reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Zobacz załącznik 298070

Prosze was bardzo kochane W-Z dla wszystkich ciężaróweczek.........

Ja ogolnie chciałam miec dopiero za 2 lata dzidziusia ale w koncu stwierdziłam ze teraz urodze a pozniej zajme sie juz fotografią na pełen etat:tak::tak: i zrobie w koncu cos dla siebie..........

do dziewczyn z uk czy nie orientujecie sie na temat Usg 3d w Anglii???????? czy robia wogóle????

prowokujesz tą W-Z - etką:)
ja do tej pory 2 kg przytyłam lekarz sie na mnie patrzy jak bym sie wiecznie głodziła w tych 2 kg moj synus 420 takze zostaje mi 1580 :) hehe

reklama
Ja teraz odkleiłam się od żelazka- będzie się mi śnic po nocach:) Jutro na 8 do szkoły oj jak bardzo sie mi nie chce- buuuuuuuuuuuu:-(

Ona-
aleś mi narobiła smaka na te fryteczki jak to teraz przeczytałam....ale już za późno trochę:( muszę się obejść smakiem:-p:-p- co do wyników to pierwsze słyszę takie cos:)hm

Pinka
- na BB dzisiaj wiało weekendem:) I prosze przestań kusić słodkościami bo się roztyje i będę wyglądać jak hipopotam.

Harsharani- mała ma mieszkac z Wami?? Jej chyba sie na głowe rzuciło i to zdrowo!!:wściekła/y:

TruskawaM
- oj na pewno z nami to Ci przybędzie kg- jeszcze jak będziesz siedzieć cały dzień z nami na BB to już wogole- hihi:-D

Madzikim- no i kolejna robi nam smaka- ładnie to tak?:-) Zdrówka dla córci ;-)A my mamy teraz 9kg+:)

Also- ja uwielbiam zdjęcia w albumach....tez muszę dać coś do wywołania bo takie to nie te same co na kompie:)

Koncia- a Ty znowu szkoła i nauka- biedaczku nasz:) Trzymam kciuki za zaliczenie is zybkie wchłanianie wiedzy przez weekend. Ja weekend spędzę znowu w szkole:(

Pestusia- miłego weekendu z mężulkiem;-)

do dziewczyn z uk czy nie orientujecie sie na temat Usg 3d w Anglii???????? czy robia wogóle????

Robia. U mnie w miescie kosztuje bodajze 140L i dostajesz film i zdjecia. Moj M. chcial przeznaczyc na takie usg pieniadze z tego dodatku na owoce i warzywa dla ciezarnych, ale ja uwazam ze to usg jest zbedne. Maly nie lubi usg, denerwuje sie, a na normalnym wszystko wyszlo w porzadku, poznalismy plec, wiec za te pieniadze bedzie fotelik i baza do samochodu :)

U mnie wlasnie wszedzie fajerwerki :) w zeszlym roku ogladalam na zywo. Przecudne byly :)

Pojezdzilam dzis troszke na rowerku, bo mi strasznie ciezko po tym kebabie bylo. Lubie chodzic glodna spac, juz nawet troche czuje ssanie. Jutro malowanko przedpokoju i livingu u mnie. Chcialabym jeszcze panele przed urodzeniem malego zrobic, bo jasne wykladziny przy malym dziecku chyba nie beda praktyczne.

czesc wszystkim z wieczora normalnie padam na pysk byłam w sklepach nigdzie nie ma dżemu truskawkowego a o ile dobrze pamietam nie było klęski truskawek w tym roku:baffled:
ledwo mrugam mam nadzieje że w końcu sie wyśpie dzisiaj
a ja piekłam kruszanca pewnie zaraz troche wszamam, porcja owoców i aaśku

Matko z córką- co wy macie z tymi ciastami- ja przez Was obłędu na noc dostane!!!!!:):)hahahah

Papciarkowa- to gdzie Ty biedaczko tego dżemu szukasz:) W Chinach:)?hihihi

Milutek jak tak dalej pójdzie to chyba se zamówie z chin bo ocipieć idzie 5 sklepów i o truskawkowym można pomarzyć kupiłam malinowy ale jak już go doniosłam do domu to mi sie bułki z szynka i pomidorem zachciało wiec czeka sobie pewnie do jutra
a musze wam powiedzieć że ta gra farmerzy rzeczywiście fajna walcze od wczoraj ze sianiem i zbieraniem:)

agacina- a wiesz moze jak to sie u nich fachowo nazywa???????? tak samo jak u nas cz inaczej???
Milutek- zaprasujesz sie kobito na amen:-D:-D no ale mnie tez to czeka po nowym roku:-p:-p
katjusza to umyjesz jeszcze raz ząbeczki...........:-D:tak:

oglondacie film na tvn Nie kłam Kochanie ale jaja pekam ze smiechu:-D:-D
ok spadam do juterka........​

reklama
Zobacz załącznik 298070

Prosze was bardzo kochane W-Z dla wszystkich ciężaróweczek.........

Ja ogolnie chciałam miec dopiero za 2 lata dzidziusia ale w koncu stwierdziłam ze teraz urodze a pozniej zajme sie juz fotografią na pełen etat:tak::tak: i zrobie w koncu cos dla siebie..........

U nas też robią, kosztuje od 100 - 200f
zobacz sobie na tą stronkę, wprawdzie to daleko od Ciebie, bo w Nottingham, ale można poczytać co i jak www.4dbabyview.net/index.html

Ostatnia edycja:
Do góry