reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Jak słyszę ta nazwę Farmerzy to mi się tylko przypomina jak mój mąż grał w to przez ponad pół roku jakieś dwa lata temu. Ale najbardziej kojarzę z tej gry tylko jedno: dźwięk zwierząt juz nie kojarzę czy to były owce czy barany ale cały czas było tylko jakieś meczenie czy beczenie: meeeeeeeee:):)hahaha

Pinka- jestem skazana na żelazko i dechę na najbliższy miesiąc:):)hihihi. Ustaliłam sobie 1 pranie +prasowanie na tydzień:):)

Ostatnia edycja:
sąsiedzi sex uprawiają, a ja przysypiam przy tych dzikich dźwiękach i czekam na M, będzie za jakieś 30min pff. Zostało mi podsłuchiwać sąsiadów, biedna samotna ciężarówka :D

Papciorkowa ja zaraz zbiorę ogórki na farmie i idę spać;) Jak masz jakieś pytanka to pisz hehe bo ja już zaawansowany farmer;) w dalszych etapach będziesz miała truskawki to sama szybciej ten dżem wyprodukujesz;)

Dobranoc Dziewczynki;)***

jakie wy kochane jesteście z tym dżemikiem:)
szkoda że ja nie mam sąsiadów tzn mam chłopaka ale on sie nie bierze za nic a tak posłuchałabym odgłosów i może w końcu by mi sie zachciało:p bo em już usycha

Koncia- włącz głośną muzykę albo zacznij walić po ścianie no chyba ze lubisz takie dźwięki za ściany- hahhahahah:)

Ja tez mykam bo rano do szkoły- dobranoc:)

koncia to jak meczu nie słyszy, to jakieś seksiki hihihihi:D cienkie masz te ścianki. u nas nic nie słychać, a same młode małżeństwa w koło;)

agacina- a wiesz moze jak to sie u nich fachowo nazywa???????? tak samo jak u nas cz inaczej???

http://www.oaktreeparc.co.uk/4dbabyscans.htm

Prosze bardzo, to u Ciebie w miescie :)

Wpisz w google 4d scan i miasto i Ci znajdzie :)

Skoczyl sie wlasnie fireworks, ale pewnie przez cala noc beda jeszcze strzelac. kocur w ogole nie zwracal uwagi na ten huk. Spi sobie :) ale ja uwielbiam tego kociaka. Mam nadzieje, ze o malego za bardzo nie bedzie zazdrosny.​

heh cieńkie sciany powiadacie? my jesteśmy oddzieleni od pokoju ojca ściana z płyty wiórowej to dopiero jest cienizna nawet myśli słychac a co dopiero sexik

reklama
Do góry