospa zaraza zanim sie wybije:tak::tak::tak:

NATALI
Jak ja pierwszy raz cwiczylam abs to tez bardziej bolala mnie szyja niz brzuch hehe,wiec to chyba normalne;-):-)
A po wczorajszych cwiczeniach to nie czulam kompletnie nic:szok::szok::szok:

hej
czy moge do WAS dołączyc?

mam na imie Ania
mam 28l i 3dzieci
tez siedze w domu,chwilami mnie trafia,mam czasem ochote sie wygadac a narazie zostaje mi forum
jestem zarej.tu długo ale ost zaczełam znow pisac
bedzie mi mioło,gdybym mogła dołączyc do WAS

Witam nowa mamusie i zapraszam do pisania:-):tak::tak::tak::tak:

Ja buszuje po allegro ale jakos nic ciekawego nie ma:no:Rozgladam sie za bartkami na zime dla dziewczynek i dla Dominika ale chyba i tak w ostatecznosci kupie w sklepie

Natali Twoja mała zaraz syna Ci przerośnie :-D super fotki :-)
Pati to tylko teraz czekanie Wam zostało i zdrówka dla Was :tak:
Witam nową mamuśkę :-)

Witam wieczorem :tak: ale dzisiaj pochmurno na dworze i ciemno :sorry: mam nadzieję że jutro będzie w miarę ładnie bo chce do żar na targ pojechać i po mieście pochodzić :tak: Obiadek dobry i zjedzony, dzisiaj rybka z frytkami i surówką :-) Kuba pospał prawie 4h ciekawe o której pójdzie teraz spać na wieczór :sorry: idę sobie posiedzieć zajrzę może później ;-)

reklama
married_1982 witaj. Mam nadzieję, że zadomowisz się u nas. :-)

Dziewczyny na kulinarny wrzucilam przepis na kurczaka pieczonego "na butelce". Rewelka wyszedł.:tak: To tak w ramach braku pomysłu na obiad.;-):-)

Do góry